gaat lang mee en goed.

Je krijg goede voorlichting en advies en ze zijn aardig niet opdringend.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Geweldig geholpen met duidelijk advies en mooie producten

Tijdens ons bezoek aan Woninginrichting Aanhuis in Lelystad werden wij uitstekend geholpen. Fijn om veel producten zelf te voelen en daarnaast ook mooi gepresenteerd in een prachtige nieuwe winkel. Na uitleg over de mogelijkheden van het plaatsen van een Tate deur en duidelijk advies over inrichting van onze woonkamer zijn wij direct overgegaan tot het plaatsen van een order. Wij raden Woninginrichting - Aanhuis te Lelystad dan ook van harte aan!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Voor ons huis alleen maar advies en inrichting van Aan Huis Lelystad.

Zeer waardevol, professioneel advies, erg klantgericht geen meepraters maar denken met je mee, conclusie: wij gaan altijd voor al onze {nieuwe} aankopen en advies naar "aan huis" Lelystad. Wij hebben ervaring met pvc vloer, vloerkleed, verf en behang, lampen en in de planning; trapbekleding, raambekleding, deurhor en een op maat gemaakte kledingkast in 2020.

• Ervaring met: Vloeren

We werden prima geholpen bij onze keuze.

Fijne uitnodigende winkel met grote keuzemogelijkheid, waarbij we door de verkoopmedewerkers bij het kiezen van de juiste vloer en bijpassende gordijnen goed werden geholpen

• Ervaring met: Vloeren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij ons is er een pvc vloer met kleine visgraat van moduleo neergelegd. De vloer werd eerst geëgaliseerd en op de derde dag werd de vloer gelegd. tevreden met zowel de vloer als de plinten. Daarnaast ook raamdecoratie af genomen keurig op tijd en werd netjes opgehangen. Wij hebben voor dit alles een totaal deal gemaakt waarmee ik zeer tevreden mee ben. Al met al een echte aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn erg tevreden zijn goed geholpen.Ook toen we een klacht over onze bank hadden hebben zij het goed opgelost prima bedrijf .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen, mooie winkel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel vriendelijk personeel en top vakmensen over de vloer gehad

Ketelmeerstraat 140

8226 JX Lelystad