Complete raam decoratie verzorgd.
Prima service! Alles is netjes door de mannen gemonteerd en opgehangen.
Hier is klant echt koning. Houdt goed contact met de klant. Persoonlijk contact. Prachtige gordijnen Top!
Mooie winkel, fijn personeel en goed advies!
Goed advies gekregen en ook de uiteindelijke montage verliep heel plezierig en deskundig. Jullie hebben zeer net werk geleverd. Jammer dat er veel tijd zat tussen de bestelling en de inmeting. Dat is eigenlijk verloren tijd in een periode dat er toch al lange wachttijd is voor materialen.
informatief, vriendelijk en prima service
Netjes afgeleverd. Goeie service.
Wij hebben vloerverwarming en een pvc vloer gekocht bij woninginrichting aan huis Purmerend. Goed geholpen, eerlijk advies en een prachtig eindresultaat. Persoonlijke benadering en hele goede duidelijke communicatie.
Prachtige kasten op maat laten maken na deskundig advies,prettige communicatie en stap voor stap begeleiding bij het hele proces. Tom heeft kennis van zaken,denkt met je mee en is geen gladde verkoper die je van alles aansmeert maar rustig op zijn gemak met goede koffie en koek alles met je doorneemt. Bij een misrekening door onszelf en de kastenfirma werd alles toch weer heel snel rechtgezet en zijn we nu erg tevreden met het geheel.
Goed geholpen met de aankoop en een topper met het installeren
Wij zijn hier heel fijn geholpen voor onze nieuwe raambekleding. Er wordt de tijd voor je genomen, en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Ook is de communicatie goed. Zeker een aanrader om hier eens langs te gaan :).
Prachtige winkel in Purmerend. Heel groot assortiment met leuk personeel.
Super deskundig personeel die ons goed heeft geadviseerd bij het maken van de juiste keuze. In het bijzonder willen wij Tom bedanken! Wij zijn zeer tevreden over deze winkel.
Ik heb een prettige ervaring. Ik ben voldoende geïnformeerd en ben steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom mijn bestelling. De bezorging vond veel eerder plaats dan gepland De communicatie daarover vraagt wat aandacht. Ik ben blij met mijn raamdecoratie en tevreden over de kwaliteit van het product en de klantvriendelijkheid van het winkelpersoneel.
Heel goed en vooral objectief geholpen. Niks was teveel en er werd erg goed meegedacht met onze wensen en budget.
Er werd meegedacht en gezocht naar oplossingen om raam bedekking te laten maken. Mede door de scheve ramen en bijzondere hoeken was dit uitstekende prestatie.
Met alle maten van het te maken stel gordijnen kwam ik in de winkel, ik wilde deze precies hetzelfde nalaten maken. Helaas moest er eerst iemand thuiskomen opmeten! Door verhuizing naar ander pand, storing internet bij de nieuwe Aanhuis locatie, duurde het allemaal erg lang voordat ik het stel gordijnen in huis had. 21 oktober in de winkel geweest, 1 november opgemeten en 13 januari opgehangen. Ook kon ik ze niet zelf ophangen, daar kwam ook weer iemand voor langs, om half 8 'smorgens, voor 10 min werk ! Het is een mooi stel gordijnen alleen niet de opgegeven breedte maat. Ik laat het nu maar zo. Ik heb geen zin om nog langer met een kaal raam te zitten. Het zijn trouwens wel hele vriendelijke mensen waar ik contact mee had, daar lag het niet aan. Hopelijk heeft een ander een betere ervaring.
We kwamen in de mooie zaak in Purmerend waar we super vriendelijk en deskundig zijn geholpen! Levering en montage erg netjes! Zeer tevreden
Tom, Saul, en ook Daan hebben mij op een zeer kundige wijze geadviseerd t.a.v. het kopen van kasten op maat. Ook de syliste Tanja heeft een prima advies gegeven wat betreft kleur en materiaal. Deze ploeg toppers is het aanraden waard.
Prima advies bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen die wij in onze nieuwe woning wilde aanbrengen. Leggen vloeren en aanbrengen raamdecoratie gebeurde prima volgens de afspraken. Zeer tevreden over de algehele verzorging en afhandeling.
Vakmanschap
Goed advies in de winkel en perfecte montage bij ons thuis.
Alles wat ze doen is gewoon erg netjes ..toppers
Prima geholpen, neemt de tijd, er is ruimte
Binnenzeestraat 30
1446 AB Purmerend