Prettige bediening in winkel men weet waar ze het over hebben En geven goede adviezen En werken snel en netjes bij het ophangen van het product
Goed geholpen. Goed overleg en een snelle afhandeling. Prima en vlotte bevestiging van de raamdecoratie.
Meedenkend en heel vriendelijk personeel. Ook de monteur was heel vriendelijk!
super goed geholpen door lisa. schijnt dus dat die er nog niet heel lang werkt maar daar was niets van te merken. ze wist overal wat over te vertellen en kwam met goede oplossingen. ondanks mijn besluiteloosheid kreeg ik totaal niet de indruk dat ik lastig was. al met al een hele prettige ervaring en voor onze nieuwe vloer gaan we daar zeker weer kijken.
Onlangs gordijnen voor ons nieuwe appartement gekocht bij locatie Purmerend Super goed geholpen door Tom, denkt met je mee en denkt in oplossingen. En begrijpt gelijk wat je wil. Zij zijn ter plekke komen kijken wat de beste oplossing was voor onze (moeilijke) ramen in de slaapkamer. Ook nog zeer snel geleverd en het resultaat is prachtig.
Wij hebben diverse filialen van Woninginrichting AanHuis bezocht om een elektrische vloerverwarming met visgraat vloer uit te zoeken. In Purmerend werden wij zeer vriendelijk geholpen en gewezen op alle mogelijkheden. Men heeft heel duidelijk uitgelegd hoe de vloer met infrarood verwarming en visgraat (pvc) vloer wordt opgebouwd en gelegd. Wij zijn minstens 10x terug geweest om diverse visgraat vloerstalen uit te zoeken en thuis uit te testen tot wij uiteindelijk de vloer vonden die voor ons het mooiste was. Toevallig lag die vloer ook in de zaak, die was mij vanaf het begin al opgevallen, maar dan moest m’n vriendin nog overstag, daar weten ze in Purmerend - geduldig en meelevend als ze zijn - nu ook alles van en heeft zij na een aantal weken uiteindelijk ook de knoop doorgehakt. De communicatie verliep prima, alles wordt per mail bevestigd, uitvoeringsplan enz. De dag van plaatsing verliep niet helemaal zoals verwacht, omdat de firma ZonderGas die de infrarood vloerverwarming zou plaatsen was vergeten de tijd (in de middag) door te geven aan WAH P’end. Daar ben ik zelf achterheen gegaan en bleek al gauw dat het een misverstand was, er waren namelijk 2 klussen op die dag gepland waardoor men pas in de middag bij mij aan de slag zou gaan. Ook bleek ik geen hoofdaansluiting te hebben in mijn meterkast, dat is voor het bouwjaar van mijn woning (1990) niet verplicht, maar voor aansluiten van een infraroodverwarming wel! Dat is door de firma ZonderGas netjes opgelost door deze alsnog te plaatsen. Nadat de plinten waren gekit en (zwart) geschilderd bleek dat deze er niet zo strak uitzagen als in de zaak zelf. Nadat de schilders zijn teruggekomen en alles hadden afgetapet en de rand opnieuw geschilderd (15 min werk) ziet alles er nu fantastisch uit. Wij zijn heel blij met alle vriendelijke medewerking van Wininginrichting AanHuis Purmerend. Volgend jaar is de tussenverdieping aan de beurt en wij weten al waar wij dan aankloppen… Bedankt nogmaals voor alles, top!
We werden erg vriendelijk geholpen in de winkel. De mensen die de spullen kwamen monteren waren ook erg vriendelijk en professioneel.
Prettig personeel, alle tijd voor een goed advies. Goede service en ook de montage thuis verliep goed en prettig.
Vriendelijk en goed geholpen. Zowel Lisa als Tom hebben verstand van zaken en passie voor het vak.
Vriendelijk, bekwaam en zorgvuldig
Super goed geholpen in de winkel. Er werd echt met je meegedacht welke kleuren wel en niet passen bij je interieur. Daarnaast telefonisch goed op de hoogte gebracht van de voortgang van de bestelling. Plaatsen ging heel soepel en snel. Echt een top winkel!
Wij kwamen voor raamdecoratie en zijn super geslaagd bij Lisa. Goed geadviseerd op het gebied van houten jaloezieën en gordijnen. Het resultaat is nog mooier dan verwacht!
Bij het afleveren van onze vitrages, bleek dat ze echt niet bij ons interieur pasten. Het hele team van woninginrichting aan huis, waarbij we metTanja het meeste contact hebben gehad, heeft ons zo ontzettend goed geholpen!!!! Vanmorgen kregen we de nieuwe vitrages en die passen echt perfect! Team uit Purmerend , ontzettend bedankt voor alles, wij zijn heel tevreden klanten en komen zeker bij jullie terug!!!
Ze nemen de tijd, denken mee, geven eerlijk advies en een snelle levering.
Prettige ontvangst en compleet advies, snel geleverd en hangt mooi
Het was een lastige klus. De kast die geplaatst moest worden zit op een moeilijke plek. Helemaal ingeklemd en obstakels {schoorsteenmantel} Het is allemaal gelukt en het is een prachtige kast. Wij zijn heel tevreden!
Positief in de zin van afspraken nakomen En crediteren van verandering in de opdracht mijnerzijds Al met al een heel goede winkel en heel netjes gewerkt
ik heb de afgelopen jaren diverse aankopen gedaan en ben altijd uiterst vriendelijk en vlot geholpen, heb deskundig advies gekregen en het bestelde werd keurig op afspraak en keurig geïnstalleerd/bezorgd
Wij zijn geadviseerd door Tom ivm een kast op maat. Vanaf het begin goede, correcte en vrijblijvende service met goed advies, maar altijd gericht op onze wensen. Na de aankoop is de informatie keurig overgedragen richting Allure voor het opmeten van de kast. Na de definitieve tekening is alles nog netjes met ons doorgenomen. Vlak voor en net na het inbouwen is er nog netjes gebeld. Niet geheel onbelanrijk: de kast is perfect ingebouwd en wat goede kwaliteit. Al met al een absolute aanrader.
We kregen nauwkeurige informatie en goede schatting van de kosten. Na in meting werd advies gegeven om de situatie te corrigeren en een mooie kast te laten voltooien
Duchettes gekocht voor alle ramen in woonkamer , zeer vriendelijk personeel en goede service , aanbeveling waard!!
De samenwerking met wooninrichting aan huis Purmerend heb ik als zeer positief ervaren. Leuk personeel dat heel erg meedenkend is met de klant, goeie communicatie en service verleend. Mede hierdoor ben ik uitermate tevreden met het eindresultaat!
Wij zijn erg blij met Tom voor de service, het meedenken in het ontwerp en het eindresultaat van onze kast en vloer.
Aan enthousiasme geen gebrek! Heel goed geadviseerd door Tom een waanzinnig blij met het resultaat. Voor mij een dikke 10!!
Binnenzeestraat 30
1446 AB Purmerend