Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn overwegend positief. Klanten waarderen het duidelijke advies, de betrouwbare informatie en het vakmanschap. Het proces van offerte tot installatie verloopt vlot en het vriendelijke personeel staat klaar. De feedback wijst op hoge betrouwbaarheid en professionele service.
Prima advies in de winkel gehad, vlot een offerte ontvangen en afspraak gemaakt. Toen er een leveringsprobleem ontstond ben ik tijdig geinformeerd en zijn alternatieven aangeboden. We hadden geen haast dus gewoon gewacht op de uitgekozen vloerbedekking. Degene die de trap heeft bekleed heeft keurig werk geleverd en was goed in de omgang. Kortom gewoon klasse.
28 April 2026
Jan
Nijverdal
Goed advies, en prima afhandeling.
28 April 2026
Dick Tukker
WIERDEN
Dit alles in een ontspannen sfeer.
26 January 2026
A
Raalte
Wij zijn vriendelijk en netjes geïnformeerd en geholpen
26 January 2026
Theo
Nijverdal
Elke week trouw gebracht, samen met een zwaai, op de Hoge Esweg 40 Geweldig lief meisje
27 December 2025
Ria Barneveld
Nijverdal
Ik ben heel goed voorbereid qua keuze in wat ik aan zou moeten schaffen. Verder heel goede kwaliteit geleverd in het monteren!!
22 December 2025
Robert
Hellendoorn
Goed advies en geleverd volgens afspraak
Herma
Hellendoorn
Henk, Gert en Diane zijn toppers kan ik iedereen aanraden.
Sandra
Wolfkamp
Maikel
Nijverdal
Zeer betrokken en betrouwbaar advies. Bij twijfel van onze zijde werden beide legpatronen van de vloer neergelegd zodat we in onze woonkamer konden zien hoe het ging zijn. Heel erg fijn dat er op alle vlakken meegedacht wordt. Zeer aan te bevelen zaak met fijn personeel!
30 June 2025
Yvanca
Nijverdal
Door de jaren heen allerlei producten gekocht. Van gordijnen, luxaflex, vloerbedekking tot rolgordijnen en karpet. Altijd goed advies en vakkundige personeel.
3 June 2025
Ad de Jong
Nijverdal
Denken goed mee met de klant. Goed en vakkundig geadviseerd qua materiaal en kleurgebruik.
27 May 2025
Jacqueline
Nijverdal
Komen afspraken na en leveren keurig werk
27 May 2025
Pier
Wierden
Mijn raambekleding is perfect verzorgd en gemonteerd
Renu
Luttenberg
Goed advies gehad, op tijd geleverd. Hun toeleverencier had een verkeerde kleur doek geleverd in de rolgordijnen. Dit is na de melding direct goed opgepakt en hersteld. Prima Henk en team bedankt voor de prettige samenwerking.
Jan en Anja
Rijssen
Frits heeft netjes af gewerkt
De Groot
Nijverdal
Mannen werken netjes en snel. Kwaliteit producten.
Albert
Hellendoorn
Zeer goed netjes te woord gestaan en geholpen enigste minpuntje woning stoffeerder had geen voldoende onder tapijt en verkeerde kleur strip meegenomen
Hans
Nijverdal
Komen afspraken na, verstand van zaken en prima prijs/ kwaliteit verhouding
Advies
Creativiteit