Mooie showroom en goed geholpen met de vloer door Tom.
Mooie overzichtelijke zaak met zeer behulpzame medewerkers die weten waar ze het over hebben.
We zijn goed geholpen en er werd met ons meegedacht
Fijne zaak, zeer vriendelijke medewerkers die goed meedenken en adviseren.
Een overzichtelijke winkel met fijne enthousiaste verkoopmedewerkers en een mooi uitgebreid assortiment.
De ervaring met Woninginrichting aanhuis was positief.
Goede service.
We hadden een aardiger verkoper (Tom), en een aardige monteur (andere Tom).
vakkennis, service en geduld op een plaats
We zijn goed geholpen en zeer goed advies gekregen over de producten die we hebben aangeschaft.
Professioneel advies gekregen tijdens het oriënteren. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekend advies gehad bij het inmeten. Definitieve keuze keurig verwerkt. Snelle levering beloofd, snelle levering gekregen. Installatie zorgvuldig en schoon uitgevoerd en opgeleverd. Ons contactpersoon Tom heeft vanaf onze eerste ontmoeting tot na de oplevering contact met ons gehouden gedurende het hele project. En buiten het feit dat de medewerkers allemaal vakmensen waren, bleken ze ook gewoon zeer vriendelijk.
Ik heb bij Woninginrichting Aan Huis een wandkast en gordijnen op maat laten maken. In de winkel ben ik goed en professioneel geholpen. Ik wist goed wat ik wilde en WIAH speelde daar naadloos op in. Ik heb een compacte huiskamer en wilde vooral een efficiënte wandkast waarin ik al mijn spullen kwijt kon. Dat is gelukt! De kast en gordijnen geven een chique en knusse uitstraling. Het is net alsof ik in een hotelkamer woon!
vriendelijk, deskundig en servicegericht. Planning goed op orde en met name het nalopen van een paar kleine puntjes achteraf is zeer adequaat opgepakt. Tevens vloer door zeer vakkundig personeel heel strak gelegd
Keurige montage.
er waren moeilijkheden met een strip, maar zij bleven proberen tot het lukten. Top!
Wij hebben een hele goede indruk gekregen van woninginrichting aan Huis. We zijn vriendelijk geholpen en goed advies. Ondanks de gecompliceerde opdracht op 2 verschillende adressen is alles prima geregeld en gemonteerd. Wij komen straks terug voor raambekleding voor onze nog nieuw op te leveren woning in januari.
Aanvraag voor hordeur en raamhor. Bij inmeten bleek de oude raamhor alleen foutief geplaatst te zijn. Geen enkel probleem, werd direct verholpen en nieuw raamhor werd gecancelled!
Zie hierboven, aardig en zakendeskundig, nemen er de tijd voor. Erg goede aftersale, zowel na de offerte als na de montage.
Dat ik gewoon tevreden ben met van bestelling tot oplevering
Heel goed geadviseerd voor onze horren op kleur. Het eindresultaat is prachtig. Prima ingemeten en echt specifiek op onze situatie passend gemaakt. Dit bedrijf weer wat service is. En dat alles met een glimlach. We kunnen het bedrijf van harte aanbevelen en neem zeker ook een kijkje in hun prachtige showroom! En alles met een Glimlach!
Binnenzeestraat 30
1446 AB Purmerend