Deskundig advies en uitstekende levering/plaatsing

Wij zijn goed geholpen met onze wensen. En ook de uitvoering van onze wensen was perfect

We zijn erg blij met onze nieuwe vloeren!

We werden heel goed geholpen bij Aanhuis Santpoort de Zwart. Er werd bij ieder bezoek aan de winkel ruim tijd genomen voor alles en we kregen goed advies. Een aanrader!

Zeer teleurstellend

In verband met onze verhuizing, en op basis van aanbevelingen van kennissen en vrienden, hebben we gordijnen en vitrages laten inmeten, maken en plaatsen door Woninginrichting De Zwart in Santpoort-Noord. Echter De Zwart is in 2023 overgenomen door Aanhuis Woninginrichting. Onze ervaring met Aanhuis is slecht. De kwaliteit van de stoffen is prima maar fouten bij het inmeten, de afspraken en toezeggingen werden niet waar gemaakt en de service ver beneden peil. Levertijd van aanvankelijk 4 tot 6 weken werd uiteindelijk 3 maanden en bij tussentijds informeren naar de oplevering werden we afgescheept. Nu ook nog de fouten in de facturering zijn hersteld kunnen we de levering eindelijk afsluiten.

• Advies
  • Creativiteit