Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Algemene reviews tonen duidelijk het vakmanschap en de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat. Sommige klanten noemen positieve ervaringen met vloeren en kasten. Er zijn ook zorgen geuit over de gordijnen en communicatie. Over het algemeen waarderen klanten het vakmanschap en de kwaliteit, maar er zijn enkele aandachtspunten met betrekking tot service en nazorg.
Vorig jaar voor €5.500,00 gordijnen gekocht bij Aanhuis Heemstede. Problemen begonnen al bij het ophangen. Gordijnen bleken verkeerd te zijn opgemeten dus moesten ze weer terug. Vervolgens een aantal weken gewacht voor ze opnieuw zouden worden geleverd en opgehangen en toen bleek dat de monteur niet het juiste materiaal bij zich had. Materiaal bleek niet op voorraad dus weer twee weken moeten wachten. Al met al de nodige frustraties alvorens de gordijnen uiteindelijk werden geleverd en opgehangen. Nu een jaar later komen de gordijnen naar beneden zakken omdat de bevestiging van de rails uit het plafond komt zakken. Blijkbaar niet goed gemonteerd. Aanhuis Heemstede gevraagd of zij dit zsm kunnen repareren. Moet toch vrij snel kunnen. We kregen te horen dat ze het zouden inplannen. Na een aantal dagen niets vernomen te hebben wederom met winkel gebeld en kregen te horen dat het nog wel even kan duren. Ondertussen zitten wij met een loshangend gordijn, geen gezicht. Bij verkoop zijn ze alleraardigst maar als het op service aankomt geeft dit bedrijf niet thuis. Heel teleurstellend en zeker niet aan te bevelen.
Beveelt niet aan
28 August 2026
Jolanda
Heemstede
Beste Jolanda,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u onze dienstverlening als teleurstellend heeft ervaren.
Graag willen wij enkele feiten toelichten. Vorig jaar zijn de gordijnen door ons ingemeten en besteld. Bij levering bleek echter dat door een fout in de confectie van het atelier de gordijnen niet op de juiste hoogte waren afgewerkt. Uiteraard is dat vervelend. Op uw verzoek hebben wij de gordijnen destijds vóór uw vakantie opgehaald, aangepast en vervolgens weer bij u teruggehangen.
Tijdens een eerder bezoek bleken bovendien de verkeerde wave-runners aanwezig te zijn. Deze onderdelen zijn geen standaard voorraadartikelen, omdat wij met verschillende merken en typen gordijnrails werken. Hierdoor waren wij afhankelijk van een nieuwe levering van de juiste onderdelen.
Met betrekking tot de huidige melding van de loslatende gordijnrail heeft u op woensdag 26 augustus contact met ons opgenomen. Tijdens dit gesprek is gevraagd een foto toe te sturen, zodat wij de situatie konden beoordelen en de juiste onderdelen konden bestellen. Daarbij hebben wij aangegeven dat een bezoek diezelfde week vanwege de drukte waarschijnlijk niet haalbaar zou zijn. Vrijdagmiddag is vervolgens direct een serviceafspraak ingepland voor dinsdag 1 september.
Wij begrijpen dat de eerdere ervaringen rondom de gordijnen en de huidige situatie tot frustratie hebben geleid. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk te benadrukken dat wij uw melding direct hebben opgepakt, de situatie hebben beoordeeld en op de eerst beschikbare mogelijkheid een serviceafspraak hebben ingepland.
Wij hopen de situatie met deze afspraak naar tevredenheid af te ronden.
Team Aanhuis.nl Heemstede de Zwart
Wat zijn mijn man en ik ontzettend blij met onze nieuwe raambekleding! Vanaf het eerste moment in de winkel zijn we heel prettig en vriendelijk geholpen. Er werd echt naar ons geluisterd, alle tijd voor ons genomen en vooral heel fijn meegedacht. Je merkt gewoon dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Voor de gordijnen kregen we verschillende stalen mee naar huis, wat we erg prettig vonden. Zo konden we op ons gemak bekijken wat het beste bij ons interieur, de meubels en de lichtinval paste. Ook tijdens het inmeten werd er weer alle tijd genomen. De stalen waren meegenomen, zodat we ter plekke nog eens goed naar de kleuren konden kijken. En wat zijn we daar blij mee! Door het goede en eerlijke advies zijn we uiteindelijk voor een andere kleur gegaan dan we in eerste instantie zelf hadden uitgekozen. Een hele goede keuze, want nu alles hangt, komt deze kleur echt prachtig tot zijn recht. Het past ontzettend mooi bij de rest van ons interieur. Ook daarna verliep alles heel prettig. De raambekleding werd netjes op tijd geleverd en ook over de montage niets dan lof. Er werd heel netjes, zorgvuldig en vakkundig gewerkt en alles is prachtig afgewerkt. Het hele traject, van het eerste advies in de winkel tot het uiteindelijke resultaat bij ons thuis, hebben wij als ontzettend prettig ervaren. Persoonlijke aandacht, goed meedenken, eerlijk en deskundig advies én vakmensen die alles netjes monteren. Wij kijken iedere dag met veel plezier naar het resultaat en zijn er echt ontzettend blij mee. Wat ons betreft absoluut een aanrader!
9 August 2026
Edwina
Hoofddorp
Beste Edwina,
Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u en uw man zo tevreden zijn met het hele traject, van het eerste adviesgesprek in onze winkel tot en met de montage van de raambekleding.
Wij vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen voor onze klanten en mee te denken over de beste oplossing. Daarom is het extra leuk om te horen dat de stalen aan huis, het inmeten en het uiteindelijke advies over de kleur hebben bijgedragen aan een resultaat waar u elke dag van geniet.
Ook uw complimenten voor onze monteurs geven wij met veel plezier aan hen door. Zij zetten zich dagelijks in om ieder project zorgvuldig en vakkundig af te werken.
Namens het hele team bedanken wij u voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe raambekleding en hopen u in de toekomst weer eens te mogen verwelkomen.
Ik wil Caroline Gijsman van het team van Aan Huis Heemstede, hartelijke danken voor de zeer goede service en hulp bij het uitzoeken van mijn trapbekleding. Evenals de monteurs van Steyl. Alles is zeer naar tevredenheid verlopen. Resultaat? Zie onder. Met hartelijke groet, Riekske Maaskant uit Haarlem
26 May 2026
Riekske
Haarlem
Wij hebben bij de keukenrenovatie Aanhuis gevraagd de oude vloer te verwijderen en een nieuwe te leggen. Omdat we een oud huis hebben was het onbekend wat er aangetroffen zou worden. Aanhuis heeft vakkundig de oude vloerlagen verwijderd en ervoor gezorgd dat er een mooie nieuwe vloer is gekomen, steeds meedenkend en in afstemming met de keukeninstallateur.
20 May 2026
Henk
Heemstede
Dank voor je mooie review en het vertrouwen in Aanhuis.nl!
Goed om te horen dat je tevreden bent over het verwijderen van de oude vloerlagen en het leggen van de nieuwe vloer, zeker in een oud huis waar soms verrassingen kunnen zitten. We denken graag mee in dit soort situaties en stemmen alles goed af met de betrokken partijen.
Veel plezier met je vernieuwde keuken en vloer!
Aan Huis Heemstede heeft screens bij mij geplaatst. Super mooie kwaliteit en heel professioneel en netjes gemonteerd en afgewerkt!
10 February 2026
Mandy