Snel en meedenkend gereageerd

We boeken al jaren bij Euronature

Makkelijk te boeken

Snel en makkelijk te boeken.

Zeer proactief

Jeannet van de klantenservice denkt hard met je mee. Ze is zeer behulpzaam. Helaas is de extra service autohuur niet aan te raden. Dat blijkt via 2 tussenpersonen naar een verhuurbedrijf te gaan op het verste, diepste punt van het vliegveld. Van landing in Malaga tot daadwerkelijk vertrek met de auto waren wij nog 2 uur bezig. Dat was erg pittig want niet iedereen in ons gezelschap is in goede gezondheid en het is toch een heel stuk.

Prima advies

Bij het kiezen van een voor mij nieuw verblijf wordt met goede hulp en advies van de medewerkers van Euronature de onzekerheid weggenomen

Prettig persoonlijk contact

Zowel telefonisch als via de mail heel prettig en persoonlijk contact met de klantenservice gehad. Men denkt met je mee. Echt service gericht en vriendelijk

Klantvriendelijk, snel en adequaat

Ik boek al jaren bij Euronature. Ben zeer tevreden over de service en het meedenken met de klanten. Er wordt ook snel gewerkt! Na de telefonische overeenkomst omtrent de reis, de accomodatie en de eventuele autohuur volgt direct een mail met de afspraken en de toegezegde prijzen. Ongeveer een week voor de reis krijg je de reisbescheiden toegestuurd. Nogmaals zeer zorgvuldig en correct en dus betrouwbaar tot op heden!

Super geholpen!

De zondag geboekt en de maandag telefoon gekregen met voorstel en onmiddellijk bevestigd.

Duidelijke website

Correcte service ook bij vorige boekingen

Prima afhandeling van onze telefonische reservering op Lanzarote

Prima kennis over Charco del Palo, autohuur en vl iegreis.

Zeer goed en betrouwbaar reisbureau

Ik ben al jaren klant en heb nog nooit iets verkeerds ervaren,ga zo door!!

Wij zijn alle keren nog tevreden geweest

Wij komen hier tot rust in

Keurig te woord gestaan en alles geregeld met Tineke

Zie boven

altijd naar mijn zin.

Voel me altijd welkom.

Ik heb telefonisch contact gehad met euronature en ze hebben voor ons alles geregeld

Correcte behandeling

Afspraak is afspraak

top service !!!!

Klantvriendelijk, meedenkend, snel in reactie, vriendelijk, top locaties

Goed en snel geholpen

Ik ben van a tot z goed geholpen door euronature / Tineke

Vriendelijk en altijd mee denkend

Heel goed meegedacht

Onze 1e voorkeur was volgeboekt. Binnen een dag kwam Euronature met een alternatief volgens onze wensen.

Uitstekende snelle service

Prima service. Er wordt snel afgewerkt zodat je ook snel eventueel andere reisdoelen kunt regelen.

in een woord SUPER!!!

Het is een genot om via Euronature te boeken, vriendelijk behulpzaam en ze denken met je mee! Heb al diverse vakanties via hun geboekt en iedere keer ging super. Accomodaties voldoen aan de verwachting.

Eenvoudig boekingsproces

Na de aanvraag van een accommodatie is de bevestiging van de boeking snel tot stand gekomen.

Zorgeloos op vakantie met betrouwbaar reisbureau .

Goede ervaring met de medewerkers en deskundigheid.

Euronature ontzorgt!

Onze boekingen zijn gladjes verlopen. Goede communicatie. Snelle afhandeling.

Goede communicatie, zowel per mail als telefonisch. Snelle afhandeling van onze boekingen.

Geurdeland 9

6673 DR Andelst