Goede service,, snelle levering en prachtige vloerbedekking.

Wij hebben onlangs vloerbedekking besteld en zijn erg tevreden over de service. De levering verliep snel en alles was netjes geregeld. De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Prima bij verkoop en uitvoering

Zijn uitstekend geholpen bij het uitkiezen van een laminaat vloer en bij de vloerbedekking voor twee trappen. Daarnaast zijn we zeer tevreden over het personeel wat het laminaat en de vloerbedekking op de trappen hebben gelegd. Alles, indien nodig, in overleg en juist uitgevoerd door plezierige werknemers.

Gewoon goed

Trap netjes en vakkundig gelegd. Zeker een aanrader om bij dit bedrijf langs te gaan.

snelle service en goed advies gekregen voor de te bekleden ruimte.

Wij kochten bij Rido stoffering (gordijnen) en vloer (PVC). Afspraken worden goed nagekomen. Service uitstekend.

Super!

Vakkundige verkoop en plaatsing zoals afgesproken, helemaal top.

Top service!

Goede service, er wordt fijn meegedacht, vriendelijke en behulpzame mensen! Wij zijn heel tevreden en bevelen Rido Aanhuis.nl zeker aan bij anderen. Echt top!

Perfect!

Ik werd prettig geholpen en goed geadviseerd, snelle levering en keurig opgehangen.

Fijn bedrijf

Super bedrijf, met fijne communicatie. Wij hebben onze pvc vloer in ons huis laten leggen door Rido. Het ontbreekt aan niks, even een belletje voordat ze eraan komen is vanzelfsprekend. Bedankt Rido. We komen graag terug bij jullie!!

Top!!

Super mooie laminaatvloer gekocht. Geweldig geholpen, heel goed advies. Gelegd door vakbekwame mensen. Een winkel die zijn afspraken nakomt.

Volledig ontzorgd

Rido heeft fantastisch geholpen bij het meedenken, flexibel plannen van de werkzaamheden én zelfs het uitvoeren van extra werkzaamheden. Niet alleen de mensen in de winkel, maar ook de heren die de werkzaamheden uitgevoerd hebben, doen net even dat stapje extra. Dit heeft geresulteerd in een prachtige visgraat PVC-vloer, superstrakke plinten en een mooie deurmat. Na eerdere positieve ervaringen uit het verleden, ook dit keer weer helemaal tevreden!

• Ervaring met: Vloeren

Rido staat voor kwaliteit & klantvriendelijkheid!

Onze ervaringen zijn super positief. Wordt goed meegedacht en als er per ongeluk iets niet goed gaat, wordt het direct opgepakt en hersteld. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug in de toekomst!

leuk ontvangst.

prima vakman die het tapijt gelegd heeft

• Ervaring met: Vloeren

Wij zijn bij Rido Emmeloord goed geslaagd. Miranda en Aafke hebben ons heel fijn en goed geholpen om de juiste keuze te maken. Alles werd snel geleverd en gemonteerd. De service is erg goed.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Prima service, goed uitgevoerd , goed overleg

mooie vloerbedekking, netjes gelegd

• Ervaring met: Vloeren

Zeer behulpzame, deskundige mensen. Doen hun uiterste best om klanten tegemoet te komen. Zowel bij hulp om te kiezen (advies) als bij het inmeten als bij bestellen en daarna met de uitvoering. Heel prettig contact (telefonisch, mail en app en thuis).

Vakkundig en goed advies

Onze vloer is professioneel en netjes gelegd , Afval wordt meegenomen en zelf nog de stofzuiger erdoor gehaald

Geweldig !!

Aangezien ik haast had, werd er goed met mij meegedacht en binnen 4 dagen was mijn slaapkamer weer van een mooi, prachtig gelegd tapijt voorzien. Super fijne en aardige medewerkers, daarom kom ik er ook al meer dan 30 jaar !!

Prima bedrijf

Vriendelijke ontvangst in de winkel en goed geholpen met uitzoeken vloerbedekking ,en netjes gelegd door Vriendelijke personeel.

• Ervaring met: Vloeren

Een deskundig bedrijf met zeer goede vakmensen.

Rido streeft in het werk naar perfectie. Zij geven deskundig advies en hebben betrokken vaklieden aan het werk. Zij zijn pas klaar wanneer alles perfect is opgeleverd. Zeker een bedrijf die wij kunnen aanbevelen.

Prachtig resultaat

Het was een uitdagende klus; een raam met punt van 5 meter hoog. Maar het resultaat is prachtig en we zijn er erg blij mee.

Bekleden trap naar zolder

Na een goed advies, opdracht gegeven voor het stofferen van de trap naar zolder. Goede indicatie van de kosten vooraf en gelijk een planning. Uiteraard werd de planning perfect nagekomen. De uitvoering was perfect, meedenken met enkele oplossingen en vooraf ook even overleg gehad daarvoor. En het werd netjes achtergelaten. Aanrader!!!

Ik ben netjes geholpen en een goede service

Ik ben netjes geholpen en een goede service

• Ervaring met: Raamdecoratie

Een hele goeie betrouwbare zaak, leuke mensen en waar ze afspraken nakomen. Geeft goed advies en wij zijn zeer tevreden.

• Ervaring met: Vloeren

Zeer prettige ervaring met personeel van de winkel als van de buitendienst.

In de winkel zijn we zeer prettig geholpen. Snelle inmeet service en bij het monteren kwamen we erachter dat het niet helemaal goed was gegaan met onze bestelling. Er werd een mooie oplossing voor ons gezocht en nadien is de al opgehangen deuttes goed geïnstalleerd.

Constructieweg 13

8305 AA Emmeloord