Goed, prettige werknemers, netjes en komen afspraken na

Ik heb Refracon via via aanbevolen gekregen en meteen bij het intakegesprek voor de offerte hadden wij al een goede klik. Ze luisteren en denken mee. Gelukkig geen mevrouwtje of meneertje of mooi praters. Communicatief liep alles goed en er werd vooraf en tijdens de uitvoer goed geïnformeerd en overlegd. Ook naar de buren toe en de omgeving wordt netjes gecommuniceerd. Afrekening etc loopt ook heel prettig in afgeronde werk deeltjes en vooraf kleine beperkte aanbetaling. Achteraf ook geen 'grote' meerwerk discussie. Wij zaten in een krap tijdspad en dit is in zoverre gehaald dat wij met een paar weekjes kamperen in eigen huis (Waar in badkamer en eerste verdieping gewoon weer goed bewoonbaar was) weer op tijd terug konden en de laatste grotere delen werden verder spoedig afgerond. Uiteindelijk hebben de kleine puntjes wat langer geduurd maar ook dit is uiteindelijk afgerond. Niet alles ging in een keer goed, maar de aannemer heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en dit is uiteindelijk allemaal netjes en volgens verwachting opgelost. Refracon werkt samen met een binnenhuis styliste Designs By Ruby waar wij ook diensten afgenomen hebben en daarmee is het bijna een one stop shop geweest wat ons ook weer ontzorgd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige

Flexibel op vele fronten

Niet alleen kwalitatief dik in orde maar ook bij onverwachte tegenvallers flexibel genoeg om oplossing te bieden!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Keuken, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Duidelijke afspraken voor een eerlijke prijs

Inmiddels heb ik drie panden volledig gerenoveerd met Refracon, waarvan 1x met een uitbouw bg en 1e verd en 1x een opbouw. Iedereen bij Refracon denkt goed mee waardoor het tijdens de bouw beter wordt zonder veel meer kosten. Alle panden die we gezamenlijk hebben gerenoveerd hebben minimaal A++ label gekregen. Duurzaam renoveren zijn we samen bij het eerste pand gaan ontdekken en loopt nu soepel.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Staalstraat 22

1951 JP Velsen-Noord