Klantvriendelijk, correct, inlevend.
wij waren er snel uit qua gordijnen want de verkoper pakte direct de juiste stof. Het montage team was ook zeer snel, netjes en efficient.
Veel inzicht en uitleg wat er te koop aangeboden word in de winkel, creatief.
Goed voorgelicht om een goede keuze te kunnen maken . Nemen de tijd om alles doorvreet nemen
Goede en vriendelijke service in de winkel, goed uitleg en advies. We zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Montage en communicatie erg goed en professioneel.
Mooi producten om uit te kiezen, goede vriendelijke bediening. De uitvoering verliep volgens planning. Zeer tevreden.
Geholpen door Judith was erg vriendelijk. Nam de tijd voor ons. Goede offerte. Op tijd geleverd en alles in één keer goed ook zeldzaam vandaag en de dag! Prima geïnstalleerd door deskundige vakman
In de winkel ben ik goed geholpen. De man die de nieuwe vloerbedekking in mijn slaapkamer kwam leggen kwam op de afgesproken tijd. Hij was aardig, correct, behulpzaam en netjes.
We hebben plissés en inbetweens gekocht en we hebben goed advies gekregen. We hebben genoeg tijd gekregen om een juiste beslissing te nemen. We mochten stalen meenemen en thuis is nog iemand geweest en heeft nog gekeken naar de mogelijkheden.
Goed advies, nemen alle tijd. en een goed eindproduct.
Afspraken zijn nagekomen
Over de eerste contacten, voorlichting en het leggen van de vloer zijn we tevreden. Vakkundig gelegd.
Kort samengevat: alles van begin tot eind was keurig geregeld. Zowel het helpen in de winkel als degene die de stoffering deed was gewoon goed! Afspraken nagekomen!
We zijn met onze wens prima geholpen. We (partner en ik) hadden een verschillende mening en Wooncenter had de juiste tussenoplossing waar we allebei tevreden mee zijn.
Komt afspraken goed na.
In de winkel super geholpen qua kleur en combinatie met bestaand interieur. Ook degene die de gordijnen heeft opgehangen had nog goede tips. Wij zijn zeer tevreden.
Goed advies over een nieuwe vloer, ruime collectie om uit te kiezen. Wij gaan voor een kurkvloer, wat heerlijk warm aanvoelt. Het leggen is vakkundig uitgevoerd, helemaal top! Nog een slimme tip: gebruik tijdens de onderhandeling over de prijs het geheime codewoord 'Toverbal' en maak kans op 10 procent korting ;-)
Goed geïnformeerd in de winkel. Zoals was afgesproken is alles gegaan
Zeer vriendelijk, netjes en behulpzaam, zowel in de winkel als de meneer die de gordijn-rails kwam ophangen.
Er was iets misgegaan met de raamdecoratie maar dat is op een hele fijne manier opgelost. We zijn erg tevreden.
Vanaf het oriënterend gesprek tot aan de plaatsing van een grote kastenwand was het contact zeer prettig. De levering en montage was zeer professioneel.
Goed advies
Netjes werk geleverx
Zoals altijd weer perfect werk geleverd.! Er wordt goed meegedacht voor je een keuze maakt. Je voelt je altijd welkom 3n ze nemen uitgebreid de tijd voor je.
Groenewegenstraat 1
7901 ED Hoogeveen