Was op tijd ! Alles volgens afspraak. Een dikke 10 hoe alles ging
Jaloezie besteld en werd aangebracht. Ruime keuze. Mooi was dat dit sneller kon dan afgesproken tijdstip. De monteur kwam wel zonder iemand voor de elektriciteit. Uiteindelijk kwam dat echter ook goed en gebruiken we het bestelde met genoegen. Rido bedankt.
Al bijna 30 jaar het bedrijf waar we heengaan voor stoffering. Zeer tevreden.
Men heeft ons bij Rido een goed advies gegeven. Keurig gewerkt van begin tot eind. Meegedacht wat wel of niet kon en/of mogelijk was.
Weten waar ze over praten.
Van verkoop, tot vloer leggen en gordijnen maken en aan verwante werkzaamheden zijn wij zeer tevreden over het totale proces van Rido. Zeker een aanrader wat ons betreft. Duidelijke afspraken gewoon goed nagekomen.
Deskundig advies en uitstekende service. De vloerbedekking is zeer vakkundig gelegd. Wij zijn zeer te raden en komen hier beslist weer terug.
Zeer snelle en vlotte levering en plaatsing van Duette shades voor ons kantoor de Hypotheker in Emmeloord.
Goed advies gekregen bij de aankoop. Samen een goede keuze gemaakt. De aankoop was snel geregeld, afspraak voor het leggen ook snel gemaakt. De tapijtleggers waren heel vriendelijk, werkten heel netjes. We zijn echt heel tevreden.
Zeer prettig advies, goede service, en zeer netjes gelegd.
Nette leggers, keurig geholpen.
Prima advies en service , vriendelijke en netjes werkende vloer leggers. Heel erg bedankt.
Al jaren onze vaste winkel, medewerkers zijn altijd bereid net die stap extra te zetten, zoveel adviserend als uitvoerend personeel. Onze beide trappen weer vakkundig bekleed.
Inbetween vitrage met “Wavesysteem” besteld. Van uitzoeken gordijnstof, montage rail, het ophangen van de vitrage verliep allemaal vlekkeloos, de service van Rido is prima, ze komen hun afspraken na en werken netjes.
Een vraag van de levering van een ander bedrijf zo mooi opgelost. Ontzettend aardig en kundig personeel
Ruimen alles weer netjes op als ze klaar zijn.
Het verkoopteam is zeer kundig, erg vriendelijk en denkt graag mee. Na het invrezen van de vloerverwarming hebben we de vloer laten dichtmortelen, 2 keer egaliseren en Pvc vloer laten leggen door de heren van Rido. Ze werken snel, netjes en zeer vakkundig.
Deskundig vanaf het moment van inmeten tot afstellen van de raamdecoratie. Zelfs een eerdere aankoop werd (na de garantie) alsnog met veel aandacht en professionaliteit afgesteld op ons niet loodrechte huis.
We stonden voor een enorme uitdaging, gordijnen + rails te vinden voor een heel groot schuin raam waarvan de hoogste hoek wel 8 meter was. Aafke en Miranda gaven het niet op en vonden uiteindelijk een leverancier die een motor kon leveren die sterk genoeg was. Top! Verder hebben ze vakkundig diverse PVC-vloeren gelegd. Altijd "positief", dat is zo heerlijk!
Prima afhandeling zeer professionele stoffeerder al met zeer tevreden. Goede prijs en kwaliteit
Ik heb een nieuwe PVC vloer uitgekozen, besteld en gekocht bij Aanhuis.nl / Rido te Emmeloord. In de 'showroom' werd ik al vakkundig geholpen door personeel met veel ervaring. Dat was duidelijk te merken door de vragen die werden gesteld en de adviezen die werden gegeven. Omdat ik ook vloerverwarming wilde plaatsen had ik daar ook vragen over. Gelukkig heeft Rido een goede samenwerking met een vloerverwarmingsspecialist (Boxum te Blokzijl) zodat mijn wensen omtrent de verwarming ook gerealiseerd konden worden. Na de vloer te hebben besteld werd er tijdig een duidelijke planning gestuurd via de mail van plaatsing vloerverwarming en mortelen, tot leggen van de vloer. Precies volgens planning werd alles vakkundig uitgevoerd. De vloerverwarming en vloer inclusief trap naar 1e etage liggen er weer prachtig bij. Wat een aanwinst! Als klap op de vuurpijl nog een financiële meevaller. Ik had tijdens de berekening van de m2 te ruim gerekend en uiteindelijk werden er beduidend minder m2's gelegd. De factuur pakte dus ruim goedkoper uit, omdat Rido heeft kunnen regelen dat de pakketten met vloerdelen terug konden naar de leverancier.
Super blij met onze nieuwe vloer op de gehele bovenverdieping. We hebben nu tapijt en dat is in twee ochtenden gelegd door twee vakmensen. Ontzettend vriendelijk, netjes en in de winkel zijn we super goed geholpen en kregen we het juiste passende advies naar onze wensen. Enorm bedankt Rido!
We zijn heel goed geholpen door Aafke. Als ik belde wist men meteen over wie het ging. Afgesproken data zijn aangehouden en alles was netjes afgewerkt en op tijd klaar. Ook dacht men mee over meerdere mogelijkheden.
Constructieweg 13
8305 AA Emmeloord