4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is nog een echte zaak waar je goed en professioneel geholpen en geadviseerd wordt een top zaak Joost bedankt voor alles

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geadviseerd door Joost en ook goed de afspraken nagekomen qua inmeten en facturatie. Als er tussentijds vragen zijn/waren vanuit ons was Joost altijd beschikbaar. Ook is er tijdig geleverd ivm onze verhuizing en het materiaal en het plaatsen is voor een goede prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf dat we voor het eerst naar binnen liepen werden we goed geholpen. En nu die gelegd is heeft de eerste indruk meer dan waar gemaakt. Als we ooit weer een vloer nodig hebben komen we hier zeker terug!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen in de showroom. Na het meten hele goede planning en perfect uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben laminaat besteld en laten leggen. we hebben ook de muren laten behangen met reno behang en laten sausen door aanhuis Alexandrium. wij hebben het gehele traject doorlopen met Joost. Bij ons was er een strakke oplevertijd vereist en dit is ruimschoots gehaald. Het gehele traject was na sleutel overdracht bij de notaris binnen twee weken afgerond, zoals afgesproken. Joost hield geregeld contact of de werkzaamheden naar wens verliepen. als je punten door gaf dan waren deze de volgende dag verholpen. Wij kunnen aanhuis Alexandrium zeer aanbevelen, uitmuntende services, mooi resultaat en een zeer strakke planning die naulettend word opgevolgd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In de winkel geweldig goed geholpen en geadviseerd door Joost. Hij is op een zaterdag bij ons thuis gekomen om te meten en had gelijk een staal meegenomen van de door ons gekozen vloerdelen, zodat wij konden beoordelen of het de juiste vloer is. De man die bij ons de vloer heeft gelegd, was heel ervaren en secuur. Hij heeft hem heel mooi in wildverband gelegd. Wij zijn er super blij mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

- prettig en klant-/service gericht - pvc vloer keurig gelegd rekening houdend met wensen klant - beslist een aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed geholpen in de winkel door Joost. Goed advies gekregen, snel geholpen en een eerlijke prijs. Het egaliseren van de vloer en leggen van de vloer is zeer vakkundig gedaan. Het contact met de vakmannen was ook perfect. Ik wist waar ik aan toe was en hoe lang de werkzaamheden nog zouden duren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Fijn contact gehad met Joost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden aangaande aankoop/advies en aftercare. Ook het bedrijf (Goossens vloeren) wat de vloer bij ons heeft gelegd(via aanhuis) verdient een dikke 10!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In de winkel in Rotterdam Alexandrium uitstekend en geduldig geholpen door Joost, die ons goed adviseerde en ons de juiste informatie gaf over pvc vloeren. Daarna een goede communicatie en advies over tijdstip van leggen, zowel met Joost als de stoffeerders. De stoffeerders hebben de vloeren in heel onze woning snel en super strak gelegd. Het ziet er fantastisch uit! Kortom, van begin tot eind een prettige ervaring met een mooi resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaringen met Joost, adequaat, denkt mee, heeft interesse hoe het er in werkelijkheid uit moet komen te zien bij je thuis, meet en past alles in. Dan een prima technische ploeg die ook ter plekke zaken aanpassen zoals jij het wilt en met plezier aan het werk zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima informatie, meedenken en service! Bij woninginrichting Aanhuis in Zoetermeer! (niet in Alexandrium, maar Zoetermeer stond niet in het vestigingslijstje)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring in de winkel was voor ons voldoende om een opdracht te verlenen. De heren hebben (klinkt vreemd) verdeeld over 2 dagen, in één dag onze woonkamer voorzien van een keurige laag op het plafond en de wanden, nadat zij het glasweefselbehang hebben aangebracht, gesaust in de door ons gewenste kleuren. Het resultaat van beide acties is prachtig geworden. Ze hebben zeer netjes en vlot gewerkt. Wij zullen Woninginrichting-aanhuis Alexandrium in voorkomende gevallen zeer zeker en van harte aanbevelen. Indien wij nog meer ruimtes willen laten doen, weten we waar we terecht kunnen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed advies, prijs kwaliteitverhouding is erg goed, en fijne service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg aardig geholpen! Ik had snel een vloer nodig en dat is gelukt, een week! Erg blij mee!

Watermanweg 209

3067 GA Rotterdam