Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen overwegend tevreden klanten die waarderen hoe advies en samenwerking centraal staan. Klanten benadrukken vriendelijk en deskundig personeel, en de zorgvuldige aandacht voor detail bij plaatsing en afwerking. Ook de prijs-kwaliteit verhouding krijgt regelmatig waardering, ondanks enkele opmerkingen over kosten. Over het algemeen is de ervaring positief en wordt er graag teruggekomen bij toekomstige projecten.
Heel fijn geholpen met de verbouwing in mijn huis. Fijn advies en samen nadenken over alle producten en kleuren. Wel wat aan de prijs, maar dan heb je ook wat!!
12 February 2026
Agnes Vos
GROOT-AMMERS
Bedankt voor het plaatsen van de mooie vloer, inclusief elektrische vloerverwarming. In de winkel en daarna goed en eerlijk advies gekregen van Marjan. De vloer is gelegd door Gert Jan, die oog heeft voor elk detail, en zorgt voor een zeer strakke afwerking. Wanneer ik nog eens een vloer laat leggen kom ik zeker weer terug bij Aan Huis in Nieuwpoort. Hartelijk bedankt!
24 January 2026
Maarten
Goudriaan
De interieurstylist kon ons goed adviseren met het uitzoeken van het behang. Erg blij mee
1 September 2025
Marlies
Meerkerk
Behulpzaam personeel die goed naar onze wensen luisteren en dat mooi resulteerde in ons huis.
29 July 2025
Petra van Dieren
Meerkerk
Onze verbouwing van de keuken en bovenverdieping door aanhuis laten doen. Denken mee, flexibel als de planning toch anders loopt en mooie producten. Verder in het hele huis raam decoratie van aanhuis waar wij erg blij mee zijn! Je ziet ons zeker terug.
29 July 2025
G van der Stelt
Tienhoven ad Lek
Bij toeval in deze winkel terechtgekomen tijdens vakantie. Wat een bijzonder deskundige en vriendelijke verkoopster. Ze heeft me zo’n goed advies gegeven over de aankleding van mijn ramen qua warmte, bekleding, zonwering. Superblij mee.
Dolly
Veghel
Ik werd geholpen door Marjan. Vriendelijk, wist v wanten over het product (zonnewering. Nam de tijd en heel prettig vond ik dat ze goed uitlegde welk product het beste was voor mijn appartement.
Ton
Gorinchem
Mooie zaak en heel fijn geholpen door zeer professionele styliste., die precies aanvoelde waar wij echt naar op zoek waren. Wij genieten nog elke dag van het eindresultaat.
Maria
Meerkerk
Goed advies, meedenken met de klant, goeie service. Neem de tijd voor je. Heel tevreden
Daan
Schooonhoven
Goed geholpen en uitstekend personeel Met ervaring en meedenkend.
Wil
Schoonhoven
Ze hebben mij super goed geholpen en zou zeker hun zeker aanbevelen.
Ilona
's-Gravenhage
Wij zijn zeer tevreden over onze mooie eiken vloer. Zeer professioneel gelegd. Communicatie met Aan Huis Nieuwpoort was perfect. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
19 June 2025
Kees en Petra Deelen
Nieuwpoort
Er zijn 10 PVC planken vervangen. Het resultaat is schitterend en de werkplek is keurig netjes achtergelaten. We zijn heel blij met het resultaat.
23 May 2025
Dick
Nieuwpoort
Na telefonisch contact en via email is onze reparatie vakkundig opgelost.
28 March 2025
Moniek
Meerkerk
Mensen met kennis, goed geholpen en alles is naar wens uitgevoerd. Top winkel.
8 March 2025
Erik
Ameide
De contacten verliepen prettig en vakkundig. De bestelde Duettes hangen dan ook totaal naar ons zin in een van onze kamers.
12 January 2025
henk zinger
Nieuwpoort
Ik ben bij aanhuis in nieuwpoort geweest werd geholpen door petra ze is heel vriendelijk. En heeft mij goed geholpen met de keuze voor kleur rolgordijnen en gordijnen. En mirjam heeft alles netjes en vakkundig ingemeten. En werd netjes op de hoogte gehouden via de mail over mijn bestelde producten. En ook wanneer de monteur langs komt om te plaatsen. Dus kan iedereen aan huis aanbevelen. Dirk den braven nieuwpoort
10 January 2025
Hassan Houssi
Nieuwpoort
Onze woonkamermetamorfose is goed uitgepakt mede dankzij Petra die ons fantastisch en met veel geduld adviseerde, mee dacht en prettig was in de omgang en communicatie. De muurkleuren, het behang, de TVkast en raambekleding zijn echt erg naar ons zin. Onlangs daarom ook via Aanhuis het vloerkleed uitgezocht.
18 December 2024
Richardson
Hei- en Boeicop
Wat een geweldige winkel ,groot assortiment . Je wordt super leuk geholpen
Verf en behang
6 November 2024
Fam Kortleve
Molenaarsgraaf
wat een geweldige stoffeerder is Gert, hij denkt mee en lost de problemen die hij [onverwachts] tegenkomt in overleg met ons heel goed op. Echt een vakman die heel rustig zijn gang gaat en waarbij je je gehoord en gezien voelt.
27 October 2024
wil
Langerak ZH
Bij Aanhuis.nl Nieuwpoort uitgekomen voor het maken van maatwerk kastdeuren. Vriendelijk en deskundig geholpen. De vakmensen die het geplaatst hebben waren deskundig en werkten heel netjes. We zijn erg tevreden en blij met het resultaat.
Kasten
21 October 2024
Jan
Meerkerk
Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Marjan,ook degene die alles geplaatst heeft was zeer vriendelijk, netjes werkend en meedenkend met ons als klant. Maakte zijn werk af, ondanks dat zijn tijd er al.op zat! Hulde. Wij bevelen Aan Huis in Nieuwpoort ZH dan ook van harte aan!
17 July 2024
Jeannette
Nieuwpoort ZH
Goed geholpen en geadviseerd. Alles in overleg en vakkundig personeel. Behang, raamdecoratie en vloer alles tot in de puntjes verzorgd.
Onbekend
13 June 2024
Conny
Ameide
De communicatie verliep goed. Afspraken zijn goed nagekomen. Planning verliep volgens plan. Blij met het eindresultaat!
26 March 2024
Alice
Schoonhoven
Erg tevreden met hoe wij geholpen zijn en blij met het eindresultaat!
26 March 2024
Jackie