Mr. Saskia van de Griek is een zeer betrokken, duidelijke en kundige advocate. Ze had voor mij zeer snel en duidelijk samengevat haar verweer voor de rechtbank tip top in orde. De uitkomst was uitstekend! Ik geef haar een tien en mocht ik ooit nog een advocate nodig hebben dan is zij degene die ik raadpleeg. O. Schothuis

Zeer vakbekwaam

Korte lijnen, heldere communicatie, advocaat prettig als persoon en bovenal heel vakbekwaam.

Duidelijk, no nonsense en zeer succesvol!

Mevrouw Van de Griek heeft mij uitstekend geholpen met een herzieningsverzoek omtrent een hoge boete van het UWV. (100% boeteregeling 2011-2014). Haar handelen was zeer adequaat en zeer succesvol: de boete is met vele duizenden euro`s verlaagd. Het contact met mevrouw Van de Griek was tevens erg prettig: no nonsense, vriendelijk en steeds snel bericht terug, wat ik bij andere advocaten zeker niet gewend was... Kortom, dit is een topper!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is heel snel opgelost , dank je wel ,,SASKIA VAN DE GRIEK ,, xxx ,groetjes ,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heb vol vertrouwen in je gehad en goed me bij gestaan hebben

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over haar inzet en betrokkenheid. Fantastisch advocaat! Doet haar werk professioneel,maar u kunt ook voor advies terecht. Ik raad U mr Saskia aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb alleen contact gehad via Mail. Juridisch informatief heb ik niet ondernomen. De bezwaren waren eentonig in geschrift Betreft hulpvaardigheid is goed

Was super goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed geholpen. Over het traject van de UWV mag duidelijker gesproken worden. Zodat het een hoop spanning weg neemt bij client. Verder zeer goed en correct geholpen. En goed resultaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

was een beetje ongelukkig tijdstip vlak voor Pasen van mijn kant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super vriendelijk en snel geholpen, ik heb nergens zelf achteraan hoeven gaan .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn goed geholpen door Saskia, hebben een duidelijk uitleg en advies gekregen. Hadden direct een goed gevoel gehad van de deskundigheid en vakbekwaamheid van haar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ben heel netjes geholpen en er werd naar mij geluisterd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vaststellingsovereenkomst. Mevrouw van de Griek heeft mij zeer goed bijgestaan en voorzien van heldere en duidelijk advies. Zeer professioneel en heeft echt een hart voor de zaak en clienten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig ben zeker zeer te vreden Kan iedereen aan raden voor deze advocaat Zeer menselijk luister naar je verhaal en vergeet niets Voor mij en anderen compleet Zo ben ik nog niet eerder tegen gekomen Deze advocaat kan ik zeker aan raden voor alle gevallen .Dit kom je niet vaak tegen en zeker niet in deze tijd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundig, betrokken en behulpzaam. Ik raad Saskia zeker aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben haar erg dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan heeft. Ze stond me altijd bij met haar goede adviezen. Ze is erg vriendelijk, meedenkend en professioneel. Ik had me geen betere kunnen wensen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ervoer dat de initiering van contact veel vanuit mij moest komen. Toen ik aangaf dat ik eerst wilde checken wat er uit ging qua verhaal werd hier goed gehoor aan gegeven. Jammer dat bij het toelichten van bezwaar puur een formele brief werd voorgelezen ipv toegelicht, passend bij de setting van de hoorzitting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Neemt haar client en werk serieus,goede advies iemand die kunt vertrouwen.kom je ooit in probleem mijn advies zoek verder niet neem deze advocaat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben super tevreden over mvr van de griek

stationsstraat 11

7607 GX Almelo