Goed meegedacht

Helaas kon onze 1e keuze niet doorgaan, omdat het volgeboekt was. We werden goed geholpen voor alternatieve data en accomodaties

Heel tevreden over de geweldige service,

We boeken hier al jaren. En de service is prima. En er wordt altijd goed meegedacht en geadviseerd.

Een snelle reservering via de website

Vlotte reservering via de website ; scherpe prijs in vergelijking met de Belgische touroperatoren; Snelle antwoorden na vragen

Altijd zeer prettig contact en snel en goed geholpen.

Prima organisatie. Ruim aanbod.

Euronature een zeer betrouwbare reisagent

Al jaren boek ik via Euronature. Zowel de reis, de accommodatie als een huurauto. Het gaat altijd soepel en uitstekend. Erg prettig telefonisch contact. Dus: aan te bevelen.

Dienstbaar

Fijn geholpen door de dame die ik aan de telefoon gehad heb.

Fantastisch

Altijd bereid om tehelpen

Goed en allemaal goed geregeld

Mijn ervaring is dat het goed is en goed geregeld,maar dat er soms ook wel eens steekjes vallen maar dat kan gebeuren en dat neem ik ze ook kwalijk

Positief

Positief

Goed geholpen

Altijd fijn geholpen. Wordt altijd netjes teruggebeld en proberen ook de dingen goed uit zoeken.

Een fijne manier om via Euronature te boeken

Na een voorreservering via de site werden wij gebeld door een hele vriendelijke dame, die ons duidelijk uitlegde wat de vervolgstappen zouden zijn. Onze vragen werden ook beantwoord. Toen de reservering definitief was, werden we weer gebeld met de boodschap dat de reservering definitief was. Het door ons gewenste appartement was beschikbaar. Nu kunnen we uitkijken naar de zomer van 2026!

Alles super geregeld

Elke vraag werd snel en goed geregeld.

Zelf boeken was sneller geweest....

Wet van Murphy was bij ons van kracht, gelukkig een uiterst vriendelijke medewerkers.

Prettig, coöperatief en oplossingsgericht

Dus dat…

Afwijzen zijn nog nooit teleur gesteld

Al jaren boeken wij bij Euronatuur,altijd een eerlijk advies of iets toegankelijk is of waar de hindernissen voor ons zijn.

Snel en goed geregeld

Appartement in Spanje, snel en goed geregeld.

Altijd helemaal goed

Wij boeken al vijftien jaar bij Euronature, en er is nog nooit iets fout gegaan. Zij bezoeken zelf regelmatig al hun bestemmingen, en kunnen je mede daarom zo goed advies geven voor een vakantie die helemaal bij je past. Ook de eventuele vliegreis en autohuur kan via Euronature. Heel fijn, want als er ooit iets is dan hoef je niet allerlei instanties te raadplegen, één telefoontje of app naar Euronature en zij regelen het. We hopen nog vaak van hun diensten gebruik te maken.

Goed aanbod en een geweldige service

Wij hebben bij Euronature nu een stuk of tien vakanties geboekt en die zijn ons allemaal zeer goed bevallen. De begeleiding bij het boeken is optimaal, persoonlijk, behulpzaam. Ook de vliegreizen naar de vakantieadressen en als dat nodig is extra hotelovernachtingen regelen ze steeds voor ons en houden dan goed rekening met onze wensen. In de zeldzame gevallen dat tijdens een vakantie iets niet helemaal ging zoals wij wilden of verwacht hadden was een mailtje naar Euronature voldoende om het probleem direct op te lossen.

Netjes behandeld in alles.

Heel goed behandeld, alleen dat je geen persoonlijke contact kan hebben, met het kantoor in Andelst, alleen maar telefonisch of per mail. Dit vinden wij onpersoonlijk.

Zeer prettig geholpen en snelle afwikkeling

Na een voorboeking was alles prima geregeld.

Het is fijn dat er een naturisten reisbureau is die alles kan regelen rondom een aanstaande vakantie . Hangt wel een prijskaartje aan ; maar ook gezien de uitgebreide beschrijvingen van de accommodatie en de fijne telefonische begeleiding en overleg zeer zeker de moeite waard.Wij zijn nu 4x op vakantie geweest via dit bureau en tot volle tevredenheid dus . De volgende reis---- naar Vritomaris-- Kreta ---hebben we inmiddels weer geboekt via Euronature .

Het klopt altijd bij euro natuur

Al verschillende keren geboekt , het klopt altijd Een telefoontje en alles wordt geregeld Fijne vriendelijke mensen aan de telefoon , super

Zeer klantvriendelijk

Zeer positieve ervaring, contact is erg vriendelijk, denken mee en alles tip top geregeld.

Fantastisch geholpen

Toen vanwege prive omstandigheden reis moest worden omgeboekt zeer flexibel meegedacht en zaken geregeld. Top!

Na de overname is het helaas zakelijker geworden.

Voorheen was er altijd een positief prijsverschil m.b.t de prijzen van Vritomartis. Logisch lijkt me want een reisbureau maakt afspraken. Dat verschil is nu helemaal weg. Je kunt dus zeggen rechtstreeks boeken is goedkoper want dan betaal ik geen bemiddelingskosten. De kosten om een reis te boeken en het boeken van de vliegtickets vind ik persoonlijk erg hoog.

Geurdeland 9

6673 DR Andelst