Direct, met humor en begrip voor hoe ik met alles wil omgaan.

Prettig, men kent mij, hebben even tijd voor een ander onderwerp dan alleen tanden en kiezen.

Fijne betrokken en kundige tandarts

Altijd goed geholpen ook in noodgevallen. Goede uitleg bij de behandeling en bij eventuele toekomstige plannen.

Vriendelijke en kundige tandarts

Heel plezierig en vakkundig. Het kán gewoon niet beter.

Het kan gewoon niet beter! Zo zou elke professional in de zorg moeten zijn.

Kundig en mensgericht

Kundig en mensgericht

Fijne tandartspraktijk!

Kundig, hygiënisch, vriendelijk personeel. Een tandarts die alles goed uitlegt en met je meedenkt.

Fijne kundige tandarts

Stelt je altijd op het gemak! Fijne rustige en kundige tandarts!

Gezellig naar de tandarts

Leuke mensen die je je op je gemak laten voelen door een gezellig praatje. Tandarts Van der Schoot is ook een zeer capabele tandarts

Denkt mee,neemt de tijd met aandacht voor de hele mens

prima, aardige tandarts

Ik ga er met plezier naar toe. Ik word altijd op de afgesproken tijd geholpen. Ik kon meteen terecht toen er een stukje van mijn kies was afgebroken.

Zeer aardig en kundig

Zeer aardig en kundig

TOP tandarts

Alleen maar goede ervaringen. Duidelijk een tandarts met hart voor zijn werk en zijn patiënten.

Vakbekwame tandarts

Locatie is goed met fiets en auto te bereiken. Wachtkamer schoon en prettig. De bovenste verdieping zijn de behandelkamers en goed te bereiken ook voor cliënten die slecht te been zijn. De specialisten zij. Vakbekwaam en erg vriendelijk. Hele fijne tandarts praktijk.

Heel fijne kennismaking met de tandartspraktijk

Leuke spontane en conscientieuze mensen, geven veel aandacht aan de patiënt.

Lieve ervaren mensen

Ik had echt angst voor de tandarts. Nu ga ik met veel minder angst heen. Zowel de tandarts als de mondhygiëniste zijn lieve mensen, die echt naar je luisteren. Voor mij een dikke 10.

Fijne tandarts met gevoel

Tandarts neemt tijd voor je en is rustig in de handelingen die hij uitvoert. Zou deze tandarts zeker aan bevelen.

Fantastische, meedenkende tandarts

Zelden zo'n betrokken tandarts getroffen.

Uitstekend!

Compacte maar uiterst moderne praktijk. Gemoedelijke en ontspannen sfeer met vriendelijke medewerkers.

Deskundige tandarts, zeer prettige bejegening

Goede voorlichting en behandeling, optimale samenwerking met mondhygienste.

Wij zijn heel blij met tandarts van der Schoot

Tandarts is goed, prettig en rustig en geeft goede adviezen.

Zelfs mijn kinderen gaan met plezier naar de tandarts!

Zeer vriendelijk, hoge kwaliteit van mondzorg, geschikt voor het hele gezin.

Deskundig en behandeling zoals het hoort

vriendelijk en kundig

vriendelijk en kundig

Vriendelijk, geduldig en goed advies

Van der Scoot neemt de tijd voor je en onderbouwt alles wat hij doet. Daarnaast stelt hij je op je gemak. Erg fijne tandarts!

Betrokken

Fijne praktijk, ze nemen de tijd, denken met je mee en ze weten wie je bent.

Broukade 44

8912 CK Leeuwarden