Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen schetsen een vakbekwame en betrouwbare ploeg. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. Het werk wordt als netjes en professioneel ervaren, met een sterke eindkwaliteit. Over het algemeen raden klanten het bedrijf aan voor toekomstige projecten.
Dat wij een keuze voor Bouwbedrijf GM van de Waal hebben gemaakt was pure willekeur, maar wij zijn aangenaam verrast bij het eerste contact. Wij kregen de indruk dat dit bedrijf de klant aanvoelt en de wensen weet te concretiseren. Wij hadden een architectentekening en die werd als onderligger voor de prijsvorming gebruikt. Wij kwamen snel tot overeenstemming want de prijs was heel schappelijk. Wij hebben opdracht verstrekt en de bouw is gerealiseerd in ongeveer 8 maanden! Het grote voordeel bij de keuze voor Bouwbedrijf van de Waal was de mogelijkheid om gebruik te maken van het mooi ingerichte appartement op hun terrein. Hierdoor konden wij onze eigen woning snel verkopen en kregen we de financiering snel rond. De bouw is voor ons stressloos verlopen en er zijn eigenlijk geen moeilijkheden of problemen geweest. Opvallend was de schone bouw. Elke dag werd er opgeruimd en dat heeft schade voorkomen. verder werd er volledig rekening gehouden met onze specifieke wensen. Meer- en minderwerk ging in goed overleg. Het personeel had zichtbaar plezier in het bouwen van onze woning en wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Tot in de details is de woning goed afgewerkt. Kwalitatief een hoogstandje! Een aanbeveling om juist met Bouwbedrijf van de Waal je huis te laten bouwen of verbouwen!
Vrijstaande woning
2 July 2026
Koos en Netty
Alphen-Gld
Jongens werken heel netjes en vakkundig en houden zich aan tijd afspraken.
Dak, Vloer, Overige
19 February 2026
Sladjan Crkvenjas
Lent
Fijn contact met Geurt die zijn afspraken nakomt. Jongens op de vloer zijn professionals en resultaat van de verbouwing is dan ook naar volle tevredenheid! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan!!
Garage/schuur
18 February 2026
Rogier van Eldijk
Druten
Natuurlijk! Hier is een voorbeeld van een korte en krachtige recensie: --- Recensie Bouwbedrijf G.M. van der Waal Wij hebben onlangs een verbouwing laten uitvoeren door Bouwbedrijf G.M. van der Waal en zijn zeer tevreden over het gehele traject. De communicatie verliep vlot en duidelijk, het personeel was vriendelijk, professioneel en meedenkend. Het eindresultaat is precies zoals we gehoopt hadden – zelfs beter! Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
29 July 2025
Henk-Jan
Maasbommel
We zijn ontzettend tevreden over het werk van van de Waal. Ze hebben bij ons de voordeur en het kozijn vervangen en dat is netjes uitgevoerd. Kevin, die het grootste deel van het werk deed, was niet alleen erg vakkundig maar ook bijzonder vriendelijk. Hij dacht goed mee en werkte netjes. Zeker een aanrader!
Overige
10 June 2025
Fleur
Huizen
Goede begeleiding bij gecompliceerde splitsing van 3-laags bovenwoning. Vakkundige, degelijke uitvoering zonder vertraging. Zeer aan te bevelen!
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
30 May 2025
P. W. du Gardijn
Bussum
Iedereen van het bedrijf is betrokken en zeer gemotiveerd,en deskundig.
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Beglazing en kozijnen
Vrijstaande woning
25 April 2025
Frank Doosje
Ingen
Met plezier gingen alle mannen elke ochtend weer (ook bij regen en kou) zeer vakkundig aan de slag. Zeer goede afstemming met ons als er keuzes gemaakt moesten worden. Professionele adviezen en overal een oplossing voor! Altijd vriendelijke vaklui ingeschakeld als ze voor specifieke zaken anderen inschakelden. Ze kregen ook veel complimenten van de buren omdat er netjes werd gewerkt en rekening werd gehouden met de omgeving. Het was een flinke verbouwing, maar het resultaat mag er wezen!
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
30 March 2025
Susanne
Driebergen
Komen netjes afspraken na. Goed advies. Prettig in omgang
Dakkapel/dakraam, Dak, Isoleren (deel) woning
21 March 2025
Jolanda Van westrenen
Eck en Wiel
Prettige communicatie, komt afspraken na. Planning loopt soms uit. Tijdens onze verbouwing zijn er wel wat fouten gemaakt. Meestal door tijdsdruk. Wel netjes hersteld
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
20 March 2025
Steven
Ingen
Vanaf moment 1 weet je bij G.M. van de Waal waar je aan toe bent. De medewerkers zijn stuk voor stuk vaklieden en werken ontzettend netjes. Ze zijn daarbij ook nog eens uiterst vriendelijk. We zijn super tevreden met het eindresultaat waarbij zowel vooraf als tijdens de verbouwing ook de verwachtingen goed werden gemanaged. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Een 10 ervaring voor ons. Bedankt!
Dakkapel/dakraam, Vloer
18 March 2025