In één woord geweldig, van A tot Z

Behulpzaam en professioneel advies bij onze keuzes voor kasten en gordijnen. Tot aan de leveringen en montages alles verliep volgens afspraak. Al met al zeer tevreden.

• Ervaring met: Kasten

Zeer tevreden met Aanhuis Frank Scheffer

Wij zijn goed geholpen in de winkel, tijdens het inmeten kregen wij goede adviezen en daarna is alles kundig en volgens afspraak gemonteerd.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Advies gekregen over nieuwe vloer en het leggen van de vloer is netjes uitgevoerd en soepel verlopen

We hebben de vloer zelf uitgezocht (niet echt advies gevraagd), maar er werd wel meegedacht over bijpasssende plinten. Het leggen van de vloer is netjes uitgevoerd en verliep soepel.

• Ervaring met: Vloeren

Vakmensen zijn het zeker!

Prettige vakmensen om in huis hun werk te laten doen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Goede service en kwaliteit geleverd door vaklieden

Onze Marmoleum vloer is met veel aandacht netjes gelegd door Jeremy zoals je het zelf ook zou doen

deskundig

fijn dat meerdere zaken tegelijk geregeld konden worden (vloer, gordijnen en verf)

Super !!!

Als nieuwe bewoners van Leiden moesten wij opzoek naar iemand die in ons huis alles kon doen en dit ook wilde aansturen. Van plafond witten, behangen, vloer leggen, kasten maken, en een keukenkast, let wel en dit moest vanaf onze tekening. Toen wij een afspraak hadden gemaakt bij de firma scheffer kegen wij het standaard antwoord, ja kan, geen probleem, komt goed. En dit hebben ze waar gemaakt. Voor alle mensen die bij Scheffers Leiden in dienst zijn of ingehuurd worden Chapeau.

Heel fijn!

Het meedenken, adviseren vanuit deskundig en betrokkenheid op een prettige manier, maken dat ik als klant heel tevreden ben.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Superbedrijf waar service hoog in het vaandel staat

Wij hebben PVC vloer laten plaatsen. Deuren moesten ook ingekort worden. Allemaal super geregeld. Advies van te voren was ook erg goed. Kortom toppers in dit bedrijf.

• Ervaring met: Vloeren

Zeer klantvriendelijk en prettig geholpen!

Er wordt op een prettige en eerlijke manier meegedacht. Heel klantvriendelijk. Alle medewerkers, zowel in de winkel, bij het inmeten en het bevestigen zijn professioneel en vriendelijk.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Ontzorgd tijdens de afbouw van ons nieuwbouwhuis

Voor de afbouw van ons nieuwbouwhuis zijn we erg goed geholpen door het team van het Verfhuis in Leiden! Aanrader! Van verkoop tot aan uitvoering en administratie hebben we een erg prettig team ervaren die service gericht zijn en weten wat ze doen. Zo hebben we tijdens het hele proces van keuzes maken als prettig en klantgericht ervaren. Vanaf de oplevering van ons net nieuw gebouwde huis tot aan de verhuizing hebben we ook geen moment zorgen gehad over of alles op tijd en netjes gedaan zou worden. Afspraken werden namelijk nagekomen en voor extra overleg waren de mannen van het Verfhuis altijd beschikbaar om de puntjes op de 'i' te zetten en te helpen net dat betere resultaat te behalen. Daardoor hebben we nu een huis dat er piekfijn uitziet van vloer, muur, plafond tot aan de gordijnen aan toe!

Goede kwaliteit en service

Fijne mensen, die alles keurig opmeten en ophangen.

• Ervaring met: Onbekend

Afspraken werden nagekomen, en alles netjes afgewerkt

Vloeren en trap opnieuw laten bekleden. Afspraken werden netjes nagekomen, mensen waren goed bereikbaar en de kwaloteit van het werk wax prima. Dik tevreden.

• Ervaring met: Vloeren

Vaklui, afspraak is afspraak en excellente service

Al meer dan 20 jaar klant van 't Verfhuis. Beveel ik iedereen aan.

Prima bedrijf

Vriendelijk personeel, ruime sortering.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Frank Scheffer staat voor advies, kwaliteit en service!

Voor de herinrichting van onze woonkamer zochten we interieuradvies, kwaliteit en service. Frank Scheffer (en medewerkers) heeft dat helemaal waargemaakt! De styliste heeft een ontwerp gemaakt dat goed aansloot bij onze wensen en hielp bij het kiezen van kleuren en materialen. We genieten elke dag van onze nieuwe raambekleding (mooie wave gordijnen en zonwering). Kortom een fijne zaak.

zeer tevreden.

Wij zijn prima en volgens afspraak prima geholpen.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Altijd een goeie prijs/kwaliteits verhouding bij t Verfhuis en een uitstekende service!

Prachtige gordijnen!

• Ervaring met: Raamdecoratie

Heel prettig en goed geholpen

Onze bestelde artikelen werden op tijd geleverd en keurig gemonteerd. Medewerkers zijn.allemaal erg vriendelijk.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Erg tevreden over, we zijn goed geholpen alles is van hoge kwaliteit

Goed geholpen, alles is gegaan zoals gepland met een zeer mooi resultaat. Wij zijn erg tevreden. Hoge kwaliteit op de diverse onderdelen: Vloer, behang, plafond en gordijnen.

• Ervaring met: Verf en behang

Super goede service en bekwame vakmensen

Echt super naar ons zin

Prima advies en service

In de voorgaande jaren al vaker hier iets gekocht. Altijd zeer goede ervaringen.

• Ervaring met: Vloeren

wordt goed naar onze wensen geluisterd

Ontzorging en puur kwaliteit

Ze hebben hier alles gedaan van de vloer, de muren tot aan de inbouwkasten. We hadden behoorlijk wat tijdsdruk maar ze hebben alles binnen de beschikbare tijd gedaan. Wat met name fijn is dat de communicatie zo goed was. Je weet precies waar je aan toe bent. Werkelijk alle medewerkers waren gewoon vriendelijk en stemden alles goed af.

Fantastisch

De service van deze winkel is echt heel goed. Bij vragen waren ze altijd goed bereikbaar en onze spullen (en dat was veel!) werden allemaal volgens de planning geleverd. En prima vaklui die de wanden gedaan hebben, vloeren en de plinten en de kasten geplaatst hebben en de raamdecoratie opgehangen hebben! Kortom echt boven verwachting goed verlopen!

Herenstraat 96

2313 AM Leiden