Heeft een totaal van 8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Positief sentiment97%
Klanten beschrijven een steeds ondersteunende ervaring met de advocaat. Ze prijzen de bereikbaarheid, duidelijke communicatie en heldere uitleg van documenten. De beoordelingen onderstrepen professionaliteit en eerlijke, praktische adviezen. Over het algemeen zorgt de dienstverlening voor een hoge tevredenheid en positieve resultaten.
Sterke punten
Altijd goed bereikbaar en duidelijke communicatie
Zeer professioneel en goed voorbereid
Eerlijke adviezen en betrokkenheid
Gebaseerd op 6 reviews
Ervaring
Mijn ervaring is geweldig . Er zijn maar weinig advocaten die zich met hart en ziel voor een zaak inzetten. Ik zou iedereen aanraden om alleen bij zulke professionals terecht te gaan.
10 August 2026
Yulia Panchenko
Een topper !!
Echt een top advocaat! Ze is altijd goed bereikbaar en doet haar werk uitstekend. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Dankzij haar inzet is de zaak perfect afgesloten en hebben wij deze gewonnen. Absoluut een aanrader!
15 April 2026
A
Den haag
Iemand die je helpt en ondersteunt
Een goede en fijne advocaat die naast veel kennis ook heel erg fijn is in het contact. Je krijgt het gevoel dat je gehoord wordt.
Altijd goed voorbereid voor de gesprekken en de zitting(en). Een goede en duidelijk uitleg van documenten en situaties die gebeuren.
2 April 2026
Dennie
Kort maar krachtig.
Het contact met Remmelink was kort maar duidelijk & krachtig.
17 March 2026
Yassir
Leiden
Fijn advies en begeleiding
Ik ben fijn begeleid en bijgestaan in mijn proces. Eerlijke antwoorden, eerlijke adviezen. Er wordt niet omheen gedraaid en daar hou ik van. Soms wat moeilijker te bereiken door drukte.
27 January 2026
Natasja
Zeer treveden
Mw Remmelink heeft me heel goed geholpen
In mijn rechterzaak tegen een huisverbod
Door haar hulp is huisverbod opgeheven
29 December 2025
Mauria Reis Carvalho
Zoetermeer
Zeer deskundig met een positieve uitkomst
Betrokkenheid, snelle en duidelijke communicatie, individuele afstemming
5 November 2025
Miranda
Waddinxveen
Zeer kundig, meedenkend en vriendelijk
Mevrouw Zeeman heeft mijn zoon uitstekend bijgestaan in zijn eerste contact met justitie. Ze nam de tijd om iedere stap zorgvuldig toe te lichten, waardoor mijn zoon gerustgesteld werd en precies wist waar hij aan toe was. Haar heldere uitleg en gestructureerde aanpak gaven ons direct vertrouwen in het proces. Naast haar juridische expertise is mevrouw Zeeman ook een zeer betrokken en toegankelijke advocate. We zijn haar ontzettend dankbaar voor haar professionele en menselijke aanpak."
20 February 2025
Miryam Siegers