Goed, mooi, duidelijk en volgens afspraak!

Fijn geholpen. Goed geadviseerd. Duidelijke communicatie. Mooi gelegd. Goede kwaliteit. We zijn zeer tevreden en komen graag terug!

• Ervaring met: Vloeren

Super goed geholpen

Voor de inrichting van de slaapkamers in ons nieuwe huis zijn we super goed geholpen. Zowel met de inrichting en kleuradvies en voor het realiseren daarvan. Alles onder 1 dak. Dankjewel Kelly en Jon.

• Ervaring met: Vloeren

Enthousiast, meedenkend, professioneel.

Jong, enthousiast en meedenkend. Wij waren op zoek naar duettes voor onze keukenramen. Maar onze keus viel natuurlijk op de duurste soort, waardoor wij teleurgesteld wilden afhaken, hier kwam Jon met een prachtig alternatief. Na het telefoontje dat de duetten binnen waren kwam hij ze nog dezelfde avond monteren. Top service!

Uitstekende Service en Goed advies

Wij waren op Zoek naar Behang an hebben dit uiteindelijk aangeschaft bij aanhuis in Doetichem. Advies was goed en konden ook de stalen van het behang mee naar huis nemen, een fatsoenlijk stuk waar je dus echt wat aan had. Uiteiendelijk hebben we een Keuze gemaakt en het behang besteld, Dit was na enkele dagen al geleverd en konden we dus met de klus beginnen

• Ervaring met: Verf en behang

keurig

Mannen hebben een goeie prijs. In 1 keer goed geleverd gemonteerd en alles netjes opgeruimd.

• Ervaring met: Specials

Zeer goed.

Goede uitleg in de winkel in Doetinchem over de mogelijkheden. Tijdens het inmeten uitleg over de mogelijkheden. Snelle levertijden en netjes opgehangen.

Geweldig!

Wat zijn we super geholpen met onze duettes voor ons motorjacht. Er werd echt met ons meegedacht. Het eindresultaat mag er zijn. Chapeau Jon!

betrokken en deskundig

deskundig betrokken meedenkend