Goede service alles naar tevredenhied uitgevoerd.

Goede service correcte afhandeling goede kwaliteit,

• Ervaring met: Vloeren

Goed advies en zeer goede afhandeling

Er is uitgebreid met ons meegedacht. Daarbij waren er ook kundige adviezen over de kleurstelling en het leggen. De uitvoering en contacten daarover zijn zeer goed met de heer B.de Man verlopen.

Tevreden

We hebben bij Woninginrichting-aanhuis (Alexandrium) een houten visgraatvloer aangeschaft en laten leggen. Marwa en Joost hebben ons gedurende het proces geadviseerd en ondersteund. Ook de stoffeerders hebben de vloer mooi gelegd en afgewerkt.

Super geholpen, zeer tevreden

Zeer tevreden over deze mensen. Initieel aangeschaft: PVC vloer Later ook vakwerk en vloerverwarming Het uitzoeken van de vloer was zeer prettig. We hebben een paar uur in de winkel doorgebracht, met helder maar niet opdringerig advies van de medewerker. Ook had hij veel geduld met onze twee kleine kinderen, zodat we een goede beslissing konden nemen. Voordat het leggen van de vloer begon kregen we problemen met een andere partij, de aannemer die de oude vloer eruit zou halen en dan vloerverwarming zou installeren, kwam tussentijds met extra, hoge kosten voor het egaliseren van de vloer. Nadat we die ontbonden hadden zaten we met een hobbelige, niet PVC-waardige, zandcementvloer, zonder vloerverwarming. De medewerkers van Woninginrichting Aanhuis Rotterdam hebben ons super geholpen met het oplossen van de ontstane problemen. Ze waren telefonisch goed bereikbaar, gaven helder advies en hebben alles in goede banen weten te leiden, zodat we nu een goed-werkende vloerverwarming hebben met strakke PVC vloer erop. En dat met slechts twee weken vertraging in ons originele plan. Deze winkel is oplossingsgericht, fair in hun pricing en ik beveel ze van harte aan.

Woninginrichting Aanhuis.nl ontzorgt!

Onze ervaring met Aanhuis als leverancier voor ons nieuwe huis is goed bevallen. Zowel de kwaliteit van deskundig advies, creativiteit, materiaal en communicatie zijn op bovengemiddeld niveau.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Een prima service met een juiste benadering van ons als klanten

We kregen alle ruimte om ons in de winkel te oriënteren en werden daarbij prima geholpen. We konden enkele stalen meenemen om te kijken wat het effect in ons huis zou zijn. Ook het bestelproces, de levering en het leggen van het marmoleum op de trap is prima verlopen. De verkoopster Maria Assad heeft ons prima geholpen en begeleid!

Super ontzorgd, uitstekende service

De one-stop-shop mogelijkheden van woninginrichting Aan Huis zijn ons uitermate goed bevallen. 1 aanspreekpunt voor alles, perfecte planning en super begeleiding. Het start met het maken van keuzes samen met de styliste tot en met het monteren van de inbouwkasten en gordijnen. Uiteraard inclusief alles wat daar tussen ligt, zoals verven, behangen, vloerleggen, etc.

zeer tevreden

prettig en vakkundig geholpen met het maken van een keuze PVC vloer raambekleding en gordijnen. Vakkundig opgemeten, gelegd en geplaatst. Eerlijk advies wat betreft eventuele plaatsing van horren, niet gericht op verkoop.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Er was verwarring over de tijd dat er begonnen zou worden , daar zou wel wat ruimte zijn voor verbetering ! Emile van vestiging Alexandrium maakte dit ruim goed . Hij kwam PVC leggen op de beneden verdieping . Hij was vriendelijk , opgeruimd, zeer professioneel en netjes ! In 5 uur tijd had hij de vloer keurig strak gelegd en nog gestofzuigd ook . Wij zijn zeer tevreden !

Zeer goed!

Wij hebben door Woninginrichting Aan-Huis Rotterdam Alexandrium het volgende laten doen voor onze nieuwbouwwoning: - PVC vloer bg; - trap met PVC bekleed; - raamdecoratie (vouwgordijnen en shutters); - muren behangen met renovliesbehang en alles gesausd; - horren slaapkamers; - kleuradvies. Alles op tijd en naar wens! Goede en strakke planning en duidelijke communicatie!

• Ervaring met: Vloeren

Bijzonder prettige samenwerking tussen ons, de styliste Annalies en de verkoopadviseuse Marwa.

In onze zoektocht naar een deels nieuwe inrichting voor onze nieuwe woning, liepen wij vast met de juiste kleurstelling. Goed advies gekregen van de styliste. Alles opgemeten vloer, behang, raamdecoratie. Keurig verzorgd tot in de puntjes. Al veel complimenten gehad van familie, vrienden en kennissen. Top.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Veel keuze mogelijkheden, goede service.

Wat discussie over de prijs gehad, maar al met al prima geholpen. Veel keuze mogelijkheden. Goede service.

Super netjes gelegd, topkwaliteit

Danny en Emiel hebben onze vloeren gelegd. Kwamen netjes op tijd, werkten netjes en schoon. Heel tevreden

• Ervaring met: Vloeren

Goede adviezen, klantvriendelijk en heel veel keuzes

Ik ben verschillende keren bij Marwa in vestiging Woonmall Alexandrium langs geweest om de kleur verf, behang en Luxaflex uit te zoeken. Marwa heeft me altijd heel vriendelijk van advies voorzien en we zijn heel blij met het uiteindelijk resultaat. Dit jaar komen we zeker terug om de raambekleding voor de bovenetages en de trapbekleding uit te zoeken.

Vriendelijk, bekwaam en oplossingsgericht

Mooie winkel met veel keus en goede hulp bij uitzoeken. Ook als de verbouwing anders loopt dan geplanned bijzonder oplossingsgericht. Ga er zeker weer naartoe!

• Ervaring met: Vloeren

Goed advies, goede service en een vleugje humor

Wij werden heel vriendelijk en professioneel geholpen door Marwa. Wij vinden haar een goede adviseur omdat ze ruimte geeft, meedenkt, creatief is en ook humor heeft. Wij zijn ook erg blij met het resultaat en trots op onze stijlvolle bovenverdieping.

Een absolute aanrader!

Zoekend naar mooie gordijnen en een binnen deurmat voor in onze nieuwe woning waren wij naar aanleiding van de positieve reviews de showroom in de Alexandrium Woonmall binnengelopen, en bij binnenkomst waren we meteen enorm verrast over het zeer ruime assortiment en de mogelijkheden. Dankzij de deskundigheid en goede adviezen van de medewerkster een mooie keuze gemaakt die perfect aansloot op onze wensen, en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Een winkel die actief en met veel plezier meedenkt met haar klanten, een absolute aanrader dus!

Zeer professioneel en oplossingsgericht

Wij zijn geholpen door Marwa Assad (WoningInrichtingAanHuis in Alexandrium). Zij heeft ons zeer goed geholpen met het maken van de goede keuze. Marwa is zeer klantgericht en ook oplossingsrecht. Helaas bleek de 1e zending van de nieuwe PVC-Vloer fabrieksfouten te bevatten. Derhalve een dag xtra vertraging. Door de planning te verschuiven voor het plaatsen van de schuifkast in de slaapkamer ( ook door WoningInrichtingAanHuis uit te voeren), is op tijd de PVC-Vloer gelegd. Zelfs de Afterservice is door Marwa goed verzorgd. Chapeau !!!!

Prima ervaring!

Nog altijd blij met onze kasten, jaloezieën en gordijnen! Niet goedkoop, maar mooie kwaliteitsspullen. Vooral de op maat gemaakte kasten zijn heel vakkundig en met militaire precisie in elkaar gezet. Wij werden geholpen door de aardige Marwa die alle tijd voor ons nam om ons te adviseren. De winkel in woonmall Alexandrium raden wij zeker aan.

• Ervaring met: Kasten

Bijzonder positieve ervaring in de winkel en de montage thuis

Geweldig enthousiaste verkoopster gaf ons vakkundig advies. Kleine probleempjes werden snel opgelost. De communicatie verliep duidelijk en snel. Erg tevreden

Super service !!

Aanhuis Alexandrium doet er alles aan om het goed voor de klant te regelen. Elke vraag kon je stellen en werd netjes opgelost en beantwoord. Wij hebben alleen maar vakmensen bij ons in huis gehad ! Marmoleum vloer, trap en brede plinten werden gelegd door Alex Goosens wat een vakman is dat zeg !! Super strak en netjes gewerkt. Ook onze muren werden door vakmensen gedaan. Een van deze mensen (Peter) woont vlak bij ons en kwam nog 2x langs om de puntjes op de i te zetten op tijden dat wij thuis waren. Kortom Top en dank Joost van Aanhuis Alexandrium !

Zeer netjes uitgevoerd!

Pvc vloer in visgraat rolluik en trapbekleding met alle zorg aangebracht in onze nieuwbouwwoning! Zijn dan ook trots op het resultaat! Winkel in Alexandrium heeft vakkundig en aardige medewerkers.

• Ervaring met: Vloeren

Wij zijn erg vriendelijk en deskundig geholpen. Gemaakte afspraken werden netjes nagekomen en de communicatie was prima.

Snel en goede service

We hadden plotseling op zeer korte termijn een nieuwe vloer nodig en hadden ons daarom nog niet goed kunnen oriënteren. Burg de Man van woninginrichting aan huis Alexandrium heeft ons goed geholpen en kwam met advies die we in andere winkels niet hadden gekregen. Ook dacht hij met ons mee en kon hij de vloer snel leveren. We zijn erg blij met de vloer en krijgen er veel complimenten over. Ook de mannen die de vloer kwamen leggen waren prettig in de omgang en hebben zichtbaar kennis van zaken. Kortom, we zijn zeer tevreden!

Tevreden met mooi eindresultaat

Wij zijn geslaagd in het Alexandrium voor een aantal kasten op maat en een pvc vloer. We zijn geholpen door Marwa, een enthousiaste verkoopster met verstand van zaken. Paar hobbeltjes in proces zijn netjes opgelost en tevreden over eindresultaat.

Watermanweg 209

3067 GA Rotterdam