Smoothly

Gestructureerd, gestroomlijnd en met oprechte deelneming of zorg voor de cliënt.

• Prijs/Kwaliteit

Komen al jaren bij Steenman om de auto te laten keuren.

Super geholpen

Het was erg druk maar ze hebben toch tijd gemaakt en heel geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Goede communicatie en vakkundig herstel

Snel en vakkundig geholpen, komen afspraken na, prettige communicatie.

Betrouwbaar en erg klantvriendelijk

Erg gastvrij en een mooie nette auto gekocht bij Autobedrijf Steenman waar ik blij mee ben.

Zeer professioneel

Professioneel en meedenkend over oplossingen. Erg vriendelijk.

Prettig persoonlijke contact.

• Prijs/Kwaliteit

Voor de APK ben ik voor het eerst naar autobedrijf Steenman geweest. Ik was zeer tevreden over de behandeling.

• Deskundigheid N.v.t.

Vriendelijke mensen, goed geholpen

Prima onderhoudsbeurt en zelfs nieuwe ruitenwissers van goede kwaliteit!

Ze doen wat ze zeggen.

Probleem in 1 keer opgelost

Mijn airco had kuren en op basis van andere ervaringen deze garage gekozen. Zit in klein straatje en hebben niet veel ruimte buiten om te parkeren. Dat compenseren ze ruimschoots door het probleem snel en goedkoop op te lossen. Ik werd netjes gebeld nadat het probleem gevonden was om de oplossing te bespreken. Kort gezegd: uitstekend behandeld, ik kom hier zeker weer.

• Prijs/Kwaliteit

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf. En ik zeer tevreden.

Ik werd als nieuwe klant vriendelijk ontvangen. Na een afspraak werd een gestoorde sensor vervangen en de digitale storing opgeheven. Het zijn een paar vriendelijke mannen die mij hielpen. Wat opvallend was, was dat de werkplaats er opgeruimd en schoon bij lag. Dat zegt veel!

Fantastische service

Snelle en goede service! Eerlijke mening en snel geholpen. Nu 2 auto's gekocht zonder proef te rijden, zegt genoeg over het vertrouwen. Ik raad deze garage aan of je nou voor een beurt of een andere auto gaat, je op de heren aan :).

Zoals altijd, top!

Snel, soepel en flexibel. En leuke gasten.

• Prijs/Kwaliteit

Super goed en snel geholpen.

Zeer klantvriendelijk en meedenkend voor een oplossing.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben heel tevreden, maar hoef niet elke keer weer een tevredenheidsformulier in te vullen.

• Prijs/Kwaliteit

Flexibel en goede service!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke mannen, snel en deskundig geholpen.

Vriendelijke mannen, snel en deskundig geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd prettig contact en geen verassingen achteraf

Alles gaat altijd in goed overleg waardoor geen verassingen in kosten achteraf. Gewoon heel tevreden over deze garage!

• Prijs/Kwaliteit

Ik had een kapotte airco/condensor die ik zelf heb vervangen. Ik heb Arno en Menno gesproken over het probleem en ik kon direct langskomen zodat mijn airco gevuld zou worden! Ik kreeg tijdens het wachten zelfs een cappuccino. Uitstekend jongens, ga zo door.

Super service

Vlotte en enthousiaste jongens die vakmanschap en klantvriendelijkheid perfect combineren. Betrouwbaar, eerlijk advies en snelle service – hier weet je dat je auto in goede handen is!

Een goed team.

Alles gaat in goed overleg. En zijn klantvriendelijk.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle, vriendelijke en deskundige service, ik kom hier graag terug.

"Snelle, vriendelijke en deskundige service – ik kom hier graag terug."

• Prijs/Kwaliteit

Fantastisch en erg goede service

Komen afspraken na. En prijs waarde verhouding is erg goed. Stellen niet teleur

Betrouwbaar

Prettige persoonlijke benadering, heldere communicatie, geen verrassingen en je kan nog vlot terecht ook !

Bosstraat 43 C

3971 XA Driebergen-Rijsenburg

Over AutoFirst Autobedrijf Steenman

AutoFirst Autobedrijf Steenman is een jonge organisatie, opgericht in april 2018. In de eerste jaren van het bestaan hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en werken we iedere dag met tevreden klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Aan het hoofd van AutoFirst Autobedrijf Steenman staan twee jonge ondernemers. Enthousiast, flexibel en vol passie aan het werk met auto’s. Met twee verschillende expertises en onze eigen talenten vullen wij elkaar precies aan. Door het starten van ons eigen bedrijf hebben wij echt van onze hobby ons beroep kunnen maken.