Onze verkoper was Joost en hij heeft zeer goed ingespeeld op onze wensen. Wij zijn zeer blij met het resultaat. Hij dacht mee en gaf voorbeelden. De uitvoering verliep op een paar kleine punten na, goed. Deze punten werden snel opgelost.
Goed advies bij de keuzes van vloer, raamdecoratie, etc. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons, en ook voor later aanvullend advies. Het gemak van alles in één, en dat de montage inbegrepen is, is erg prettig. Bij de uitvoering door externe partijen ging niet alles even gesmeerd, zowel de planning als de kwaliteit en afwerking van het werk. Maar alle issues zijn door Aanhuis afdoende opgelost.
Na aan mijn kant meerdere x verschoven te hebben met de planning, heeft team Joost/Marwa mij goed geholpen. Ook sebastiaan verantwoordelijk met zijn team voor het aanleggen van de vloer was uiterst behulpzaam. Men heeft uiteindelijk ook advies gegeven om de onderkant van de plinten ook te kitten --> maakt het zeker mooier en voorkomt stof etc onder plint. Verbeter punt: liever gelijk bij aanschaf ook deze mogelijkheid aanbieden en aangeven wat de voordele ervan zijn. Achter af heb ik een (klein) bedrag bij moeten betalen. Voor nu tevreden!
Onze ervaring met woninginrichting aanhuis.nl is prettig geweest.Er werd goed advies gegeven.De pvc vloer is keurig gelegd en de raamdecoratie staat super.Kortom we zouden deze winkel zeker aanbevelen want de service is prima .
Na een vloer besteld te hebben kregen wij een aantal weken daarna te horen dat de vloer niet meer leverbaar is voor visgraat, dus hebben wij een andere vloer moeten uitkiezen (best lastig om weer voor die keuze te staan). Jammer is dat er bijvoorbeeld geen "goedmakertje" werd aangeboden voor het ongemak. De vloer is mooi gelegd, wel gemerkt dat er wat miscommunicatie was tussen degene die de vloer legt en degene die de vloer moest leveren. Degene die de vloer legt zag al direct dat er te weinig plinten geleverd werden. Na oplevering van de vloer moest er dus nog een afspraak gemaakt worden om de plinten te leggen. Jammer, want daardoor moesten wij rekening houden nog niet alle spullen goed op z'n plek kon staan. En een paar weken daarna nog een afspraak moeten maken om stukjes te repareren en te kitten. Voor dit ongemak wel een onderhoudsetje meegekregen. Voor de rest erg tevreden met het resultaat en goed contact met de winkel.
Goeie kwaliteit , goed advies gekregen, heel aardige mensen met begrip van de zaken Ik ben perfect geholpen door marwa. Zij heeft alles voor mij perfect geregeld
Wij zijn goed geholpen en er is goed meegedacht toen bepaalde raamdecoratie niet kon vanwege de kozijnen in ons nieuwe appartement. Mooi opgelost en wij zijn erg blij met onze muren, vloeren en raamdecoratie!
Helaas een hele slechte ervaring met het filiaal in Alexandrium. Drie slaapkamers van raambekleding voorzien en in de woonkamer een marmoleum vloer. Alles werd in etappes geleverd/gemonteerd. De eerste slaapkamer verliep vlekkeloos maar bij de tweede slaapkamer helaas de luxaflex rolgordijn nano verkeerd ingemeten waardoor deze niet ‘liep’ en bij het monteren door de vakman contact is gemaakt met de verkoper om een nieuwe te bestellen. Wij zijn 6 maanden verder en deze is nooit hersteld! Moet ik erbij zeggen dat het grootste probleem de vloer is. Er is marmoleum gelegd en hier zitten meerdere lucht plekken in. Eenmalig is de vakman die de vloer heeft gelegd terug gekomen en omdat hij de juiste spullen niet bij zich had kon hij niet alles herstellen. Hier zou hij een nieuwe afspraak voor maken. Constant loze beloftes, Vanuit woning inrichting aan huis alexandrium Allard en de vakman Sebas genaamd. Wij hadden net een nieuwe keuken laten plaatsen en bij het leggen van de vloer zijn de poten van het gasfornuis beschadigd. Ook zit het gasfornuis vast gestort in de egaline vloer. Slechte zaak. Wij zijn zo ontzettend teleurgesteld in de winkel. Wij zouden eindelijk ons huis ons thuis maken. Maar wij kunnen niet verder nu. Al maanden zitten we met een vloer die niet goed afgewerkt is. We kunnen de plinten niet plaatsen en of de muren en kozijnen schilderen en afkitten aangezien de vloer nog steeds op verschillende plaatsen los zit en lucht bobbels heeft. Ik zou deze winkel niet aanraden! Slechte service. Ons vertrouwen dat het niet goed komt na een half jaar verder is zo goed als verdwenen
Laminaatvloer in heel het appartement is snel en vakkundig gelegd en netjes afgewerkt met deels muur- , deels vloerplinten. Het inmeten voor vloer, gordijnrails en rolgordijn werd secuur gedaan. Alle werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en altijd op het afgesproken tijdstip. Vanuit de winkel werd dit door Marwa goed gecommuniceerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen aanhuis.nl-Alexandrium zeker aanbevelen.
In de winkel zeer goed geholpen door Marwa die goed met ons meedacht. Degene die de vloer kwam leggen, Danny, was echt een vakman. Je kon duidelijk zien dat hij dit werk al jaren deed.
In mijn hele appatement is Marmoleum gelegd. Onze gang is op ons verzoek uit 1 stuk gelegd. Deze is 1.45 breed en 13 meter lang. Ligt er perfect in! Overal plinten en deze netjes afgekit. Wij zijn er heel blij mee. Je kan aan alles zien dat deze heren plezier in hun werk hebben!!
Zeer tevreden ,kleine onregelmatigheden prima opgelost Advies in de winkel en begeleiding bijzonder prettig Door de vriendelijke benadering van Marwa besloten bij AAN HUIS te kopen
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het niveau van de klussers wisselt soms wel waar wij goed op hebben moeten letten. Door woninginrichting Aanhuis zijn alle punten keurig opgelost. Wij raden ze zeker aan.
Uitstekende service in de winkel en goed advies. Maten doorgegeven op basis van de tekeningen. Echter de feitelijke meting door de winkel werd fout gedaan en heel veel meer meters gemeten. Gevraagd nogmaals te doen, geen nieuws hierover. Na het leggen uiteindelijke factuur gekregen met minder meters maar nog steeds meer dan op de tekeningen. De schilder had trouwens ook gemeten en kwam op het aantal meters van de tekeningen uit. Duidelijk dus een paar meter te veel betaald, slechte of geen reactie op correspondentie hieromtrent. Ook nog een inbouwkast "vergeten" aangezien alle andere inbouwkasten wel waren gedaan. Dit kon alleen nog gedaan na bijbetaling (op de dag zelf door de leggers gecommuniceerd), belachelijk als ik al teveel betaald heb en de leggers zelfs nog gewoon in huis zijn. Al met al een mooie vloer en tevreden over de kwaliteit maar een zeer slecht nasmaak mbt het aantal meters en voelen ons zeker opgelicht.
Aanhuis heeft prima werk gedaan, maar de bedrijven er achter hebben niet altijd het niveau van Aanhuis weten te bereiken. Daar hadden wij ook van de kant van Aanhuis wat meer aandacht verwacht. Wanneer een klant een probleem meldt, dan ga je kijken naar mijn idee, vandaar dat Service niet scoort op het niveau waar de andere scores zouden doen verwachten.
Prachtig resultaat, goed geadviseerd door Marwa. Werd helaas geleverd en gemonteerd door 2 heren die met modderschoenen en een moddertrapje het huis binnen kwamen omdat er de dag ervoor in een tuin was gewerkt. Echt schandalig hoe mijn huis eruit zag.
Prachtig resultaat, erg duur. Wat eraan vooraf ging verdient geen schoonheidsprijs. 27-07-18 Klant bestelt 02-08-18 AanHuis komt meten 11-08-18 AanHuis belt dat product voor 1 raam niet geleverd kan worden zoals afgesproken en legt schuldvraag bij Luxaflex 17-08-18 Full time werkende klant die midden in een verhuizing zit moet weer naar de winkel om het door te spreken 23-08-18 AanHuis komt weer meten 29-09-18 Eindelijk geleverd en gemonteerd door een keurige heer die helaas ruim na de afgesproken tijd kwam en zonder dat hier even over gebeld werd door AanHuis
Een prachtige screen bevestigt door 2 vakbekwame monteurs. De 2 monteurs hebben zonder enige overlast met veel enthousiasme de screen op een moeilijke plek geplaatst. Prachtige kwaliteit. Dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Irma Nieuwkoop
Zeer vriendelijk personeel, en goede service. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima. Wij hebben een pvc moduleo vloer gekocht en pas vorm is perfect evenals de afwerking hiervan.Voor vloeren etc echt een aanrader.
Verkopers staan er alleen om centen binnen te halen. Afstemming tussen de onderaannemers welke de vloer komen plaatsen is erg slecht. Communiceren kunnen de verkopers niet want bij vragen hoor je nooit wat. Mag je toch verwachten van een vloer van ruim 6k. Dus kortom raad ik deze tent aan: volmondig NOOIT. Had ik mijn vloer ergens anders moeten kopen: volmondig JA!!
Toen wij in de winkel kwamen waren de verkopers schijnbaar erg druk met hun onzichtbare klanten, want het duurde lang voor iemand ons hielp. Gelukkig wisten we precies wat we wilden, dus we waren snel. Een mooie pvc vloer uitgekozen. Erg aan de prijs (zeker gezien de 92m2 waarop hij gelegd moest worden) maar in een dergelijke winkel verwacht je kwaliteit en service voor dat geld. Dus uiteindelijk een bestelling geplaatst. Kort hierna kwam iemand de boel inmeten en constateerde dat wij een verhoging in ons huis hebben, met dus traptreden. Er worden foto's gemaakt en er wordt besproken dat er afwerkstrips moeten komen en die staan ook netjes op de offerte. Dat er div. opties zijn mbt kleur, dikte etc van deze strips hoor ik pas veel later. Er wordt tijdens het inmeten gesproken over strips in het algemeen. Als vele weken later het ingehuurde stoffeerdersbedrijf de vloer komt egaliseren en leggen, weet echter geen van de stoffeerders van de trap in ons huis. Trapstrips zijn ook niet bij de vloer geleverd. Het is ook dan pas dat ik hoor dat er uberhaupt opties zijn mbt strips. Miscommunicatie over en weer met het bedrijf. Uiteindelijk lost de eigenaar van het stoffeerdersbedrijf het keurig met ons op door buiten werktijd nog eens langs te komen. We kiezen onze strips uit. Hij zal ze bestellen. Als ik 8 weken later nog altijd geen afwerkstrips op mijn vloer heb, dien ik een stevige klacht in. Ik verwacht mer service en klantgerichtheid voor mijn centen. Dit is nu drie weken geleden. Het stoffeerdersbedrijf heeft contact met mij gezocht, zich wederom netjes aan de afspraken gehouden en de strips inmiddels geplaatst. Vanuit het verkooppunt / de winkel wacht ik nog altijd op een reactie. Niemand die zelf ook maar de moeite neemt om te zeggen "wat vervelend dat het zo gelopen is, we lossen het zsm op". Klantgerichtheid is ver te zoeken in deze ballentent. IK hoop maar dat er zich in de toekomst geen problemen voordoen met mijn dure vloer. NOOIT maar dan ook NOOIT koop ik hier nog een vloer (of iets anders). En ik raad ieder ander ook sterk aan deze winkel te mijden. Misschien is het in andere (franchise)filialen anders. Maar dit was 1x en en NOOIT weer!
Ik wipte even binnen en voor ik het wist vloer, raamdecoratie, verf en behang uitgezocht. Zeer deskundig advies van Marwa. Werkafspraken verliepen volgens schema en zeer deskundig uitgevoerd. Met name door Jason die van mijn oude muren weer nieuwe heeft gemaakt. PVC vloer prima gelegd en gordijnen hangen er mooi bij. Communicatie verliep prima tussen mij, Marwa en werklui. Zeer tevreden en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Wij zijn ontzettend blij dat we een groot deel van het interieur van ons nieuwbouwhuis bij Woninginrichting aan Huis hebben geregeld. Het resultaat is schitterend! We hebben uitstekend advies in de winkel gehad om ons te helpen met alle keuzes. Daarnaast hebben we de stalen van vloer en gordijnen mee gekregen, zodat wij deze bij de meubels konden zien. Daardoor past het hele interieur nu heel goed bij elkaar. De kwaliteit van de materialen is bijzonder goed. Zowel de vloeren als raamdecoratie hebben een hele luxe uitstraling. Ik word elke dag vrolijk als ik die prachtige duettes mag laten zakken en ophalen. Wat een systeem! Klein verbeterpuntje is dat er in eerste instantie te weinig beugels bij onze gordijnrails geleverd waren en deze besteld moesten worden. Als monteur moet je volgens mij gewoon extra beugels in je bus hebben liggen om de klus direct af te maken. Verder acteert het team van Woninginrichting Alexandrium ook echt als een team. Het is gezellig om de winkel binnen te stappen met de brede glimlach van Marwa en Rotterdams te 'ouwehoeren' met adviseur Joost, die met zijn ervaring precies weet hoe je een huis smaakvol inricht. Ook de mannen van de montage zijn erg behulpzaam en worden er blij van om klanten blij te maken. Ze komen hun afspraken na en leveren wat ze beloofd hebben. Kortom, de volgende keer komen wij zeker weer terug bij Woninginrichting aan Huis in Alexandrium. Bedankt Joost en team!
Goede service, goed advies,goede planning waardoor alles op rolletjes verliep.
Prettige samenwerking, goed advies en hoge servicegraad, o.a. in de aftersales.
Watermanweg 209
3067 GA Rotterdam