Vakmanschap is meesterschap, gekoppeld aan betrouwbaarheid.

Kijkende naar de gelegde vloer, voel ik bewondering opkomen voor de professionele wijze waarop hij gelegd is. Strak, vlak met daaronder electrische verwarming. Niets op aan te merken. De absulute betrouwbaarheid bleek uit het feit, dat kleine communicatiestoornissen voor meer dan de volle 100% werden opgelost. Waarbij de oplossingen ook zonder enige discussie in de uiteindelijke rekening werden doorgevoerd Uitkomst aanzienlijk lager dan de door mij getekende offerte. Had ook anders kunnen zijn of op zijn minst tot stevige discussie kunnen leiden. Kortom een bedrijf dat van harte door mij kan worden aanbevolen.

Klantvriendelijk, meedenkend

Deskundig advies en idem uitvoering. Afspraken nakomen en snel en efficiënt handelen

Klantvriendelijk, meedenkend

uitstekende service

voor de installatie van een raamhor is meegedacht over de soort oplossing van de spijlen. uiteindelijk moest toch de oorspronkelijke gemonteerd worden.

• Ervaring met: Specials

uitstekende service

• Ervaring met: Specials

Prima geholpen

Na waterschade zijn we super goed geholpen

Prima geholpen

Na waterschade zijn we super goed geholpen

• Ervaring met: Vloeren

Geweldige service, denken met je mee en zorgen dat je kwaliteit krijgt voor je geld.

Geweldig geholpen door Tom die met ons mee dacht en pas wegging toen alles naar wens was. Alles keurig achter gelaten. En al het afval meegenomen. Bedankt Tom, je bent een topper

• Ervaring met: Raamdecoratie

• Ervaring met: Raamdecoratie

Aandacht voor de klant

Aandacht voor de klant, heldere offertes, goede afspraken. Erg blij mee!

Aandacht voor de klant

Aandacht voor de klant, heldere offertes, goede afspraken. Erg blij mee!

Blij met onze keuze voor dit bedrijf

Wij hebben een goed advies gekregen bij de inrichting van ons appartement. Dit betrof vloeren, raamdecoratie, verf, stucwerk en behang. Vriendelijke mensen, waarmee we prettig hebben gewerkt.

• Ervaring met: Onbekend

Blij met onze keuze voor dit bedrijf

• Ervaring met: Onbekend

Heel goed geholpen en mooie producten

We hebben eerst een prachtig ontwerp laten maken voor onze nieuwe woning. Daarover waren we zo enthousiast dat we bijna alles van het plan hebben doorgevoerd met veel mooie producten van Wooninrichting aan Huis.

Heel goed geholpen en mooie producten

Keurige reparatie uitgevoerd aan mijn 20 jaar oude Tapis gelegde parket vloer

De parketteur was netjes op tijd aanwezig en heeft de reparatie ruim binnen de gestelde tijd gerepareerd zonder schade en alles netjes opgeruimd en achter gelaten.

Fijn ontvangst, keuze begeleiding, advies èn gelegd

Wij hebben een eiken vloer met Hongaarse punt op de begane grond en eerste verdieping laten leggen. Onze ervaring is als volgt: Ontvangst met het kiezen van de juiste vloer en het adviseren wat wel/niet te doen was uiterst aangenaam. Alle medewerking gehad en natuurlijk veel geduld. Een vloer kiezen voor een huis wat nog niet verbouwd is, is niet eenvoudig. Het leggen van de vloer was voor ons echt een hele prettige ervaring. De parketteur was een rustige, fijne vakman. Een echte Topper.

Fijn ontvangst, keuze begeleiding, advies èn gelegd

Mooie vloer renovatie en nieuwe vloeren boven

Prima geholpen in het voortraject en met name zeer tevreden over het eindresultaat van onze vloer. Lindura houten vloeren boven, heel mooi gelegd en prachtig alle hoekjes en randjes afgewerkt door Tristan. Top, een echte vakman. Renovatie van tapis houten vloer beneden, ook heel mooi gedaan, is weer als nieuw. Heel blij mee. Blijft wel een prijzige exercitie, maar wel zeer tevreden met het resultaat (vloeren zijn overal erg duur op het moment). Verdere feedback: communicatie rondom planning en doorlooptijd kan beter, moesten nu onze verhuizing met een week uitstellen door wat last minute wijzigingen. Kan beter.

Mooie vloer renovatie en nieuwe vloeren boven

• Ervaring met: Vloeren

Mooie vloer, perfect gelegd, goede service!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer die we gekocht hebben wooninrichting aan huis in Mijdrecht. De winkel is groot, netjes en heeft een uitgebreid (kwalitatief goed) assortiment. Chris heeft ons goed geholpen. Hij luistert goed, geeft goede adviezen zowel op het terrein van materialen, techniek als op het terrein van design/wooninrichting. Wij hebben altijd houten vloeren gehad maar hebben deze keer gekozen voor een donkere Pvc vloer (houtlook). Een wat meer gewaagde keuze die fantastisch uitpakt. De vloer is zeer goed gelegd. De afspraken werden goed nagekomen. Een goed adres als je op zoek bent naar een kwaliteit voor een redelijke prijs.

• Ervaring met: Vloeren

Mooie vloer, perfect gelegd, goede service!

Prachtige servicegericht bedrijf

voor de 2e keer vloeren gekocht en nu ook raambekleding zeer vakkundig gelegd en opgehangen , hele goeie service erg blij mee nog geen nare ervaring meegemaakt alles goed gegaan . zeker aan te bevelen.

Prachtige servicegericht bedrijf

Goeie service.