uitstekend

Professioneel-uiterst vriendelijk-duidelijke uitleg welke hypotheek bij ons past-bereidwillig om alle vragen te beantwoorden-uitstekende service tot tekenen akte bij notaris.

Een vertrouwd gevoel met duidelijk taal

Dankzij de adviseur ten alle tijden een gevoel van overzicht en duidelijkheid gehad. Dit maakte het hele proces een stuk minder stressvol. Kortom echt heel blij met de adviseur en het proces

Ontzettend tevreden

Beste ABN amro team, Graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de uitstekende begeleiding tijdens onze hypotheekaanvraag. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en het soepele verloop van het hele proces. In het bijzonder willen wij onze hypotheekadviseur, Gijsbert van Eendenburg, complimenteren. Hij was uiterst behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Hij dacht steeds vooruit, anticipeerde op mogelijke vragen en uitdagingen, waardoor wij kostbare tijd hebben bespaard en onze deadline hebben gehaald. Dankzij zijn duidelijke uitleg en proactieve begeleiding verliep het traject voor ons veel gemakkelijker en met minder stress. Wij waarderen zijn inzet enorm en willen dit graag onder uw aandacht brengen. Nogmaals onze dank aan hem en het hele team. Met vriendelijke groet, Familie Khodnya

had geen vriendelijkere en deskundige adviseur kunnen hebben

had geen vriendelijkere en deskundige adviseur kunnen hebben

Ontzettend goed geholpen met echte aandacht!

Gedurende enkele maanden heb ik tweemaal advies ontvangen over een woning en uiteindelijk mijn tweede keuze kunnen kopen. Vanaf dat moment ben ik officieel het adviestraject ingegaan. Dit was een enorme verademing. Als alleenstaande en omdat het om mijn eerste woning ging, kwam er veel op mij af. Gelukkig kon ik met al mijn vragen terecht bij Monique. Haar advies gaf mij rust en een stevig houvast in deze nieuwe wereld. Duizendmaal dank!

Fantastisch begeleid en enorm snel alles geregeld!

Ik verkeerde onder behoorlijke tijdsdruk met mijn hypotheekaanvraag aangezien ik een bod zonder voorbehoud van financiering had uitgebracht en mijn bod werd geaccepteerd. De ABN AMRO Bank heeft mij fantastisch begeleid bij het hele proces en alle betrokken medewerkers hebben echt als 1 team meegewerkt aan het spoedige proces waardoor ik tijdig mijn hypotheekaanvraag rond heb kunnen krijgen binnen zeer korte tijd. Mij complimenten voor alle medewerkers, uitmuntende en zeer persoonlijke service, zeer zeldzaam vandaag de dag 《♡》

Een hele fijne adviseur gehad

Zeer goed geholpen,duidelijk en vriendelijk. Adviseur ook telefonisch bereikbaar,wat voor ons makkelijk was ivm vragen over hoe en wat.

Snelheid en zorgvuldigheid

Na een erg lang en lastig traject 10 jaar geleden met ABN nu erg positief verrast door de aanpak en zorgvuldigheid van Richard. Hij was snel, goed bereikbaar en gaf goed advies. Erg tevreden!

Zeer professioneel, vlot en plezierig

We zijn uitstekend door het proces geleid. De hypotheekcoach heeft de verschillende stappen goed met ons doorgenomen, snel gereageerd op vragen en op een plezierige en professionele wijze ondersteund.

Snelle, prettige en makkelijke ervaring

De adviseur was pro-actief en meedenkend. Snel in reactie en bijzonder klantgericht. Al met al een prettige ervaring en goede service.

Meedenkend en goede ondersteuning tijdens het hele proces

De begeleiding om te komen tot in eerste plaats de tijdelijke hypotheek is zeer prettig ervaren. Communicatie verliep naar wens. De geleverde producten waren duidelijk geformuleerd en zeer uitgebreid.

Meedenkende en oplossing zoekende medewerkster

In een gestaag proces werd er meegedacht, oplossingen verzonnen. Het ging van mijn kant niet altijd even snel, daar werd heel goed mee omgegaan. Uiteindelijke resultaat mag er zijn.

Duidelijk, snel en met kennis van zaken.

Het contact met Erik Baan heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is duidelijk in de verstrekte informatie, licht goed toe, schetst de mogelijkheden en komt zijn afspraken na.

Zorgvuldige en heldere begeleiding bij overdrachtshypotheek

Wij hebben een ander huis gekocht. We willen onze hypotheek overzetten en een overdrachtshypotheek afsluiten. Dat is door middel van een zorgvuldig proces onlangs op een goede manier afgerond. We zijn heel tevreden over de begeleiding.

Prima!

Het was een ingewikkeld proces, maar keurig verlopen en precies op tijd geregeld.

Uitstekend goed

Evelien is echt de beste hypotheekadviseur!

Ik heb nimmer meegemaakt dat iemand zich persoonlijk zo enorm inzet voor haar kanten. Het ontzorgen en persoonlijke betrokkenheid geven echt een fantastische klantbeleving.

Lange doorlooptijd

Alleen online advies mogelijk, niet altijd klantgericht als je ouder bent. Prijs is aan de dure kant

Vreselijk te erg voor woorden

Afschuwelijke ervaring met ABN of ik een crimineel was . Heb nog rotgevoel over . Ik ben er ziek van geweest echt heel erg . En bleek fout lag bij ABN . Mijn man nog apart klacht ingediend nooit meer wat van gehoord. Wel chocola gekregen met excuses maar toch had wel meer willen horen ,.Dus vreselijke ervaring nooit meer .

Goede adviezen en prettig contact, maar wel erg duur en uitgebreid.

Het betrof voor mijn gevoel een simpel geval van overbrugging. Huidige huis is duurder dan het nieuwe, er is geen hypotheekschuld. Al mijn hele leven klant, inkomsten en banksaldi bekend. Toch werd ik een beetje "gepusht" richtig een advies. Dat heb ik gekregen, heel uitgebreid, maar uiteindelijk werd het gewoon een basis overbrugging. Kosten: 1900 euro. Dat is wel erg veel. Natuurlijk, ik wist wat het kostte en ben akkoord gegaan, zeker gezien de betrouwbaarheid van de jarenlange relatie. Zou ik het weer zo doen? Nee, ik zou toch wat beter om me heen kijken of ik niet elders voordeliger uit kan zijn.

Fijn advies, niet het gevoel te veel te vragen

professioneel maar zeker ook vriendelijk en meegaand gehandeld.

Deze hypotheekadviseur is bekwaam en zeker ook klantgericht. Komt afspraken na en bij iets wat onduidelijk is voor de klant zeker bereid om te hulp te schieten. Ik ben iemand (74 jaar) die zijn huis verkoopt maar ik ben geen computerdeskundige en daar wordt, na mijn mening, door de bank iets te gemakkelijk over gedaan en dan is het heel fijn dat de adviseur de tijd neemt om iets duidelijk uit te leggen en behulpzaam is..

Snel en correct afgewikkeld

Ik zag er enorm tegenop, omdat je weet dat je ontzettend veel moet regelen. In the end zijn we netjes begeleid en goed geadviseerd. Hierdoor ging alles vrij vlot en waren er geen problemen. Aanrader!

heel goed advies

fijn geholpen en goed meegedacht

*** met peren

Heb bijna 2 maanden moeten doen om een bedrag van net € 40.000,- te kunnen lenen. Vooral de regeling m.b.t de taxatie is ronduit belachelijk. Voor het verhogen van mijn bestaande hypotheek kan normaal een desktop taxatie gebruikt worden. Kosten €95,- Maar nee…..er moet een volledig taxatie verslag komen van € 595,-. Wel € 250,- als tegemoetkoming ontvangen maar met een verschil van € 4000,- in de taxatieverslagen maakt het deze onzin niet goed Heb ruim voldoende onderpand overigens. Ook de regeling om te moeten bewijzen dat er geen andere hypotheek meer loopt heeft veel frustratie opgeleverd. Het zou goed zijn als de banken bij het beëindigen van een hypotheek hier een snelle afhandeling voor hebben. Als laatste de financieringskosten. Deze zijn bijna 7%. Belachelijk hoog.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

Over ABN AMRO Hypotheken

Een hypotheek bij ABN AMRO geeft u de zekerheid van zorgeloos en financieel gezond wonen. Nu en in de toekomst. Met flexibele hypotheekvormen, uitstekende voorwaarden en een goede service. Zo krijgt u altijd de hypotheek die bij u past.