Duidelijk behulpzaam en eerlijk

Geen kletspraatjes maar oplossingen die werken

Goed zoals altijd!

Wat een prettige garage!

Altijd goed en geduldig en vriendelijk geholpen!

Uitstekende service!

Arno doet wat hij zegt.

Snel en top

Had laatst mijn auto voor APK meegenomen naar het garage. Was mijn eerste keer bij auto steenman. Medewerkers waren super aardig en behulpzaam ben er super blij mee en ga van af nu zeker weer terug!!

• Prijs/Kwaliteit

Heel plezierig geholpen voor APK en onderhoud.

Heel plezierig geholpen voor APK en onderhoud.

Zeer tevreden.

In overleg verholpen wat verholpen moest worden. Zeer deskundig en vriendelijk. Zelfs de accu is opgeladen zonder dat ik het gevraagd had. Uitstekende service. Ik blijf zeker klant van autobedrijf Steenman.

1e kennismaking

Een lekkage werd snel verholpen. Mijn olie werd tegelijkertijd gecheckt en bijgevuld. En er werd extra tijd gemaakt om een accu te vervangen. Kortom, een goed begin dat smaakt naar meer! PS Een heerlijk AutoFirst leenfiets maakte het leven makkelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Mensen die meedenken en je zo goed mogelijk willen helpen

Heb een oudere auto en zij zorgen ervoor dat ik tegen redelijke koosten kan blijven rijden. Zij repareren nog echt in plaats van zoveel mogelijk vervangen. Kan ook altijd snel terecht als het nodig is.

Echt geweldig

Super leuk geholpen door de mannen. Mooie auto’s hebben ze staan hoor, pareltjes.. Ik heb een GTI gekocht , ik ben echt een liefhebber. Je merkt dat zij dat ook zijn. Mooie inruilprijs gekregen voor mijn huidige Golf GTI .. dit bedrijf is echt aan te bevelen.

• Prijs/Kwaliteit

Kundige monteurs en goede service

Het zijn kundige monteurs en de prijs is oké. Alleen jammer dat er een misverstand was en we dus zelf moesten bellen of de auto klaar was. Bleek dus niet het geval en ook moesten we dus nog toestemming geven om de reparatie te mogen uitvoeren. Laten we het houden op een incident.

• Prijs/Kwaliteit

Professioneel en uitermate vriendelijk en sevice gericht

Uitstekende service, zeer vriendelijk, puntueel en professioneel

Vriendelijk en goed

Vriendelijk en snel geholpen

Snel, vriendelijk en goed

Prettige communicatie en auto snel klaar ondanks extra werkzaamheden.

Prima bedrijf

Oplossingsgericht en zeer vriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Goed geholpen met nieuwe banden, wat fantastisch was met de sneeuw, ik kon veilig de weg op

• Prijs/Kwaliteit

Top en snel geholpen. Netjes volgens afspraak.

• Prijs/Kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding met een perfecte service!

Kleine garage waar je geen al te lange wachttijd hebt en je heel klantvriendelijk wordt geholpen. Geen hoge rekeningen, maar wel kwaliteit en goede service. Heel vriendelijk personeel!

• Prijs/Kwaliteit

Top keuze, betrouwbaar en kwaliteit

Super fijn geholpen

Ze denk niet in een probleem, maar in een oplossing

• Prijs/Kwaliteit

Goed werk voor een goede prijs.

Goed alternatief voor merkdealer.

• Prijs/Kwaliteit

Fijne ervaring naar volle tevredenheid

Bij deze aardige sympathieke mannen kun je altijd met je vragen terecht. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Ik denk dat dát een van de belangrijkste krachten van het bedrijf is!

Goed en snel geholpen

Top, heel makkelijk en heel vriendelijk geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Goede communicatie en eerlijkheid!

Snel geholpen, nette zaak en fijne mensen.

Helemaal top!

Netjes en snel geholpen.

Bosstraat 43 C

3971 XA Driebergen-Rijsenburg

Over AutoFirst Autobedrijf Steenman

AutoFirst Autobedrijf Steenman is een jonge organisatie, opgericht in april 2018. In de eerste jaren van het bestaan hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en werken we iedere dag met tevreden klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Aan het hoofd van AutoFirst Autobedrijf Steenman staan twee jonge ondernemers. Enthousiast, flexibel en vol passie aan het werk met auto’s. Met twee verschillende expertises en onze eigen talenten vullen wij elkaar precies aan. Door het starten van ons eigen bedrijf hebben wij echt van onze hobby ons beroep kunnen maken.