goede begeleiding in keuze en verfijnde uitvoering
Goed advies gekregen in de winkel en thuis ter plaatse. Goed opgemeten en op gehangen. Het plisé gordijn voldoet helemaal aan onze wensen. Met vriendelijke groet, Fam.Mateeuwsen Hoogerheide.
Plissé gordijnen, overgordijnen, verduisterd rolgordijnen en aluminum jaloezieën door Peter laten hangen in de mantelzorgwoning van mijn ouders. Alles is zeer mooi geworden, dit mede door de goede adviezen van Peter en zijn vrouw Jolanda en natuurlijk door de vakkundigheid van Peter en Scheyenne die alles hebben gemonteerd en hebben opgehangen. Het is heel chique geworden. Ook houden ze zich aan de gemaakte afspraken. Kortom een heel fijn adres om je gordijnen of andere woninginrichting aan te schaffen.
Afspraak gemaakt enkele weken terug met de vraag of er vloerdelen vervangen konden worden , dit was wel mogelijk maar werd netjes aangegeven dat ivm vakantieperiode dat dit heel even nog op zich moest laten wachten . Was voor ons geen probleem. We werden kort hierna opnieuw gebeld door Aan huis met mededeling dat monteurs weer aanwezig waren en anieuwe afspraak werd ingepland . de 2 heren welke keurig op tijd waren en erg vriendelijk waren gingen gelijk aan de slag . Hebben de vloerdelen er netjes uitgehaald en vervangen voor nieuwe. Hierbij werd netjes proffesioneel en schoon gewerkt . hebben beschadigde vloerdelen gelijk mee afgevoerd. Complimenten voor deze beide heren en aan huis voor de goede service en vakmanschap. Top !! en dank jullie wel hiervoor.
Goed advies gehad en ze denken met je mee. Mooie vloer en nette raambekleding. De vloer netjes gelegd en de raambekleding mooi opgehangen.
Alles is vanaf het begin goed gegaan , fijn geholpen in de winkel en het leveren en ophangen van de vitrage was ook top , kortom een goede ervaring en zeker aan te bevelen!
Jolanda en Peter hebben ons geholpen met het uitkiezen van de juiste raamdecoratie. Zelfs bij ons ‘Aanhuis’ geweest om ons daarbij te helpen. Het resultaat is geweldig waarvoor hartelijk dank.
Er moest veel uitgezocht worden, ze denken met je mee. wat ik als heel fijn heb ervaren. Er is veel keuze maar door de profesionele mensen aldaar, het meedenken en alvast wat mooie (kleuren) combinaties klaar te leggen werd de keuze voor mij makkelijker. Ze nemen de tijd voor je !
Bijna 3 jaar geleden zijn er fantastische overgordijnen geleverd door aanhuis.nl Putte Kapellen. Afgelopen jaar besloten om te verhuizen naar het ouderlijk huis. Begin dit jaar stapte wij dan ook binnen bij de winkel in Putte-Kapellen met de vraag of het wellicht toch mogelijk was om deze overgordijnen mee te nemen. Peter en Jolanda werden gelijk enthousiast en begonnen met ons mee te denken. Wat begon met overgordijnen is nu een geheel ingerichte woonkamer. Inclusief onze vertrouwde vermaakte overgordijnen. Wij genieten nu elke dag en willen het team in Putte-Kapellen dan ook zeer zeker hartelijk danken voor de geleverde service en het meedenken met onze niet alledaagse vraag.
Zeer tevreden van de diensten
Fijne winkel waar in alle opzichten goed meegedacht wordt bij het inrichten van de woning. Eerlijk en open advies ook op locatie!
Fijn geholpen met deskundig advies. Zeer tevreden met de geleverde producten en montage!
Het was goed
Intussen komt al onze raamdecoratie van Wooninrichting-aanhuis, Peter luistert goed naar onze wensen en alles is vakkundig opgehangen.
Maken duidelijke afspraken En goede service
Heel vriendelijke mensen met een zeer goede kennis van hun materialen. Geven prima advies. Enkel 1 minpuntje; ik dacht dat ik de bediening van de rolgordijnen rechts had gevraagd. Die van de grote slaapkamer is links. Is dit een vergissing of stond het ook zo op de offerte?
gedurende het traject kwam er een flinke kink in de kabel, problemen bij vloerverwarming aanleggen, maar dit is op een zeer snelle, goede, manier opgelost door onze adviseur. Zodoende kwam er geen vertraging in ons schema.
Prettige samenwerking
Prijs kwaliteit top en snelle afhandeling van de werken.
Een aangename ervaring, zonder voorafgaandelijk idee informatie gaan inwinnen. Sympathieke ontvangst en goede informatie. Na een werkbezoek thuis, werd alles volgens juiste timing in orde gebracht. B en C Gazin- Vercraeye
Wij, ijn geweldig geholpen door Peter met advies en in de winkel door Peter en Jolanda deze twee zijn heel kundig op hun vakgebied luisteren goed aar wat de klant wil enge en aan de hand daarvan advies. Wij zijn blij met onze aankoop
Vanaf het binnen stappen in de winkel tot het moment dat de gordijnen zijn opgehangen een super service ervaren. Daarnaast wordt een passend en eerlijk advies gegeven.
Mooie ruime winkel met genoeg assortiment om alle smaken aan bod te laten komen. Mooie kwaliteit materialen en goede uitleg en advies gehad, we zijn hier dan ook vertrokken met een prachtige vloer en behang.
heel vriendelijk leveren goed werk zeer tevreden met alles
Ze verplaatsen zich in de behoefte van de klant en vandaar uit geven ze deskundig advies. Ook als vlgs. hun iets toch minder past in bijv. de kleurstelling van het geheel geven ze dit aan.
Antwerpsestraat 52
4645 BK Putte