Goede aflevering

Kwaliteit

Alles gut.

Einfache Instllation.

Hat alles geklappt

Ware ist wie beschrieben und die Lieferung kam auch wie angekündigt. Gerne wieder

zo gemakkelijk in gebruik ,Nedis

bestelde producten ,goed en optijd geleverd .

Snel geleverd, goed product

Beste kruimeldief 75w op de markt, werk goed, precies de juiste accesoires en ophang bevestiging.

Schnelle Bestellung

Alles soweit super. Nur wenn man per Email antwortet dauert es bis eine Antwort kommt

Alles gut.

Es gibt nichts zu meckern.

Werkt prima

Is eenvoudig aan de gang te krijgen en doet wat het moet doen

Prima apparaat maar mist functionaliteit

Deze ventilatorkachel vervangt een heel oude Tefal ventilator kachel. De Tefal was via een slimme stekker aangesloten zodat deze iedere werkdag om een bepaalde tijd inschakelde en weer uitschakelde. Ik hoopte dat deze ventilatorkachel hetzelfde kon, vanwege het pictogram 'schedule & timer'. En dat is een gemiste kans voor Nedis, want je kunt niet schedulen (wat ik interpreteer dat je kunt kiezen wanneer de kachel aangaat) en de timer is een timer hoe lang de kachel aan staat, niet het startmoment. Dus aspirant kopers: deze kachel kun je niet volgens een bepaald schema laten werken helaas. En dat was nou net wel de reden dat ik deze kachel aangeschaft heb. Deze functionaliteit zou Nedis zeer eenvoudig via de app kunnen toevoegen, dus beste ontwikkelaars, doe je best! Verder een prima ding, doet z'n werk en is, zeker vergeleken met de oude Tefal, zeer stil te noemen.

matige website

geen telefonisch advies voor piet particulier

Besser geht es nicht.

Bin nur durch Zufall bei Nedis gelandet und habe mich für eine Boombox entschieden. Von der Bestellung, über den Verlauf der Bestellung, bis hin zur Lieferung, alles perfekt. DANKE

Absolut weiter zu empfehlen

Habe mir einen Smarten Doppelstecker bestellt wo die Stecker senkrecht angeordnet sind, die meisten sind meistens waagerecht angeordnet, was absolut nicht praktisch ist wenn der Stecker in eine Doppelsteckdose gesteckt wird. Der Smarte Doppelstecker ist super leicht anzulernen!, „in die Steckdose stecken 10-20 Sekunden warten, bestätigen ob er über Alexa, SmartLife, Google verbunden werden soll fertig. Alles in allem super guter Artikel perfekt und auf jeden Fall weiter zu empfehlen!

Snelle levering

Fijne website met veel keuze.

Tot op heden perfect

Hele slimme en betrouwbare oplossingen. Snel geleverd en eea functioneert prima.

perfektes Produkt

einfach zu bestellen im online-shop, rasche und sichere Lieferung, einfache, selbsterklärende Installation über die App - perfekt!

Werkt perfect

Tot nu toe zojn mijn ervaringen met nedis componenten goed, slechts 1 stekker is defect in een periode van 7 jaar en ik heb diverse sets besteld. Goed in te stellen.

Goede producten, en…

Ik had online 3 smart stekkers besteld. Bleek dat ze een Franse penaarde hebben. Dat stond uiteindelijk wel op de bon maar heb ik gemist. Ik heb daar bij vooral de opmerking dat het niet praktisch is om op de NL site ook andere types te presenteren die in NL niet werken. Het retourproces is op zich prima maar gaat wel uit van wantrouwen ipv vertrouwen. Gratis terugsturen (top). Maar wel weken op m’n geld wachten is mijn ervaring (niet top). En vervangende artikelen krijg je ook pas als de retour is goedgekeurd. Uiteindelijk maar vast nieuwe besteld en wachten op m’n creditering. Ik heb alles van Nedis en ben er tevreden mee maar dit kan misschien iets vriendelijker.

Top Leistung.

Schnelle Lieferung von Produkten hoher Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr gute Bildqualität der Kamera.

Die Lieferung entsprach nicht der Lieferzeit in der Beschreibung.

Heel goede webshop.

Zeer tevreden.

Schnell und unkompliziert

Bestellt und schnellstens geliefert! Bei dem Türgong wäre es aber schön, wenn man darauf hingewiesen hätte, dass man noch einen Adapter Mini-USB auf Negativ-USB braucht (leider nicht im Lieferumfang).

geweldig online shop

Keurig geholpen en advies gehad en super snel geleverd Toppie

Snel besteld, snel geleverd en snel geïnstalleerd

Mooie lamp voor een goede prijs.

eenvoudig

plug and play

Goede producten

Over Nedis

Bij Nedis zijn we al meer dan 40 jaar toonaangevend op de markt voor consumentenelektronica. Onze producten zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en trends. Onze missie? Het aanbieden van slimme alternatieven voor dure A-merken.