4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantgerichte ervaring met t Verfhuis, prettig advies vooraf, korte lijnen tijdens het werk. Kon op redelijk korte termijn beginnen. Er is hard gewerkt met een mooi resultaat. Stond open voor feedback.

4 sterren: goede service, goed behandeld

helder advies, duidelijke communicatie (ook als levering onverwacht anders loopt) en uitstekende service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twee aardige gasten, heel vriendelijk en bekwaam. En erg leuk, een bloemetje met daarin een veelsplezierswens! Top. Zou het zo overdoen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super gedaan wij zijn heel tevreden. Als je advies vraagt krijg je gelijk antwoord en anders wordt je zo snel mogelijk terug gebeld. Het is ook zo fijn dat alles onder een dak is. zodat je met een persoon te maken heeft die alles regelt. Ook het personeel dat bij je thuis komt stelt zich netjes voor en bellen je op wanneer ze eraan komen en weer weggaan als je niet thuis bent.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geregeld en eerder dan verwacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met het advies van de medewerkers in de winkel en het maken van afspraken met Dave. Met name de energie die wordt gestoken in het vinden van oplossingen als zich onverwachte situaties voordoen en de kosten behapbaar te houden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals uit bovenstaande score wel blijkt, we zijn meer dan tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk contact. Personeel staat open om ideeën te delen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg blij met onze mooie vloer. Krijgen er veel complimenten over en zijn er zelf ook van overtuigd dat het de allerbeste keus was. Tijdens het proces heb ik het contact met het Verfhuis als heel erg prettig ervaren. Men dacht met ons mee, de communicatie was uitstekend en als ik belde, had ik binnen 10 seconden iemand aan de lijn die me kon helpen. Ik kreeg daardoor het gevoel alsof er altijd tijd voor me was. Doordat we een hele strakke planning hadden tussen de oplevering van het nieuwe huis en de verhuizing, vroegen we van het Verfhuis om precies in een bepaalde week iemand voor ons vrij te houden en dat hebben ze gedaan. Dat is bij ons heel goed gevallen! Tijdens het leggen van de vloer hebben we meerdere keren foto's ontvangen van de stoffeerders - super leuk. Kortom, als we weer eens wat nodig hebben in huis komen we zeker terug en we zullen het Verfhuis ook zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes gelegde vloer. Cor heeft het zeer netjes afgerond en naar volledige tevredenheid opgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ondanks alles telefonisch is besproken ben ik uitermate tevreden hoe alles is gegaan. petje af. een sterke aanrader

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niet alleen prachtige, strakke vloeren gelegd, en alle problemen met prima service opgelost...maar nadat 't klaar was kregen we ook nog eens volkomen onverwacht een bloemetje om ons te verwelkomen in het nieuwe huis! Wat een ontzettend leuk en aardig gebaar! Heren en dames van 't Verfhuis Frank Scheffer / Woninginrichting-Aanhuis.nl, dank jullie wel!! Topresultaat, topservice!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super en gezellig advies én montage! Zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles kan op korte termijn geregeld worden. Goede service en vakmanschap. Communicatie kan soms wat beter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service,vriendelijke medewerkers en vakkundige opmeting en plaatsing vd raamdecoratie.

Herenstraat 96

2313 AM Leiden