Geweldige service en kwaliteit

Heel fijn geholpen met de verbouwing in mijn huis. Fijn advies en samen nadenken over alle producten en kleuren. Wel wat aan de prijs, maar dan heb je ook wat!!

Perfecte vloer, super netjes gelegd!

Bedankt voor het plaatsen van de mooie vloer, inclusief elektrische vloerverwarming. In de winkel en daarna goed en eerlijk advies gekregen van Marjan. De vloer is gelegd door Gert Jan, die oog heeft voor elk detail, en zorgt voor een zeer strakke afwerking. Wanneer ik nog eens een vloer laat leggen kom ik zeker weer terug bij Aan Huis in Nieuwpoort. Hartelijk bedankt!

Heel fijn advies gehad voor onze woonkamer

De interieurstylist kon ons goed adviseren met het uitzoeken van het behang. Erg blij mee

Grandioos

Behulpzaam personeel die goed naar onze wensen luisteren en dat mooi resulteerde in ons huis.

Goed advies, flexibel en fijn personeel!

Onze verbouwing van de keuken en bovenverdieping door aanhuis laten doen. Denken mee, flexibel als de planning toch anders loopt en mooie producten. Verder in het hele huis raam decoratie van aanhuis waar wij erg blij mee zijn! Je ziet ons zeker terug.

Top verkoopster

Bij toeval in deze winkel terechtgekomen tijdens vakantie. Wat een bijzonder deskundige en vriendelijke verkoopster. Ze heeft me zo’n goed advies gegeven over de aankleding van mijn ramen qua warmte, bekleding, zonwering. Superblij mee.

Ik werd geholpen door Marjan. Vriendelijk, wist v wanten over het product (zonnewering. Nam de tijd en heel prettig vond ik dat ze goed uitlegde welk product het beste was voor mijn appartement.

Hier komen wij zeker terug!

Mooie zaak en heel fijn geholpen door zeer professionele styliste., die precies aanvoelde waar wij echt naar op zoek waren. Wij genieten nog elke dag van het eindresultaat.

Service

Goed advies, meedenken met de klant, goeie service. Neem de tijd voor je. Heel tevreden

Goed geholpen en uitstekend personeel Met ervaring en meedenkend.

Geweldig lieve en kundige mensen

Ze hebben mij super goed geholpen en zou zeker hun zeker aanbevelen.

Wij zijn zeer tevreden over onze mooie eiken vloer. Zeer professioneel gelegd. Communicatie met Aan Huis Nieuwpoort was perfect. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Schitterende vervanging PVC planken

Er zijn 10 PVC planken vervangen. Het resultaat is schitterend en de werkplek is keurig netjes achtergelaten. We zijn heel blij met het resultaat.

• Ervaring met: Vloeren

Korte lijnen en netjes uitgevoerd.

Na telefonisch contact en via email is onze reparatie vakkundig opgelost.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Mensen met kennis, goed geholpen en alles is naar wens uitgevoerd. Top winkel.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Vanaf het begin tot het eind zijn we goed geholpen!

De contacten verliepen prettig en vakkundig. De bestelde Duettes hangen dan ook totaal naar ons zin in een van onze kamers.

Super geholpen.

Ik ben bij aanhuis in nieuwpoort geweest werd geholpen door petra ze is heel vriendelijk. En heeft mij goed geholpen met de keuze voor kleur rolgordijnen en gordijnen. En mirjam heeft alles netjes en vakkundig ingemeten. En werd netjes op de hoogte gehouden via de mail over mijn bestelde producten. En ook wanneer de monteur langs komt om te plaatsen. Dus kan iedereen aan huis aanbevelen. Dirk den braven nieuwpoort

Geweldig goed geholpen.

Onze woonkamermetamorfose is goed uitgepakt mede dankzij Petra die ons fantastisch en met veel geduld adviseerde, mee dacht en prettig was in de omgang en communicatie. De muurkleuren, het behang, de TVkast en raambekleding zijn echt erg naar ons zin. Onlangs daarom ook via Aanhuis het vloerkleed uitgezocht.

Geweldige

Wat een geweldige winkel ,groot assortiment . Je wordt super leuk geholpen

• Ervaring met: Verf en behang

meedenken en problemen oplossen staat op nummer 1

wat een geweldige stoffeerder is Gert, hij denkt mee en lost de problemen die hij [onverwachts] tegenkomt in overleg met ons heel goed op. Echt een vakman die heel rustig zijn gang gaat en waarbij je je gehoord en gezien voelt.

• Ervaring met: Vloeren

Een fijne ervaring en goed geholpen

Bij Aanhuis.nl Nieuwpoort uitgekomen voor het maken van maatwerk kastdeuren. Vriendelijk en deskundig geholpen. De vakmensen die het geplaatst hebben waren deskundig en werkten heel netjes. We zijn erg tevreden en blij met het resultaat.

• Ervaring met: Kasten

Uitstekende ervaring

Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Marjan,ook degene die alles geplaatst heeft was zeer vriendelijk, netjes werkend en meedenkend met ons als klant. Maakte zijn werk af, ondanks dat zijn tijd er al.op zat! Hulde. Wij bevelen Aan Huis in Nieuwpoort ZH dan ook van harte aan!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goed en vakkundig geholpen.

Goed geholpen en geadviseerd. Alles in overleg en vakkundig personeel. Behang, raamdecoratie en vloer alles tot in de puntjes verzorgd.

• Ervaring met: Onbekend

Prettige communicatie en vakwerk

De communicatie verliep goed. Afspraken zijn goed nagekomen. Planning verliep volgens plan. Blij met het eindresultaat!

Alles goed geregeld

Erg tevreden met hoe wij geholpen zijn en blij met het eindresultaat!

Hoogstraat 61

2965 AK Nieuwpoort