Wij hebben een nieuwe pvc vloer uitgekozen en laten leggen. De ondervloer moest opgehoogd en ge-egaliseerd worden om de nieuwe pvc vloer te laten aansluiten op een bestaande tegelvloer in de keuken. Eea moest drogen voordat de nieuwe vloer gelegd kon worden, al met al nam dit 2,5 weken in beslag. Een paar kleine onvolkomenheden zijn zonder morren vlot en goed hersteld. Enig minpuntje is het gebrek aan communicatie mbt. de voortgang van de werkzaamheden gedurende de 2,5 week die het in eerste instantie duurde.
Aan Huis Mijdrecht heeft uitstekend werk verricht.
De vloer was mooi geëgaliseerd,maar wel spetters op plafond en hier en daar dikkere bulten ipv glas. Wel beleefde jongeman De vloer leggen is keurig gedaan en ook de plinten en met jongeman en middelbare leeftijd man en plinten ook keurig,maar wel beschadigingen in onze geverfde stuc muur met deuken/putten en deurknop afgegeven op muur en hier en daar zwarte streep,dus wel en wat wild met machine door huis gegaan en plinten aanzetten. Ik ben hierdoor wel teleurgesteld en ook de vloer marterialen moest in ik voor bellen om nog te laten komen en de dag dat de vloer gelegd zou worden,moest ik bellen en kwam niemand,dus dat is erg onbeleefd,terwijl we in rouw waren om een tante en moeder. Ook vreemd,ondanks eerlijk,was doordat het huis scheef liep bij achter pui aanraden met plinten te doen en er was mijn gezegd met vloer materiaal brengen dat er 2 extra plinten bij waren gedaan en die kon de klus man gebruiken en hoefde dus niet extra te halen dan,maar dat dan nog in rekening wordt gebracht zonder overleg ,vindt ik ook slechte service /communicatie. Al met al ziet het werk er netjes uit ,maar is niet zonder schade gebeurd en de manier waarop alles ging ook niet soepel.
Beste Claudia, Hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Allereerst willen wij u onze oprechte deelneming betuigen met het verlies van uw tante en moeder. Het spijt ons zeer dat u in een periode van rouw ook nog met teleurstellingen in onze dienstverlening te maken heeft gehad. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent over de uitvoering van het werk en de communicatie daaromheen. Uw complimenten over het eindresultaat van de vloer, het plintenwerk en de beleefdheid van onze medewerkers waarderen we, maar uiteraard nemen we uw opmerkingen over de beschadigingen en andere tekortkomingen zeer serieus. Het is uiteraard niet de bedoeling dat er spetters op het plafond terechtkomen of dat er schade ontstaat aan wanden of andere delen van uw woning. Ook het feit dat u zelf moest nabellen over de levering van materialen en de afwezigheid op de geplande dag is absoluut niet hoe wij onze service willen verlenen. Hiervoor bieden wij u onze welgemeende excuses aan. Wij waarderen het dat u ondanks alles nog erkent dat het werk er in grote lijnen netjes uitziet, maar we begrijpen goed dat de manier waarop dit is verlopen voor u niet prettig was. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw open en eerlijke feedback. U helpt ons hiermee onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Aanhuis.nl Mijdrecht
Snel en vriendekijk geholpen
Aanhuis Mijdrecht heeft onze hele woning van binnen opgeknapt. Alles is geschilderd en overal zijn nieuwe pvc vloeren gelegd. Het huis ziet er weer keurig en mooi uit. De raambekleding gaan we ook daar bestellen. Mireille, Chris, Jacco, Kevin en Hosin hebben prima werk geleverd en zijn zeer klantvriendelijk en professioneel.
Wij hebben onze slaapkamer door AanHuis laten opknappen: Het plafond opnieuw gestuct, een muur laten bekleden, laminaatvloer laten leggen, andere muren behangen en geschilderd en... een complete kastenwand!. Keurig gepland en uitgevoerd. Chris (en zijn collega's) is een aanrader. Aan Huis heeft alle InHuis.
Goed geholpen in de winkel, zeer tevreden over het product.
Prettig geholpen en uitstekende service en produkten
Prettig geholpen en uitstekende service en produkten
Mooie showroom , we zijn prima en duidelijk geadviseerd en de levering ging conform afspraak door een kundige en uiterst vriendelijke monteur
Op zoek naar een mooie vloer en het nodige advies besloten om bij werk aan huis de aankoop te doen. Deze aankoop heeft geresulteerd in een strak gelegde pvc vloer. Zeer zorgvuldig gelegd. Daarbij alle lof voor Kevin die super goed werk heeft geleverd. Dank je Kevin!
Het advies, levering en uitvoering zijn bij ons perfect gegaan. Zeker een aanrader!
Voor de bovenverdieping en trap waren wij op zoek naar een nieuwe frisse uitstraling. Jaren geleden een goede ervaring gehad waardoor wij terug zijn gekomen. In de winkel vriendelijk en professioneel geholpen, resultaat is weer top! Voor een volgend project komen wij zeker terug.
Fijn gesprek en ze heeft onze wensen goed verwerkt in het advies
Fijn gesprek en ze heeft onze wensen goed verwerkt in het advies
Prachtige vloer gekregen en een heel nieuw plafond. Wij zijn superblij het nieuwe jaar in gegaan. Met dank aan Chris en Mireille voor het meedenken en adviseren. Wij komen zeker nog eens langs voor de raamdecoratie. Ook heel belangrijk: de uitstekende samenwerking met de naastgelegen Keukenstudio Allround.
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe vloer. Zowel de verkopers, adviseurs en installateur waren erg vriendelijk, flexibel en meedenkend.
Een fijn bedrijf, waar met je meegedacht wordt, goede adviezen, klantgericht, prima service. In de planning moet je als klant wel een beetje flexibel zijn, uitvoer helemaal top!
Constructieweg 96 c
3641 SP Mijdrecht