4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service, we hadden een misverstand over jaloeziën maar dit is door hen gecorrigeerd zonder extra kosten voor ons. Over de vloer zijn we ook zeer te spreken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met ons aanspreekpunt Joost Wilmer. Deskundig advies en altijd bereikbaar bij vragen. Wij zouden Woninginrichting-aanhuis.nl Alexandrium zéker aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en snelle levering conform afspraak. Prijs kwaliteit tip top en sterke communicatie. Kan zeker anderen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Behang zit er op als of het is gestuckt, heel mooi. PVC-vloer, houtnerf stroken zeer mooi versprongen patroon.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Onaardige medewerker die je niet aanspreekt bij binnenkomst, je voor niks een lange tijd laat wachten, onwillig en geïrriteerd reageert op je vragen en je met een rotgevoel, zonder informatie en zonder order de winkel uit laat gaan. Ik snap dat er mensen zijn die vast erg tevreden zijn over de producten....maar ik zou het niet weten hoe het daarmee zit. Mijn geld was denk ik niet gewenst.....dus dan maar elders uitgegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanwege het assortiment en de mogelijkheid om alles in één hand te houden hebben we voor dit bedrijf gekozen. Met name de service hebben we als bijzonder plezierig ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn en vakbekwaam geholpen. Levering volgens afspraak. Joost en Marwa bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn voor de tweede keer langs geweest bij Joost Wilmer omdat wij zeer tevreden waren de eerste keer. En wederom weer zeer blij met zijn deskundige advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een hele goede ervaring. Onze nieuwbouw woning is prachtig aangekleed door woninginrichting Aan Huis Alexandrium. De muren zijn allemaal voorzien van renovlies behang en gesaust. PVC op alle vloeren, alle raamdecoratie en een inbouwkast. Door Joost zijn we met veel geduld en goede adviezen uitstekend geholpen. Zowel bij het uitkiezen in de winkel als tijdens de klus. Perfecte coördinatie, ideaal om één aanspreekpunt te hebben. Ook kleine dingen die mis gingen zijn direct en professioneel opgelost. Een absolute aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend vriendelijk en kundig geholpen. Fijn contact met Marwa en Joost. Alle gemaakte afspraken en beloftes worden nagekomen. Wij zijn enorm blij met het resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag zeer mooie pvc vloer laten leggen. Goede kwaliteit en vakmanschap qua het leggen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf, goed advies en uiteindelijk een schitterende visgraatvloer in pvc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb eerder op 28 december een negatief advies gegeven over deze wooninrichting winkel; ik ben daarna gebeld door de directeur van de woonketen met excuses en toezegging dat alles alsnog in orde komt. Verder heb ik mijn hart kunnen luchten over de gang van zaken. Hij beloofde hiermee aan de slag te gaan. Helaas heb ik van Joost nooit meer iets vernomen, dat is zeer teleurstellend. Niettemin ben ik gevoelig voor mensen die hun fouten toegeven en heb ik mijn kritiek bijgesteld. Ik heb nu alle oordelen op een 7 gezet,

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vloeren op 1 en 2 hoog en de trappen in onze nieuwbouwwoning met PVC laten bekleden. Daarnaast ook een kastenkamer laten maken. In de winkel goed advies gekregen. In eerste instantie gekozen voor laminaat, maar dit later toch veranderd in PVC. Plaatsen van vloeren en kasten verliep perfect. Echte vaklui!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele prettige ervaring met Aanhuis Alexandrium. Heel goed advies.Ruimte om te twijfelen en dingen te veranderen. Bij vragen een snel antwoord. Gaan zelfs achter situaties aan waarvan wij als klant geen raad mee wisten. Zijn buitengewoon tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede stoffeerders, prima kwaliteit en een hele lieve, meedenkende en vakbekwame verkoopster/adviseur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf begin tot eind hebben wij een topservice ervaren. Door de persoonlijke benadering en de toegewijde manier van werken waren wij vol vertrouwen over de uitvoering. Vloeren, wanden, kasten en raamdecoratie zijn afzonderlijk van elkaar geplaatst door vakmensen en dit is terug te zien in het resultaat. De communicatie met Joost verliep erg prettig. Onze vragen werden direct beantwoord probleem direct verholpen. Service en klantvriendelijkheid zoals het hoort te zijn! Joost en iedereen die aan deze klus heeft bijgedragen, ontzettend bedankt!! Gr. Olivier & Mirre

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het opmeten c.q. de opname zijn dingen over het hoofd gezien, daardoor waren bepaalde vooraf beloofde zaken niet mogelijk. Hierdoor liep het project een week vertraging op. Achteraf is e.e.a. door het bedrijf correct opgelost en zijn wij tevreden over onze vloer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette afhandeling van de werkzaamheden, vakbekwame medewerkers. Goed advies in de winkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij hebben in onze nieuwbouwwoining de vloeren, muren en gordijnen laten doen door WIAH Alexandrium. De planning van de muren (renovlies+sauzen) verliep goed, ook werd een muur overgeschilderd omdat de kleur niet de juiste was (Eigen fout). Bij het leggen van de pvc vloeren meer problemen gehad; vloeren leggers hadden het druk, werkten chaotisch en kreeg het gevoel dat het allemaal snel af moest. Ook veel zelf achter de jongens aan moeten bellen om er voor te zorgen dat het binnen de afgesproken tijd af zou komen (zelfde vehaal met de gordijnen). Voor de afwerkingen en kitten moeten ze nog terugkomen, hier wachten we nu meer dan een week op. Gordijnen slepen voor klein deel over de vloer, dit moet ook nog opgelost worden, Dat is niet de service die je verwacht bij de prijs die je betaald. De inbouwkast is goed en vlot geplaatst, erg mooi. Tip aan WIAh om bij grote drukte de vloerenleggers karwei per karwei af te werken. Sommige waen meer bezig met bellen met alle klanten (die ook moesten wachten) en heen en weer rijden tussen verschiillende adressen in de regio. ok is meer duidelijkheid over starttijd en contactgegevens van de uitvoerende partij wenselijk. Iniden WIAH boevbnstaande punten verbeterd zou ik ze zeker aanbevelen, want kan een hoop werk uit handen nemen. Dit was bij ons helaas niet het geval ivm topdrukte bij de verschillende WIAh uitvoerders.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service was uitstekend en de pvc vloer is goed gelegd. Denken met je mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor onze nieuwbouw woning hebben we PVC vloeren, renovlies behang en raambekleding voor het hele huis afgenomen. We werden erg vriendelijk geholpen en kregen duidelijk en bruikbaar advies. Voor de PVC-vloeren waren er meerdere 'planken' beschikbaar die we ook in daglicht naast elkaar konden leggen voor een beter beeld. Dit was anders dan in andere winkels. Het renovlies behang werd wit gesaust en deels ook in andere kleuren, erg keurig gedaan, zit superstrak op de muur. Raambekleding ook erg mooi, vakkundig opgehangen. We raden deze zaak zeker aan, en komen ook zelf nog wel terug voor verdere aankleding van ons huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over verkoper Joost Wilmer: deskundig advies in prettige sfeer van hem gekregen. Hij is meedenkend en creatief, behulpzaam, altijd vriendelijk en goed bereikbaar. Kortom een fijne verkoper.

Watermanweg 209

3067 GA Rotterdam