Mooie Luxaflex

Goed advies gekregen in de winkel, rustig met een kopje koffie erbij. Inmeten en ophangen ging snel en soepel. Kortom we zijn er heel blij mee.

Onze bestelling ( luxaflex duette) is door 2 vriendelijke monteurs van Aanhuis Maastricht keurig opgehangen. Als extra service hebben ze de ophanging van de oude raamdecoratie van het plafond verwijderd en goed advies gegeven over het zo goed mogelijk wegwerken van het kleurverschil in het plafond dat is ontstaan door de verwijdering.

Alles prima geregeld

• Ervaring met: Raamdecoratie

Wij hebben onlangs een nieuwe trap laten maken van vloerbedekking naar hout. Zeer mooie trap heel vriendelijk personeel en zeer vriendelijke werkmannen

• Ervaring met: Vloeren

Gewoon een super service en vakmensen is voor iedereen aan te raden. Komen hun afspraken altijd na en zijn super vriendelijk. Ps zijn eigenlijk 10 sterren waard.

Voltastraat 8

6224 EL Maastricht