Adviseur was proactief, dacht mee, gaf goede adviezen

Een professioneel aanspreekpunt.

Voor een hypotheek ben ik aangewezen op professionele hulp en advies. Bij de ABN- AMRO was ik hiervoor in goede handen bij een alleraardigste en zeer professionele hypotheek adviseur die mij van begin tot het einde met raad en daad heeft bijgestaan om de juiste keuze te maken.

Niet geluisterd naar onze wensen

Wij hebben een nieuwe woning aangeschaft en onze oude woning verkocht. Wij wilden onze hypotheek wat verhogen, zodat we wat meer van de overwaarde zouden vrijspelen voor de verbouwing van de nieuwe woning. Deze vraag werd maar niet begrepen door onze adviseur. Continu kregen we te horen dat we 'voldoende zouden overhouden'. Uiteindelijk is een offerte opgesteld waarin de hypotheek zelfs is verlaagd. Heel fijn zou je denken, maar niet als je verbouwingskosten cash wil betalen. Wij hebben de offerte maar akkoord gegeven omdat we keer op keer niet begrepen werden en de deadline voor de financieringsvoorwaarden steeds dichterbij kwam. We waren er klaar mee. De bank zelf hebben we nooit problemen mee gehad en bij eerdere financieringen ook niet. Alleen deze hypotheekadviseur was het niet voor ons. Ze was vriendelijk, maar de kwaliteit voor de prijs die we betalen ver ondermaats.

Goede ervaring met execution-only hypotheekaanvraag

Het proces om mijn hypotheek aan te vragen is erg soepel verlopen. Ik wist snel wat mijn mogelijkheden waren en het systeem voor het uploaden van de vereiste documenten is overzichtelijk.

Fantastisch

Super fijne adviseur, heel duidelijk! Top geholpen.

Fijn geadviseerd en snelle reactie bij vragen

Wij zijn fijn geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Alle stappen werden zo snel mogelijk doorlopen en vragen werden snel beantwoord. De adviseur was snel en gemakkelijk te benaderen en gaf ons vertrouwen.

Heel goed geadviseerd.

Chapeau !

Goede caoch

Plezierig overleg met de heer Sanray Jitbahadoer. Hij was goed op de hoogte.

Enorm goed geholpen

Ik heb mijn hypotheek aangevraagd met behulp van Arie Vingerling als hypotheekcoach. Ik ben echt super goed geholpen. Arie had enorm veel kennis, was vriendelijk en erg goed bereikbaar. Ik zou dit zeker aanraden.

Complex proces, maar goed begeleid.

Dit is mijn derde hypotheek en het wordt er niet eenvoudiger op. De eerste had ik na een gesprek van ca. 20 minuten op een kantoor. De tweede na een uur en wat papieren uitwisselen en deze.. Tja. De regelgeving is steed complexer geworden en het ontbreken van direct contact maakt dat een digitaal wat onhandiger persoon zich regelmatig achter de oren zal krabben. Een goede begeleiding van de adviseur is noodzakelijk en die was er inderdaad.

Erg goed en snel geholpen

Al jaren onze bank. Alles goed kompleet en in overleg geregeld

Werd goed begeleid in dit toch wel ingewikkelde proces

Ontzettend goed geholpen en geadviseerd

Super goed geholpen , zelfs als er knelpunten waren dan gingen ze voor ons aan de slag om onze hypotheekverhoging te kunnen realiseren

Een onmenselijke manier van behandelen

Mens onereerend

Fijn contact met de hypotheekadviseur.

Via beeldbellen kregen we een duidelijke, feitelijke uitleg. Onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Het contact verliep dus naar wens. Na ongeveer vijf weken en enkele hobbeltjes kregen we groen licht.

Uitsteked

Alles liep er vlot en alles werft goed opgepakt met snelle reacties

Goed geregeld

Fijne adviseur Wij vinden het wel jammer dat tegenwoordig alles online moet. Gelukkig hebben we elkaar een keer op kantoor gesproken.

Perfecte begeleiding

Na de situatie uitgelegd te hebben werd er begrip getoond en de offerte was in een week geregeld. Compliment voor de adviseur in Alkmaar Dennis Konijn

hopelijk een soepele manier voor overbruggingskrediet en nieuwe hypotheekeek

jammer dat er uiteindelijk alleen maar via teams gesproken kon worden, ondanks aanbod van bereikbaarheid van hypotheekadviseur

Ik ben blij met mijn adviseur Youssef salamia

Youssef reageert snel op mijn vragen en hij denkt mee, hij heeft goed advies dat pas aan mijn situatie.

Je vraagt prive een hypotheek, je bent ondernemer: dan is de aanvraag een lange weg!

Ook al vraag je privé een hypotheek doch je bent een ondernemer dan kun je al je stukken overleggen. Je verwacht dan een deskundige beoordeling. Uit de vragen op verschillende momenten vanuit de beoordeling wordt niet altijd verder dan pagina 1 gekeken. De werkt vertragend en zeer frustrerend. De adviseur deed zeker zijn best. Maar er is een groot verschil met de regeltjes van de beoordelaar. Jammer.

Hele snelle acceptatie

ABN was heel snel met het regelen van de acceptatie, rentevoorstel en offerte.

Altijd bereikbaar voor vragen

Ik heb zeker een goede ervaring met de begeleiding van onze nieuwe hypotheek. Het was bij ons geen standaard situatie, hierdoor moest er veel heen en weer gecommuniceerd worden. De medewerker van de ABN heeft dit met veel enthousiasme gedaan!

Hypotheekadviseur super vriendelijk en attent.

Contact gehad met Hans de Heer i.v.m. overbruggingshypotheek en nieuwe hypotheek. Super vriendelijke man en reageert snel. Heeft verstand van zaken en heeft ons alles precies uitgelegd. Nam de tijd voor ons. Zulke mensen worden hopenlijk heel erg gewaardeerd als werknemer/collega!

Stressvol

Onderaan de streep was alles goed verlopen. De hypotheek was optijd rond, en we zijn vriendelijk geholpen. Maar in het moment zelf was het enorm stressvol. Onze hypotheekaanvraag duurde 7 weken, en was rond op de dag vóór de deadline. Ik ben heel bij dat dit achter de rug is en goed is afgelopen. In de laatste week zijn we meermaals gaan bellen naar de ABN om het tempo op te voeren. Last minute kwamen er nog verzoekjes binnen om nog meer documenten aan te leveren.. Deze hypotheekaanvraag was niet goed voor mijn hart, maar het is gelukkig goed afgelopen. Kortom, vriendelijke service, maar het tempo mag omhoog.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

Over ABN AMRO Hypotheken

Een hypotheek bij ABN AMRO geeft u de zekerheid van zorgeloos en financieel gezond wonen. Nu en in de toekomst. Met flexibele hypotheekvormen, uitstekende voorwaarden en een goede service. Zo krijgt u altijd de hypotheek die bij u past.