4 sterren: goede service, goed behandeld

Waren wat beschadigingen aan onze shutters. Dit is goed en snel verholpen. Montage geheel naar tevredenheid uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en overeenkomsten, zoals afgesproken levertijd en vakmanschap, van de mensen die de klus moeten klaren, in een woord alles klopt gewoon

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aanhuis.nl denkt goed met je mee en geeft een goed advies. Prima service, alles in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden! Fijne mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne en ervaren mensen die luisteren naar wat de wensen van de klant zijn en daar op in spelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, deskundig advies, wat communicatiestoornissen maar ook vlot opgelost.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn geholpen door benardo. Totaal geen pusherige verkoper. Na een jaar deed de duette het niet meer, deze werd onder service geheel kosteloos opgehaald, gerepareerd en weer opgehangen. Ook het tapijt is keurig gelegd door nette vaklui. Namen de rommel mee en lieten de boel netjes achter. Gewoon top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vestiging Schagen verleend hele slechte service. Hebben een zeer dure pvc vloer aangeschaft. Inclusief egaliseren en plakken plinten incl. Afkitten. Echter bleken er bij oplevering grote golvende kieren onder onze plinten te zitten (0,5 tot 0,8 cm). Waarop WAH Schagen geen service wilde verlenen. Dit was normaal. Echter vonden wij dat er door deze kieren veel vuil en water onder de plinten zouden komen en dit ten koste zou gaan van onze plinten. Uiteindelijk wilde WAH Schagen de plinten kosteloos komen afkitten als wij voor nog eens 5000,00 euro aan gordijnen zouden afnemen. Omdat wij dit na dit fiasco niet wilden moesten wij alsnog geld betalen om de onderkant van de plinten te laten afkitten. Wij vinden het schandalig! Ik voel me opgelicht! Want het staat duidelijk vermeld in de offerte: incl. Afkitten. En als je dat niet doet en de vloer is niet in orde of in dit geval de plinten hoor je dit als bedrijf netjes op te lossen. Dat is in dit geval niet gebeurd. En wij zullen daarom dit bedrijf nooit aan iemand aanbevelen.

Witte Paal 304

1742 LD Schagen