Wij hebben een renovatie van 2 trappen en de gehele 1e verdieping via Woninginrichting-aanhuis laten doen. We zijn zeer tevreden over de verkopers en over de geleverde service. Bij het uitzoeken van de vloer en bij discussies over wat er op de trap kan en wat mooi is, heeft de verkoper geweldig geholpen. Men laat ijzeren ballen stuiteren op ondergronden om te laten horen hoe dempend het is. Statements als 'hout op hout is fout' zetten je aan het denken over jouw mogelijke keuzes. Alle monteurs komen op tijd en men komt alle afspraken perfect na. Maar het meest tevreden was ik over een ander aspect. Mijn vloer hoefde voor het vinyl niet te worden geëgaliseerd werd eerst aangegeven door degene die het inmeette. Maar toen ik mijn tapijt had verwijderd vond ik dat er toch wel wat grote gaten in zaten door de verwijderde spijkerlatjes, en ik mailde Woninginrichting-aanhuis hierover. Je krijgt dan dan heel snel reactie, en men gaf een dat men in dit geval (na het zien van wat foto's) toch echt adviseerde te egaliseren. Dat was een kostenpost die ik niet had voorzien. Maar vervolgens kreeg ik hiervoor een offerte die echt zeer redelijk was (ik had gelijk meerdere offertes opgevraagd) met een aanzienlijke coulance korting. Ik vond dat echt ontzettend netjes!
Direct bij binnenkomst zijn wij gastvrij ontvangen. Wij waren op zoek naar een oplossing voor onze hal, trap en overloop. Het ging om een traprenovatie, het behangen van de wanden, vloerbedekking op de overloop en het schilderen van de deuren en kozijnen. De kleur combinatie die wij hadden bedacht was toch niet helemaal goed. Op advies van de verkoopadviseur Lisa hebben wij toch de juiste keuze kunnen maken. Zij nam ruim de tijd voor ons en was eerlijk en duidelijk in haar advies van de kleurstelling en de keuze van de materialen. De werkzaamheden zijn inmiddels perfect afgerond en wij zijn verschrikkelijk blij met het eindresultaat.
Nadat ik m’n keuzes had gemaakt afspraak gezet voor de uitvoering, zeer netjes gewerkt, heel blij met m’n trap en gordijnen!
Goed en vrijblijvende advies. Gastvrij. Mensen die écht met je meedenken en proberen een oplossing te vinden.
Er werd ruim de tijd genomen om ons te adviseren. Waren ook zeer tevreden met de uit eindelijke keuze. Alles werd goed voor ons gereserveerd en hierdoor veel stress uit handen genomen. Bij eventueel een wijziging werden we gelijk op de hoogte gebracht en mogelijke vragen werden opgelost. Al met al zeer tevreden. Ook tijdens het proces dat er bij ons gewerkt werd. Werden wij dagelijks gebeld om te vragen of alles goed verliep, dat hebben wij als prettig ervaren.
Ze hebben kunde, in wat ze verkopen.
Snel en vakkundig geholpen. Snelle service. Prima!
Positief van begin tot eind Zowel verkoop als installatie (montage en afhangen)
Fijne zaak heel vriendelijke mensen. Ze zijn heel vakkundig.
Netjes geholpen in de winkel met het maken van een keuze. Daarnaast bereid om een stapje extra te doen en niet alleen maar standaard werk te leveren. Zelfs bij het plaatsen werd meegedacht. Zijn erg blij met het resultaat.
Sneller dan verwacht geleverd! Zeer vriendelijk personeel die met je meedenken om tot een mooie oplossing te komen. Het montageteam werkt snel en netjes. Zeer tevreden over het resultaat!
Stevig materiaal, mooie uitstraling, ongelofelijk vriendelijke personeel.
Zeer goed geholpen ze doen er alles aan om de aankoop te laten slagen de plaatsing ging ook top vriendelijk personeelbinnen en buiten.
Het bedrijf had een goede oplossing voor onze vraag naar een hordeur in een schuifpui. Bij aflevering van de hordeur werd deze vakkundig geplaatst. In totaal: niets dan lof voor dit bedrijf.
Zeer meedenkend, neemt alle tijd, maakt goede afspraken. Is telefonisch goed bereikbaar.
Wij hebben gordijnen en roedes uitgekozen bij de zaak in Purmerend. Zorg en aandacht en advies voor wat jouw wensen zijn is er op een goede en fijne manier. We werden veel op de hoogte gehouden en gebeld als er vragen waren of ter afstemming. Inmeten ging goed, jammer dat er wat gegevens niet goed opgeslagen waren, zodat we terug naar de zaak moesten om het opnieuw aan te wijzen wat we wilden voor gordijnstof. Verder ging het monteren goed en met aandacht. We werden ook gebeld om te vragen hoe we het vonden gaan en of er nog aan- of opmerkingen waren. Prima! Het bellen mag van mij mailen worden, als het niet direct haast heeft! Maar dat is persoonlijk. Goede kwaliteit van materialen en we zijn erg content. Beleefd en aardig personeel. Aanrader!
Geweldig advies ze denken goed met je mee en bellen na of alles inorde is. Bedankt voor de service
Van begin tot eind een hele fijne en professionele samenwerking gehad met een prachtig eindresultaat! Zowel vloerverwarming, vloerbekleding alsook trapbekleding laten leggen. Top!
De kast en het voorwerk, o.a. egaliseren, werd zoals afgesproken via de planning, op tijd uitgevoerd. Het resultaat ziet er prachtig uit en wij zijn hier dan ook zeer tevreden over !
geweldig goede service zeer deskundig advies goede nazorg
Het hele nieuwe kantoor voorzien van raamdecoratie; van advies, inmeten en installatie goed en professioneel geholpen en op de hoogte gehouden.
Wij zijn heel goed geholpen, ze denken bij aan huis goed mee wat passende is bij onze wensen. Communicatie en bereikbaarheid is top. Mooie gordijnrails, mooie gordijnen en een prachtige taatsdeur! Wij zijn heel blij met jullie!
Al een aantal jaren klant. En alleen maar goede ervaringen. TOP.
Rolgordijn gekocht. In de winkel goed geholpen en de montage na ongeveer 2 maanden was prima. Heb alleen grote moeite gehad met de betalingsregeling in 3 termijnen.Deze was verdeeld in 3 termijnen 25,50 voor de montage en 25 procent achteraf. De wettelijke aanbetaling mag nooit meer dan 50 procent zijn. Dus ik hoop dat jullie dit aanpassen. Dank jullie wel.
geen bijzonderheden
Binnenzeestraat 30