Super gedaan! Fijne rij-instructeurs en goede begeleiding. Vervanging duurt wat lang, maar uiteindelijk goed opgelost.
Duidelijke lessen, goed voorbereid op examen en super gezellig natuurlijk
In 1 dag praktijklessen en examen gehad. Goede uitleg gekregen. Veel ruimte om vragen te stellen en goede feedback. Erg leuke mensen!
Alle belangrijke punten werden behandel stap voor stap, zo was ik goed voorbereid op het examen en wist ik goed wat ik moest doen en wat ik kon verwachten.
Heb met Rick goed kunnen oefenen met scooter rijden en heeft alles goed uitgelegd. Wel gespannen maar geslaagd
Super vriendelijke mensen, ik ben heel goed geholpen en door de goede uitleg in 1 keer geslaagd!!
Rick en de meiden van kantoor waren super aardig en wisten je goed gerust te stellen voordat je je examen in ging, Rick kon ook heel goed uitleggen tijdens de rijles en maakte het ook leuk om het te doen.
Goede instructeur. Duidelijk en kritisch. Maar ook gezellig
Duidelijke uitleg, mooi geregeld, snel. Gewoon top
Hele fijne ervaring bij deze rijschool en in een keer gehaald!!
De lessen waren goed de mensen waren aardig en relaxed
Leuke rij instructeur en fijne ervaring.
Vandaag mijn brommer praktijk-lessen en examen bij rijschool Rick gedaan en wat was het leuk. Eerst 4 uur les gehad en dat was top, duidelijke communicatie en ook erg gelachen. Daarna had ik aansluitend mijn examen met een hele aardige examinator waardoor de zenuwen al snel verdwenen. In 1 x geslaagd dankzij Rijschool Rick, bedankt!
Ik heb mijn rijopleiding als heel prettig ervaren; de lessen waren duidelijk, goed opgebouwd en afgestemd op mijn tempo, en dankzij de geduldige en professionele begeleiding voelde ik me steeds zelfverzekerder achter het stuur en ben ik in één keer geslaagd.
Ik vond de lessen heel fijn, en je kreeg er een hele duidelijke uitleg bij. Gelijk de dag erna kon ik afrijden waardoor je in een hele korte tijd je rijbewijs kunt hebben.
De lessen waren heel duidelijk, we reden meerdere keren langs de lastige punten in Schagen en we kregen goede tips mee voor het examen waardoor je goed voorbereid begint aan je examen! Ook voor het examen zelf werd je even apart genomen en kreeg je een motiverend praatje waardoor je goed het examen in ging!
Fijne lessen met duidelijke uitleg. het contact met de rijschool is fijn, reageren snel en nemen de tijd voor alle vragen. Ook voor mensen met faalangst een aanrader.
Je wordt voor, tijdens en na het rijden goed geholpen en het wordt goed uitgelegd.
Super fijn les gehad van Rick, plekken waar we met examinator zouden komen meerdere keren langs geweest voor je alleen op pad ging. Goede en duidelijke uitleg van Rick, en super aardig personeel. Met de examinator super fijn rondje kunnen rijden met commentaar waar je meteen wat mee kon! Scooter helm hadden ze daar gratis te leen voor me.
Het was super fijn, fijne instructeur, goedkoop en in 1x geslaagd!
Ik heb goeie lessen gehad en veel spannende momenten overleefd. Ben blij dat ik het gehaald heb.
Ik heb super fijn les gehad bij Rijschool Rick van Rick. Ze nemen de tijd voor je, zijn duidelijk en zorgen ervoor dat je alles weet voordat je je praktijkexamen in gaat. Ik zou iedereen aanraden om je rijles bij Rijschool Rick te volgen.
Ik heb een fantastische tijd gehad bij Rijschool Rick! En dan vooral bij Anouschka ze is een hele rustige en fijne rijinstructrice die volledig de tijd neemt voor jou ook als je vol in zenuwen zit helpt ze heel erg mee om je rustig te houden of te maken! Om het al zeker een aanrader!
Ik vond mijn instructeur heel fijn en relaxed en dat hij goeie feedback gaf
Ik heb goede en helpende lessen gehad bij Rijschool Rick. Ook wanneer het examen mij niet goed af ging, kreeg ik fijne ondersteuning van mijn instructeur en gaf hij mij opnieuw het vertrouwen in de auto.