Super winkel

Fijn geholpen in de winkel maar ook de mannen die het vinyl hebben gelegd zijn echt toppers met veel plezier in hun werk.

Uitstekende service

Goed geadviseerd, rustig niet opdringerig. Fijne communicatie. Net werk afgeleverd.

• Ervaring met: Vloeren

Goede service en ook goed meedenken met onze wensen.

Het kiezen van kleuren en materialen verliep zeer goed. Het resultaat mag er dan ook zijn. Jullie zijn ook goed en flexibel in het maken en uitvoeren van werkzaamheden. We zijn heel tevreden. Gasten bij ons spreken ook hun enthousiasme uit over jullie werk. Wij komen later dit jaar zeker terug voor aanvullend werk.

• Ervaring met: Verf en behang

Ideeën werden omgezet in een geweldig resultaat

Martin heeft ons enorm goed geholpen. Hij is erg creatief en zette onze ideeën om in een mooie cinewall, boekenkast en roomdevider. Het is een mooi geheel geworden waar wij erg blij mee zijn en veel complimenten over krijgen.

Heel tevreden

Heel tevreden

Reuze ervaring

Wij zijn in Nunspeet belandt nav een advertentie. Daar werd door Martin heel erg meegedacht en nu hebben we een schitterend behang in gang en kamer met bijpassende gordijnen en rolgordijnen. Later hebben we alsnog lamellen besteld voor 2 plekken in het huis. En natuurlijk; onze fantastische, mooie tafel komt ook via AanHuis.

Vakmanschap en top service

Niets dan lof

we hebben ze opnieuw gevraagd de rest van de gordijnen ook te komen opmeten en plaatsen Daarnaast is de gang en 1 wand in de kamer behangne met prachtig behang. Echt Eye catchers. We zijn er blij mee.

• Ervaring met: Verf en behang

Vriendelijk, klantgericht en efficiënt, de klant is koning.

Er wordt goed meegedacht in de winkel. Geen moeite is teveel, er wordt ruim de tijd genomen. Behangen, plaatsen van plinten en kasten wordt heel nauwkeurig en goed uitgevoerd.

Fantastisch geholpen!

In deze winkel word je nog echt gezien. Je bent geen nummer, maar een naam! Fijn om te brainstormen en dat Martin dan een plan uitdenkt. Ook erg fijn dat ze thuis komen om te kijken naar de ruimte en vervolgens een plan maken. Zelf vind ik het moeilijk om 1 style aan te houden, daar ben ik prima bij geholpen. Ook het personeel wat op kantoor werkt en de mensen die alles ophangen/verwerken helemaal top! Ik geef een 10.

Keurig werk geleverd!!

goede ervaring. keurig gewerkt. prima mensen

• Ervaring met: Onbekend

Van advies tot uitvoering uitstekend

Van begin tot einde, van het uitzoeken van materialen en kleuren tot het opleveren van behangwerk, vloerbedekking, diverse uitvoeringen van raamdecoratie en gordijnen, inbouwkasten, alles tot tevredenheid. Een echte aanrader.

• Ervaring met: Onbekend

Alles goed uitgevoerd. Elektrische vloer en pvc vloer vakkundig gelegd. Kwaliteit van bijde vloeren TOP.

Geweldig!

We zijn volledig ontzorgt in onze verbouwing. Vooraf is goed geluisterd naar onze wensen, daarna is er een plan gemaakt en werd er goed overlegd. Tijdens de verbouwing zelf ook goed contact. Kortom wij zijn zeer tevreden!

Heel goed advies gehad

Heel fijn en goed advies gehad. In oplossingen gedacht voor ons "probleem " met de raamdecoratie.

Goed geadviseerd Pvc erg mooi gelegd We komen graag terug

Professioneel bedrijf

Uitstekende kwaliteit materialen en zeer professionele legservice. Korte wachttijd.

Helemaal goed geholpen

De matten zijn heel netje op maat gesneden

• Ervaring met: Vloeren

Perfect geleverd en opgehangen.

Voldoende keus, en uitstekende service aan huis met ophangen en inmeten.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Klantvriendelijk, je wordt meteen geholpen. Alle opties laten ze zien. Ook veel aanwezig in de showroom voor een goeie indruk. Er wordt met je meegedacht. Wat voor kleur hebben we in huis en wat past daar bij of juist niet. Afhandeling ging super snel. Levertijd was boven verwachting! Aanbevolen bij vrienden en familie.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Onze wensen werden uitstekend vorm gegeven

De interieurontwerpster van woninginrichting aan huis heeft ons met veel plezier en deskundigheid geholpen en geadviseerd om onze wensen vorm te geven. We zijn ook zeer tevreden met het resultaat! Precies hoe wij het in gedachten hadden. De medewerkers van de uitvoering hebben snel en deskundig hun werk gedaan en met heel veel plezier. De vloeren en wanden waren in anderhalve week klaar. Nu nog even wachten op de stoffering en raam bekleding. We zijn meer dan tevreden!

Goede service en montage

Doen wat ze zeggen

Goede service en montage

Doen wat ze zeggen

Voortreffelijk

De planning klopte precies. Het betrof een renovatie van de slaapkamer. Het inmeten en de voorlichting over mogelijkheden en onmogelijkheden was ook goed. Meedenken over alternatieven en helpen bij het maken van de keuze (vloer, muur, raambedekking, verlichting) heeft mij prima geholpen. De uitvoering was heel netjes en tot in de puntjes verzorgd. In het keuzemenu hieronder kun je niet meerdere items aangeven dus ik noem het maar 'specials'.

• Ervaring met: Specials

zeer goede kwaliteit

Zeer prettige en geïnteresseerde benadering in de winkel en prima advies. Je wordt echt als klant behandeld. De kwaliteit van degenen die de vloer hebben gelegd was heel goed; er werd duidelijk met plezier gewerkt aan het leveren van kwaliteit. Dit gold ook voor het ophangen van de gordijnen.