Het eindresultaat is boven verwachting en het ligt er perfect bij.

Eind 2018 besluiten wij de gehele begane grond van onze woning te verbouwen. Wat begon als idee, al dan niet van internet eindigden wij eind januari ’19 bij Woninginrichting Aan Huis Alexandrium. Onze keuze was op een PVC-vloer gevallen, een prima assortiment en de verkoper, heeft ons fantastisch geïnformeerd over de vele mogelijkheden die er zijn. Wat ik zeer waardeerde was het feit dat er vooraf niet gevraagd werd naar een budget. Na ruim 2 uur met elkaar gezeten te hebben en diverse uitvoeringen in de winkel bekeken, stond er een vloer inclusief plinten volledig naar ons idee / wens en een trapbekleding op papier. Tot slot hebben we nog even over de prijs onderhandeld en deze werd op een mooi bedrag afgerond. Perfect zoals wij zijn ontvangen, voorgelicht en geïnformeerd over de mogelijkheden, waarvoor dank aan de verkoper. Conform afspraak zou de vloer in week 12 ’19 geëgaliseerd worden en daags erna verlegd. Danny, de man van Woninginrichting Aan Huis die kwam egaliseren en verleggen constateerde dat onze vloer dubbel geëgaliseerd moest worden, dat was het eerste hobbeltje. Danny heeft alles voor ons prima opgelost en geregeld, helaas ging het o.a. met de plinten niet in een keer lukken. Na veel heen en weer bellen en diverse keren getracht alles af te ronden en pogingen om tot een oplossing te komen heb ik op 11 juni een e-mail gestuurd met het verzoek om een verantwoordelijk en bevoegd persoon bij mij thuis langs te sturen zodat hij / zij alles met eigen ogen kan zien. Op 21 juni komt men bij mij thuis kijken en toelichten waarom e.e.a. niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Chapeau Woninginrichting Aan Huis Alexandrium, voor de wijze waarop jullie alle hobbels hebben opgelost. Danny bedankt voor jouw inzet en bijdrage. Tenslotte willen wij met name Marwa Assad, Cornel van der Vlist & Joost Wilmer hartelijk danken voor hun professionele inzet. Ondanks alles zullen wij zeker nog terugkomen bij Woninginrichting Aan Huis Alexandrium, een heuse aanrader.

• Ervaring met: Vloeren

Ik ben zeer goed geholpen door woninginrichting-aanhuis.nl voor mijn aankomende zaak Happy Sranang. Ze hebben haast gemaakt en goed werk geleverd dus ben zeer tevreden.

• Ervaring met: Vloeren

Service en vakmanschap staan voorop!

Goede service en de kwaliteit is ook zeer goed. De prijs was wel een puntje van discussie.

• Ervaring met: Vloeren

Goede service, vloer netjes gelegd.

Vloer in Alexandrium gekocht en goed contact per e-mail gehad voor de levering en plaatsing van de vloer. De vloer is erg netjes gelegd. De vloerenlegger kwam de tweede dag niet volgens afspraak opdagen. Toen ik de vestiging hierover gebeld had, was het zo geregeld. De kwaliteit van de vloer kan ik nu nog niet goed beoordelen, vandaar 'niet van toepassing'.

• Ervaring met: Vloeren

Absoluut geen aanrader voor vloeren

We hebben zowel de muren als de vloeren laten doen via aan huis Rotterdam Alexandrium. De muren en schilderwerk zijn netjes uitgevoerd. De vloeren daarin tegen zijn zeer slecht geegaliseerd en de klacht is niet serieus behandeld. Dit terwijl ik nooit heb afgetekend voor de vloer omdat deze er niet uit ziet door slecht egaliseer werk. Ik zou graag foto’s toevoegen van onze golvende vloer. Na meerdere belletjes en mails is er iemand langs geweest die aan geeft dat het aan de nieuwbouw ligt. Het betreft hier prefab vloerplaaten en de vloer was egaler voor men ging egaliseren dan na oplevering. Kortom lang achter aan moeten bellen en mailen en geen oplossing of excuses maar een flauwekul uitleg waarom onze vloer niet egaal is.

• Ervaring met: Vloeren

PVC is top gelegd ondanks wat tegenslagen

Op 23 juli is de vloer geëgaliseerd; op 29 afgemaakt; zeer strak met nette witte plinten er langs. Fijn contact gehad met Joost voor het inplannen van alle afspraken.

Compleet ontzorgd!

We hebben Woninginrichting-Aanhuis ingeschakeld voor een groot deel van onze inrichting: de vloer-, wand- en raambekleding. Het is ontzettend fijn om één aanspreekpunt te hebben die verder alles voor je regelt. Bij vragen of problemen wordt er adequaat gereageerd. Ook zaken die niet geheel volgens afspraak en planning zijn verlopen, werden gelukkig goed en snel opgepakt. Wij zijn (en worden nog steeds) heel vriendelijk geholpen door Marwa. Onze inrichting is prachtig geworden, ga zo door!

• Ervaring met: Onbekend

Uitstekende voorlichting en uitvoering van de order.

Tijdens een informatief gesprek en daarna bij de bestelling vakkundig geholpen. De montage daarna was zeer vakkundig. Klantvriendelijk personeel.

Deskundig en eerlijk advies

We hebben een groot deel van onze inrichting (vloer, muur en raamdecoratie) bij woninginrichting aan huis ingekocht. Het eerlijk en deskundig advies van Joost en zijn team - en de belofte om binnen korte tijd de inrichting te realiseren - was voor ons aanleiding om te kiezen voor vestiging Alexandrium. We zijn op een paar restpunten na tevreden. Daar waar we wensen of opmerkingen over hadden werd adequaat op gereageerd. Voor ons is de nazorg ook erg belangrijk en daar hebben we gezien de dienstverlening prima vertrouwen in.

• Ervaring met: Onbekend

TOP!

Woninginrichting Den Haag heeft voor ons nieuwe apartement in den Haag een garderobekast ingebouwd en voor het hele apartement de raambekleding verzorgd. Niet goedkoop maar topkwaliteit, uitstekende service, snel en dus een prachtig resultaat en tevreden klanten. Dank Wim en Marcel.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goede service van super enthousiaste werkneemster Marwa!

Wij zijn bij Aanhuis Alexandrium geweest voor onze raamdecoratie en hordeur, hier zijn wij geholpen door Marwa. Marwa heeft ons super goed geholpen en wij vonden haar service fantastisch! Zij is erg enthousiast en vriendelijk. Wij zullen Aanhuis Alexandrium zeker aanraden aan vrienden en wij komen in de toekomst graag terug!

• Ervaring met: Raamdecoratie

passie/ enthousiasme, kennis van zaken

enthousiast, passie en meedenken. Ontvankelijk en goed advies op basis van geduld. Keep up the good work

• Ervaring met: Vloeren

Alles netjes afgehandeld in de winkel en thuis. Vloer ligt heel strak.

wij hebben marmoleum laten leggen. Dat hadden we al in ons vorige huis, vanuit dat huis besloten om lasnaden te leggen. De installateur/ vloerenlegger kon ook zonder lasnaden leggen. Dat heeft hij echt superstrak gedaan. Ziet er perfect uit. Daarna netjes nagebeld door de winkel. Ben heel tevreden.

• Ervaring met: Vloeren

Vriendelijk en gemotiveerde verkoper , die alle tijd en moeite nam ons te helpen

We zijn prettig geholpen, konden kiezen uit een groot assortiment voor een redelijke prijs

• Ervaring met: Kasten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vloerverwarming en pvc. We zijn speciaal een week naar Landal gegaan. Het enige echte minpunt was dat ze ons vergeten waren. Maandag zou de vloerverwarming gelegd worden maar niemand kwam opdagen (en ik kon pas om 1 uur de winkel bereiken want maandag). Ze hebben het nog wel kunnen regelen voor de volgende dag maar het heeft mij wel een vrije dag gekost. Het uiteindelijke resultaat is, er is geen ander woord voor, fantastisch! Vroeger waren er 3 vertrekken. Keuken, kamer en berging. Nu zijn alle muren weg en is het 1 grote ruimte maar de vloer was erg ongelijk in hoogte. Dat hebben ze echt fenomenaal geegaliseerd. Eerder had ik een doembeeld met glooiingen in de pvc vloer maar er is niks meer van te zien. Een groot compliment aan Danny en zijn maat. Ook het pvc is super strak door hen gelegd. Ze waren zelfs bereid om de vloer op zaterdag te leggen maar de egaline was nog niet droog genoeg dus uiteindelijk is het maandag geworden. Qua planning had het beter gekund maar qua uiteindelijk resultaat ben ik super tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb inbouwkasten op maat laten naamaken en ik ben super tevreden . Ze waren ook alleen voor een dag gemonteerd . Pas heb ik tapijt met plinten laten liggen . TOP kwaliteit . Volgende is visgraat ..dus ik blijven gaan . Betere huis en een betere toekomst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij aan-huis Alexandrium onze vloeren ( 3 verdiepingen ) uitgezocht voor onze nieuwbouw woning. Door de verkoper werd gevraagd wat wij met onze muren gingen doen en hij wees ons op het renovliesbehang. Met aan-huis om de tafel gezeten om een mooi totaalpakket te maken voor onze huis, uiteindelijk ook raamdecoratie bij aan-huis aangeschaft. Hier hebben wij een mooie prijs van kunnen maken. In het totaal pakket zat ook nog stylingsadvies wat wij hebben aangenomen om de kleuren uit te zoeken voor onze woning, echt een aanrader!! Wij zijn zeer tevreden, kleine probleempjes werden netjes opgelost. Vakmensen die langs zijn geweest meer dan lof! Wij zijn blij met ons paleisje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vloer is mooi en strak gelegd. Danny en Emiel hebben mooi werk afgeleverd. Vloer zit er strak in, ook zijn ze doorgegaan totdat het klaar (in de avonduren) was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In de winkel ben ik erg prettig en fijn geholpen en geadviseerd. De raamdecoratie is netjes opgehangen en bij het leveren van de verkeerde kleur is dit netjes opgelost.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij dachten alles (16.000,--) bij 1 bedrijf in handen te geven, maar helaas dit bedrijf werkt met onervaren deskundigen. Niets is er goed gegaan en het bedrijf neemt hiervoor niet de verantwoording! Sommige dingen zijn (zeer slecht) opgelost, zoals slecht afgewerkte muren, plinten, pvc vloer. De schade die zij aangericht hebben bij ons, wordt niet erkend. Na ruim drie maanden zijn we nog niet klaar met ze! Jammer hoor! dit geeft heel veel stress, terwijl je eigenlijk helemaal geen zorgen hierover hoort te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn geholpen door marwa, super netjes alles was duidelijk etc. Danny de man van het werk, nette man weet wat die doet alles ziet er top uit en hij werkt erg netjes! adviseert om dingen bijv net iets anders te doen waardoor het eindresultaat alleen maar mooier word! Zeker aan te bevelen kwa vakmanschap en kwaliteit en kennis! Enkel kan de wachttijd soms lang zijn in de winkel want ze nemen wel echt de tijd voor je en dat heeft op het moment je geholpen word veel voordelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden, kundigheid, bereikbaarheid van de werkmannen, vertrouwen, goede kwaliteit, flexibiliteit, snelle levering. Kortom, blij met onze beslissing om de werkzaamheden en coördinatie van ons project onderste brengen bij met woninginrichting Aanhuis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het leggen van de pvc-vloer was door zzp-ers niet goed gelegd, waardoor door eigen personeel van Woninginrichting-aan huis de gehele vloer met nieuw pvc is gelegd.Ze hebben een topper in dienst. De service krijgt van ons een 10 met een griffel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een kledingkast op maat laten maken en het advies wat Marwa heeft gegeven sluit helemaal aan bij mijn wensen.

Watermanweg 209

3067 GA Rotterdam