3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten snel gehandeld correct gecommuniceerd Verbeterpunten Mijn verwachting was dat mijn (algemene) vraag snel kon worden beantwoord, maar daar was kennelijk toch expertise voor nodig, Mijn gevoel is dat echtscheiding.nl leeft van het doorsturen naar 3e partijen. Op zich niets mis mee, maar de naam "echtscheiding.nl" suggereerde voor mij dat zij juist de partij zijn die mij van advies kunnen dienen.

Pluspunten accuraat en duidelijk en supersnel. Verbeterpunten Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snel teruggebeld, ook al is het weekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten - snel gereageerd op het verzoek van de klant - duidelijke uitleg gekregen - neemt de tijd met de klant - vriendelijk en klantgericht Verbeterpunten - ik was zeer tevreden over deze behandeling dus ik heb geen verbeterpunten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Oprechte interesse en inlevingsvermogen van de medewerkers Verbeterpunten Geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten snelle service, adequate acties.

Pluspunten Snelle reactie Verbeterpunten Geen

Pluspunten 10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten 8 Verbeterpunten geen.

Pluspunten Goede behandeling telefonisch en snel handelen Verbeterpunten -

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten ik werd snel terug gebeld door een pro-deo advocaat. dit vond ik echt heel erg fijn

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Lekker direct, onderlegd en kort van stof

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Werd na een telefoontje snel teruggebeld en van goede informatie voorzien.

Pluspunten Snel geholpen, vriendelijk, begrijpend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Kort en duidelijk denk dat dit in de meeste gevallen wel erg prettig. Ik ervaar dit als zeer prettig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Goede telefonische info en gericht een afspraak gemaakt met specialist.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snelle reactie en echt de moeite willen nemen om je vooruit te helpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten contact was correct en duidelijk. Verbeterpunten Met heb ik contact? Ik dacht dat ik advocatenkantoor had gebeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten vriendelijke receptioniste, duidelijk in haar verhaal en goede uitleg gegeven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten snelle reactie vriendelijke woordvoering Verbeterpunten de advocaat die voor mij werd uitgezocht is te ver van mijn woonplaats

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Snel en correct.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten kreeg iemand snel aan de lijn Verbeterpunten beter luisteren wat er gezegd wordt, bij finantiele problemen niet iemand adviseren naar de andere kan van Nederland.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten Snelle service en komen gemaakte afspraken waar. Waardeer het zeer dat bij terugbel afspraak niet bij 1 keer proberen de inspanning ophoudt. Ook administratie goed op orde en qua vriendelijkheid en meedenken top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten ik werd snel en vaak teruggebeld nav mijn verzoek Verbeterpunten De advocaat in kwestie belde niet maar mailde me aan het einde van de beloofde dag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten Hele snelle vriendelijke service.

Albrechtlaan 26

1404 AL Bussum