In de winkel zijn wij zeer goed geholpen. Montage Team zeer netjes gewerkt!
Zijn goed op de hoogte, Fijn advies en erg bereidwillig om mee te denken
Advies van uw medewerkers was heel goed en zakenkundig. Uitwerking van de order was perfect.
Goed advies, klantgericht.
Bij het leggen werd een fout gemaakt, maar de fout werd wel opgelost.
snel en netjes geplaatst
Werden vriendelijk geholpen, mochten zelfs proefgordijnen mee naar huis om te kijken hoe het stond. Inmiddels geleverd en netjes opgehangen.
Komen de afspraken na en leveren keurig werk.
Inmeten, prijsopgave, levering, communicatie en bezorging incl. ophangen van onze nieuwe lamellen. Alles perfect verlopen!
Goed geholpen bij het maken van de juiste keuze en goed begeleid in het hele traject. Het personeel dat de vloer geplaatst heeft was erg vakkundig en vriendelijk.
Fijn, behulpzaam, meedenkend en keurig werk
Gordijn voor een schuin raam nodig voor de slaapkamer van onze dochter. Uiteindelijk hebben ze de gordijnen 3 keer aangepast, waarna ze hebben aangegeven het niet beter te kunnen maken. Ook gaven ze aan vanaf nu geen schuine raambekleding meer aan te nemen. Omdat ze er eerder ook al problemen mee hadden gehad. In totaal €2203,- kwijt aan raambekleding voor 1 slaapkamer waar we niet tevreden mee zijn. Met alleen de woorden, beter dan dit kunnen we het niet maken, en we nemen geen schuine raambekleding meer aan. Zeer ontevreden.
Keukenvloer geegaliseerd en PVC vloer gelegd. Alles volgens afspraak gedaan. Prima uitgevoerd.
Prettige winkel met vakkundig en aardig personeel! Service uitstekend! Bedrijf denkt goed met de klant mee. Volgende keer komen we weer bij jullie!
Prima geholpen door André, goed voorgelicht, mooi ontwerp geworden. Plaatsing vervolgens snel ingepland waarna een vakkundige plaatsing volgde. Resultaat: prachtige kledingkast op maat.
Hier al eerder een vloer gekocht en in het verleden ook een bed. Prima vakmensen. Een tip. Geef ook voorlichting over voorbereiding van pvc en vloerverwarming. Deze had dus uit gemoeten voor het egaliseren van de vloer. Dit was ons niet verteld. Maar toch nog goed gekomen.
In alle opzichten zijn we tevreden. De prijs vonden we erg hoog, toch zijn we akkoord gegaan omdat we heel graag deze kadt wilden hebben en er van uit gaan dat we nu jaren voor uit kunnen
Vakkundig advies en perfecte montage.
top team bij aanhuis . goede service en kennis van zaken
Goede prijs, kwaliteit verhouding en zeer kundige medewerkers
In de winkel zijn we uitstekend geadviseerd bij materiaal en kleurkeuze. Alle materialen zijn op tijd geleverd en de trap- en vloerbedekking is vakkundig en netjes gelegd. Wij zijn super blij en tevreden met het mooie eindresultaat.
Neemt de tijd voor je en geeft goede adviezen
klant vriendelijk bedrijf met goede adviezen.
Vakmanschap, goed product, stipte afhandeling. In één woord: Prima.
persoonlijk en origineel geholpen met een ontwerp, prettige mensen en mooie producten kunnen aanschaffen (behang en raamdecoratie)
Groenewegenstraat 1
7901 ED Hoogeveen