Op vakkundige wijze en correct volgens de afspraken op een vakkundige manier een keurig nette pvc- (klik)vloer gelegd.
Goede prijs. Jammer dat je het verloop van je order niet kunt volgen. Toen de jaloezieën binnen waren kwamen ze die dezelfde dag nog ophangen. Top. Er zit een kleine afwijking in, komt Arjan voor langs.
Hele fijne partij om zaken mee te doen: klantvriendelijk, service en goed werk.
Wij hebben de vloer met pvc laten leggen met hoge plinten, jaloezieën opgehangen en laten behangen.. alles is super gedaan, ook heel netjes gewerkt.. mooi Strak behangen.. kan niet anders zeggen dat wij er heel blij mee zijn.
Er is goed werk geleverd
Bij mij hebben ze in de keuken een pvc vloer aangelegd en uitgevlakt met egaline
NVT
Arjen reageert snel. Hij maakt direct een afspraak en heeft ook de spullen bij zich waarvan hij denkt dat het het probleem zal oplossen. Geeft adviezen en (in mijn geval) laat zien hoe het probleem opgelost kan worden. Resultaat mag er dan ook zijn.
Goed geholpen in de winkel en de vloer is peesachtig gelegd tot aan de meest rottige hoekjes toe is alles keurig afgewerkt!
prachtige pvc vloer gekocht, geholpen door sympathieke mensen die er verstand van hebben, zowel qua woningstijl als vakmanschap.
We hebben afgelopen jaar veel verschillende zaken aangeschaft: 3 verschillende pvc-vloeren, een klassieke parketvloer in ruitpatroon met bies, vloerbedekking voor op zolder en de trap en ten slotte gordijnen voor de woonkamer. Bij alle producten goed advies, meedenkend over de functie van de ruimte en stijl van het huis. Zeer vakkundig gelegd door vriendelijke medewerkers. We zijn enorm blij met het resultaat!
Prima! Een bekende van ons is erg fijn om je te helpen
Alles vakkundig opgemeten en geplaatst.
Benadering klant, afspraken, meedenken en kwaliteit zijn dik in orde. We zijn blij met onze vloeren en gordijnen Met name met de klantgerichtheid is het goed voor elkaar, daar kunnen ze bij TMC nog wat van leren.
kundig advies en goede prijs/kwaliteit.
Woninginrichting Aan Huis (Goes) heeft ons echt goed geholpen bij de aankleding en inrichting van ons huis. Niet alleen met mooie producten, ook door mee te denken in materialen, kleuren en sfeer van de ruimte. Anja en Arjan staan voor hun producten en ontzorgen je oprecht. Dankzij hun deskundige hulp, kun je de keuzestress de baas!
Betreft filiaal Goes. Hier raamdecoratie en kast op maat voor onze nieuwbouw appartement gekocht. Alles perfect afgestemd op onze wensen in samenspraak met de interieur styliste. De installateurs werken zeer nauwkeurig en netjes. Ik zal het niet gauw zeggen, maar van aankoop tot plaatsing en nazorg, alles was top! Hulde voor dit bedrijf / filiaal Goes.
Aan Huis Goes heeft ons nieuwe appartement voorzien van een prachtige goed gelegde pvc vloer (Coretec), gordijnen en Luxaflex. Aan Huis werkt met goede vakmensen en zij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is. Goede nazorg is bij hen leidend. Daarom ook zijn ze een aanrader.
onze eiken woonkamer vloer, die al 20 jaar geleden is gelegd, was altijd behandeld met olie, maar donkerder geworden door de jaren heen. tijd voor een opfrissing dus. Arjan van de vestiging in Goes, heeft ons daarbij prima geholpen en goed geadviseerd. verschillende stalen mee naar huis gekregen om te vergelijken, en snel de afspraak kunnen maken om de vloer te schuren en opnieuw te behandelen. de monteur werkte netjes en wat een verschil was het eindresultaat! we zijn er super blij mee!
Wij hebben een visgraat PVC vloer laten leggen. Veel winkels die visgraat vloeren leggen deden van te voren erg moeilijk omdat het best arbeidsintensief was. Voor Wooninrichting aanhuis Goes was dit geen enkel probleem. Ze hebben ons goed geholpen met het uitzoeken van de juiste vloer en De vloer kon al snel gelegd worden. Binnen 1,5 dag lag alles er keurig strak bij. Nergens geen omkijken naar gehad, goede communicatie en vakmanschap.
Vriendelijk ontvangst. Opmeten en plaatsen ging perfect. Zeer vakkundig! En het resultaat is geweldig. Blij met de houten jaloezieën.
Ontvangst in de winkel , huiselijke sfeer , goed ontvangen. goed advies . Het opmeten en plaatsen liep perfect en het resultaat mag er zijn, Nu is ons huis helemaal af ! Met de gordijnen , luxaflex en stalen binnendeur.
ik geniet elke dag van de prachtige PVC vloer,mijn nieuwe overgordijnen en mijn luxaflex.Ook ben ik zeer tevreden over de manier waarop de heren te werk gingen.Ook de overlast werd tot een minium beperkt.Is zeker voor herhaling vatbaar.
Nieuwe laminaatvloer gelegd, houten vloer geschuurd en in de olie gezet. Zeer, zeer tevreden hierover
Ik ga nergens andees meer heen
Dirk Dronkersweg 3 a
4462 GA Goes