1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten GEEN ENKELE !!! Verbeterpunten Zelden zoiets meegemaakt..
Er kan een vraag gesteld worden, welke zsm gratis beantwoord zal worden..per mail of per telefoon.. Op mijn verzoek op antwoord per mail, werd ik toch teruggebeld. Nadat ik mijn verhaal gedaan had en mijn vraag had gesteld kreeg ik geen antwoord, maar werd gezegd dat eea doorgeschoven zou worden naar een van de advocaten, die vervolgens later weer zou bellen. Ging dus geheel anders dan ik had gedacht. Een dag later werd ik gebeld door een persoon, advocaat naar ik aanneem, die zich nog in het geheel niet had verdiept in mijn casus. Ter plekke nam hij eea 'even' door, begon meteen op uitermate arrogante toon mij te bejegenen, zou mij wel even zeggen hoe 'de dingen' werken. Hij sloeg daarbij voortdurend de plank volledig mis, doordat hij zich niet voorbereid had, niet luisterde en al helemaal geen enkele empathie toonde voor mij als potentiele client, die met een probleem zit.
Op een geven moment ging het zover, dat geen enkele behoefte meer had in het gezwets van deze meneer en wilde ik het gesprek beeindigen. Vlak daarvoor drukte meneer mij zelf al weg..!!.
Ik had haast de indruk dat meneer wellicht wat teveel gedronken had.. kan ook aan zij vreemde 'soort purmerendse accent' liggen..à la Derk Sauer, u welicht bekend..
Al met al een zeer onaangename ervaring!
U site fungeert als lokkertje om klanten binnen te halen, meer niet. Dat is mijn indruk. Ik raad het dan ook iedereen ten sterkste af.!!!