Helemaal prima

Prima en vlot geholpen. Ik vind het eenndrama om een account aan te maken. Is mij tot op heden nog niet gelukt.

Klantvriendelijk

Goed geholpen, Met name bij het reserveren van de overtocht per veerboot naar Corsica. Wel jammer dat er een betalingsherinnering werd gemaild terwijl de uiterste betaaldatum op 27 juni staat.

goed en vlot geholpen

Na telefonisch overleg onze reis geboekt met vliegreis en huurauto erbij

Toegewijde en zorgvuldige organisatie

Betrouwbare organisatie met medewerkers die informatief, respectvol en professioneel afstemmen op de vragen en wensen van de klant. Mij raak je ,met jullie professionaliteit en inzet, niet zomaar kwijt! Marjo Dankers

Zoals Euronatura een boeking regelt, dat moet verplicht worden

Ik vind de communicatie via de telefoon super vriendelijk, het lijkt wel of je met vrienden zit te praten en de service is top

Geurdeland 9

6673 DR Andelst