Laden reviews...
101 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen consequent een hoge service en vriendelijk personeel. Klanten waarderen snelle reacties en een breed scala aan opties. Sommige reacties noemen af en toe beschikbaarheidsproblemen of administratieve e-mails, maar de algehele ervaring blijft positief. De focus ligt op persoonlijke zorg en praktische oplossingen tijdens het boekingsproces.
Via website Euronat locatie Atlantiue 4 gekozen en betaald. Bij afhandeling door Euronature blijkt dat deze niet meer te boeken is. In overleg uiteindelijk Garonne4 gekozen . Nu blijkt 3 weken na boeking dat Atlantique nog steeds te "boeken"is op de website van Euronat. Conclusie: website niet up to date, of onbrouwbaar ??
Beveelt niet aan
14 June 2026
xx
s
Beste,
Het aanbod van Euronat bij Euronature is het gehele seizoen op aanvraag. Wanneer een aanvraag niet akkoord komt, blijft dit aanbod nog steeds op aanvraag staan op de website. Wij vinden het vervelend dat dit voor verwarring heeft gezorgd. Wij hopen dat u van een fijne vakantie mag genieten.
Team Euronature
14 June 2026
f
e
Goed meegedacht en goed resultaat
29 May 2026
Ria
Uden
heel vlot en ruim aanbod
22 May 2026
jos oyen
nieuwpoort belgië
Dit is voor ons zeer aangenaam om in de brede waaier van aanbiedingen ivm naturistenvakantie's een keuze te kunnen maken en de professionele hulp van Euronature om ons hier in te begeleiden om te boeken van a tot z.
18 May 2026
Marc
STEENOKKERZEEL
altijd goed geholpen en alles fijn in orde
4 May 2026
luc
Geetbets
We boeken al jaren bij Euronature
28 April 2026
Hans
Denekamp
Snel en makkelijk te boeken.
28 April 2026
Sandra
Noord-Brabant
Jeannet van de klantenservice denkt hard met je mee. Ze is zeer behulpzaam. Helaas is de extra service autohuur niet aan te raden. Dat blijkt via 2 tussenpersonen naar een verhuurbedrijf te gaan op het verste, diepste punt van het vliegveld. Van landing in Malaga tot daadwerkelijk vertrek met de auto waren wij nog 2 uur bezig. Dat was erg pittig want niet iedereen in ons gezelschap is in goede gezondheid en het is toch een heel stuk.
26 April 2026
Mar
Amsterdam
Bij het kiezen van een voor mij nieuw verblijf wordt met goede hulp en advies van de medewerkers van Euronature de onzekerheid weggenomen
24 April 2026
Eduard Bos
Hilversum
Zowel telefonisch als via de mail heel prettig en persoonlijk contact met de klantenservice gehad. Men denkt met je mee. Echt service gericht en vriendelijk
23 April 2026
J
Haarlem
Ik boek al jaren bij Euronature. Ben zeer tevreden over de service en het meedenken met de klanten. Er wordt ook snel gewerkt! Na de telefonische overeenkomst omtrent de reis, de accomodatie en de eventuele autohuur volgt direct een mail met de afspraken en de toegezegde prijzen. Ongeveer een week voor de reis krijg je de reisbescheiden toegestuurd. Nogmaals zeer zorgvuldig en correct en dus betrouwbaar tot op heden!
Dick
GRONINGEN
De zondag geboekt en de maandag telefoon gekregen met voorstel en onmiddellijk bevestigd.
Johan
Ledegem
Correcte service ook bij vorige boekingen
Koen
Antwerpen
Prima kennis over Charco del Palo, autohuur en vl iegreis.
Will
Uden
Ik ben al jaren klant en heb nog nooit iets verkeerds ervaren,ga zo door!!
Cees Maas
Dongen
Wij komen hier tot rust in
31 March 2026
Diemen
Voel me altijd welkom.
hans
SINT-MICHIELSGESTEL
Ik heb telefonisch contact gehad met euronature en ze hebben voor ons alles geregeld
Karine
Duffel
Afspraak is afspraak
Rob
Harderwijk
Klantvriendelijk, meedenkend, snel in reactie, vriendelijk, top locaties
27 March 2026
frank
wilnis
Ik ben van a tot z goed geholpen door euronature / Tineke
Dick
Almere
Robert
Alkmaar
Onze 1e voorkeur was volgeboekt. Binnen een dag kwam Euronature met een alternatief volgens onze wensen.
Mariëlle Plaisier
Pijnacker