We hebben nieuwe gordijnen besteld bij woningaanrichting-aanhuis.nl en daarbij zijn we heel goed geholpen. Wij vonden de gordijnen uiteindelijk toch te lang. Dit was onze eigen schuld, we waren gewaarschuwd door degene die kwam opmeten maar we waren eigenwijs. Ondanks dat het onze eigen schuld was werden de gordijnen door woninginrichting-aanhuis opgehaald, korter gemaakt en we hadden ze dezelfde dag nog terug. Top service!
Pvc vloer laten leggen. Van advies tot leggen was helemaal top.
In de winkel had ik wat meer opties willen krijgen over de mogelijkheden. Bij het opmeten nog een waardevolle tip gekregen. Het aanbrengen van de raamdecoratie is zeer zorgvuldig gedaan. Netjes gewerkt door een vriendelijke meneer. Zeer blij met het eind resultaat, en dan niet te vergeten, de persoonlijke verrassing in de vorm van een plant en chocolade.
Prachtig gemaakte gordijnen voor verwachte leverdatum bezorgd en opgehangen. Goed advies vooraf over te kiezen stof. Accuraat en vriendelijk geholpen zoals ik hier gewend ben.
Het project is uitstekend uitgevoerd. Vooraf is er een goede afstemming geweest met goede adviezen. Verder zeer flexibel waardoor het project volgens de gestelde timing is uitgevoerd.
Vriendelijke mensen, goede prestatie en als er wat is wordt het opgelost.
Goed advies over raambekleding die past bij de rest vh interieur. Laagdrempelig en niet opdringerig, heel prettig. Goed de tijd voor mij genomen.
Dit was de derde keer dat we met jullie hebben gewerkt en we zijn wederom enorm tevreden met jullie diensten. Jullie hebben wederom uitstekend werk afgeleverd voor zowel het laminaat, de gordijnen als de inbouwkasten. Het hele traject van bestelling tot installatie was top. We hebben tijdens deze verbouwing met meerdere leveranciers gewerkt, maar jullie steken er absoluut met kop en schouders bovenuit!
Wij hebben horren en kasten op maat besteld . Medewerker dacht goed mee en was heel erg geduldig. Heel erg correct en fijn om mee te communiceren . Ook de mensen die het zijn komen plaatsen waren vaklui en correct .
Zeer vriendelijk geholpen. Alles wordt duidelijk uitgelegd. De monteurs denken mee en zijn echte vakmannen. Kwaliteit top van zowel monteurs die langs komen als de hulp vanuit de winkel.
De inrichting van ons nieuwe appartement werd fantastisch verzorgd.
Ik kon altijd even binnenlopen bij Scheffer Verfhuis. De medewerkers stonden mij vriendelijk te woord en namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ze dachten goed mee en gaven mij deskundig advies, passend bij mijn situatie. Ook de service is uitstekend! Mijn aankopen zijn 'gewoon' thuisbezorgd. Ook kon ik altijd terecht voor tips en uitleg hoe ik iets het beste kon doen. En als ik producten over had, geen probleem: deze kon ik retourneren. En toen bleek dat de schilder veel eerder klaar was dan geoffreerd: de uren zijn achteraf keurig verrekend!
At the store I had good advise and many options to choose from. The curtain was exactly what I expected. Installation was made very profesional. I’m happy with all: product and service.
Wij zijn heel enthousiast over onze ervaring! Er wordt goed mee gedacht over de mogelijkheden en nieuwe ideeën ontstaan!
Goede service en de vloer is zeer goed geplaatst.
Prettige ervaring bij verfhuis Frank Scheffer tav glasverduistering (folie) en horizontale jalouzieen. Goed advies gekregen en redelijk snel kunnen plaatsen.
Ik ben erg goed geholpen en de plaatsing is keurig uitgevoerd! Ook nog een leuke attentie ontvangen!
Goed geholpen door Bart. Mooie kasten ontvangen en nog als attentie een week later een orchidee plus chocolade voor het nieuwe huis! Top service.
de vloer die wij hebben aangeschaft ligt er perfect in precies wat wij wilde geen enkel naadje staat open en ook met de structuur hielt men rekening en ook alle aansluitingen aan de randen waar geen plint kon zitten er perfect in.
Vloer en raamdecoratie besteld. Vanaf het eerste contact prettige ervaring. Goed advies mee denken. Erg blij met de vloer ! Denken met je mee ook toen er een werknemer ziek naar huis was (voorzorg Covid 19) kwamen er voldoende dag twee extra zodat we optijd konden verhuizen. Top service! Raam bekleding ook erg goede service, geholpen door Tim een echte vakman weet alles en had een mooie oplossing voor onze draai kiep ramen. Tijdelijke plisee geplaatst als service ook erg prettig!
De vloer is op een zeer vakkundige wijze gelegd, precies volgens wens. En een paar weken later kregen we prachtige orchidee plant als kado. in een woord fantastisch, ik raad het Verfhuis Leiden bij iedereen aan.
Goed advies en goede service
We hebben een pvc vloer laten leggen inclusief trap.
Vakkundig geplaatst. De kast ziet er stevig uit en ik verwacht dat deze lang meegaat. Duurder dan Ikea etc. , maar hiermee voorkom je dat je een kast in huis haalt die het net niet helemaal is en mogelijk minder goed in elkaar zit met kwalitatief wat mindere materialen. Wij zijn erg tevreden tot nu toe over onze nieuwe kast.
Goede kennis van zaken en goede prijs-kwaliteitverhouding Afspraken prima nagekomen
Herenstraat 96
2313 AM Leiden