Super vriendelijk en deskundig!

In alle opzichten de tandarts en assistenten een top team. Die goed adviseert en meedenkt.

Zeer prettige bejegening en deskundige behandeling

Zeer prettige bejegening en deskundige behandeling

Persoonlijk, duidelijk en kundig

Er wordt echt persoonlijk aandacht geschonken aan je, rekening met je gehouden en meegedacht. De behandelingen zijn niet onnodig lang en kundig. Niemand in het gezin ziet daardoor op tegen een tandarts bezoek.

Goede tandarts die uitlegt wat hij doet heel fijn!

Zeer kundige tandarts die je meeneemt qua communicatie tijdens zijn behandeling/ controle afspraak.

Deskundig en vriendelijk

Zeer adequate dienstverlening

Top tandarts

Mijn kinderen waren altijd bang voor de tandarts en sinds we bij Marco in de praktijk komen is dat bijna weg. Ik zelf ben ook heel tevreden!

Fijne praktijk

Tandarts legt alles goed uit. Vriendelijk en professioneel. Fijne tandarts , ook voor kinderen

Broukade 44

8912 CK Leeuwarden