4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en deskundig geholpen daar. En goede kwaliteit. We zouden er zo nog een keer heengaan en het anderen adviseren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder goede serviceverlening. Men neemt tijd voor je en is niet te beroerd om ook goede nazorg te leveren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk en goede service verlening.

Vriendelijk-efficiënt -ter zake kundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en goede kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn uitstekend geholpen bij Parket Plaza. Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt goed geluisterd naar de klant. En met deskundig advies kom je tot de juiste keuze.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf! Goed advies, nemen de tijd. Ze weten waar ze het over hebben. Er was iets mis gegaan, maar snel opgelost, dus goede service! Helemaal blij met mijn gordijnen en duo-rolgordijnen :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring en wederom prima service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is veel verschil in service tussen schilders, vloerenleggers en timmerman. Schilders verdienen een 10 vloerenleggers een 6 en timmerman is wel kundig maar maakt veel rommel en beschadigt omgeving.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

klantvriendelijk, gastvrij, meedenkend, originele ideeën, zoekt naar de beste oplossingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top geholpen, fijne mensen met oog voor detail ! Super service gericht. Na het zien van mijn pvc vloer al mensen doorgestuurd !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een paar jaar geleden hebben we laminaat en zonwering gekocht bij Parketplaza. De beoordelingen van ons spreken voor zich. Omdat we meer dan tevreden zijn, hebben we daarna ook gordijnen en zonwering boven bij hen gekocht waar we ook heel tevreden over zijn. Het laatste heeft wel lang geduurd voordat het geleverd werd. Een van de zonweringen had een productiefout. Deze heeft Parketplaza dezelfde week nog vervangen. We zijn zeer tevreden en komen graag als klant terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betreft levering deurmat had meer aandacht aan besteed worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen met veel enthouisiasme en kennis van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden , snel en volgens afspraak geleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goed ervaringen gehad met dit servicegerichte bedrijf. Het advies maar ook de uitvoering wordt gedaan door vakkundige mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerst renovatie aan onze houten vloer. Vakkundig gedaan en wij zijn meer dan tevreden. 2 maanden later vitrage aangeschaft voor 3 slaapkamers. Door Parket Plaza ingemeten en later opgehangen. Perfekte service.

Constructieweg 96 c

3641 SP Mijdrecht