3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Wij hebben in onze nieuwbouwwoining de vloeren, muren en gordijnen laten doen door WIAH Alexandrium. De planning van de muren (renovlies+sauzen) verliep goed, ook werd een muur overgeschilderd omdat de kleur niet de juiste was (Eigen fout). Bij het leggen van de pvc vloeren meer problemen gehad; vloeren leggers hadden het druk, werkten chaotisch en kreeg het gevoel dat het allemaal snel af moest. Ook veel zelf achter de jongens aan moeten bellen om er voor te zorgen dat het binnen de afgesproken tijd af zou komen (zelfde vehaal met de gordijnen). Voor de afwerkingen en kitten moeten ze nog terugkomen, hier wachten we nu meer dan een week op. Gordijnen slepen voor klein deel over de vloer, dit moet ook nog opgelost worden, Dat is niet de service die je verwacht bij de prijs die je betaald. De inbouwkast is goed en vlot geplaatst, erg mooi.
Tip aan WIAh om bij grote drukte de vloerenleggers karwei per karwei af te werken. Sommige waen meer bezig met bellen met alle klanten (die ook moesten wachten) en heen en weer rijden tussen verschiillende adressen in de regio. ok is meer duidelijkheid over starttijd en contactgegevens van de uitvoerende partij wenselijk. Iniden WIAH boevbnstaande punten verbeterd zou ik ze zeker aanbevelen, want kan een hoop werk uit handen nemen. Dit was bij ons helaas niet het geval ivm topdrukte bij de verschillende WIAh uitvoerders.