Goede afspraken worden nagekomen!
Van advies, opmeten, ophangen
Vakwerk.
Goed advies gekregen, diverse kleurstalen meegekregen om thuis te bekijken. De tijd van offerte tot levering was ca. 6 weken, heel acceptabel. Heel fijn dat de levering van de gordijnen nog voor de Kerst is gebeurd.
Vloer en gordijnen besteld,dit bedrijf stelt niet teleur, super geholpen
Van begin tot het eind wordt er meegedacht. Goed advies gekregen en de montage is heel netjes en precies gedaan. Bij de vertraging van een duettes werd ik goed op de hoogte gehouden.
What you see, is what you get. Bijgevoegde instructie was zelfs voor mijn zoon (bouwkundig ingenieur) slecht te interpreteren.
Vakmensen die prachtig werk hebben verricht.
kwaliteit en netjes werken met ervaring
Nieuwe gordijnen in een oud huis, montage en maken uitbesteed. Prachtig resultaat en ging allemaal heel vlot. Niet goedkoop, wel heel fraai!
Goede vakmensen Servië is top, en zeer vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden.
Goed advies. Goede kwaliteit van producten Ophangen is ook heel erg mooi gedaan. Ben heel erg blij
Het team van Scheffer is professioneel. Goed geholpen in de winkel met de keuze. De monteurs zijn vriendelijk en vakmensen. Een winkel waar ik graag terug kom.
Het kozijn van mijn raam is zeer netjes en snel afgewerkt
Er werd goed de tijd genomen om ons voor te lichten over verschillende opties. Duidelijke offerte naderhand. Vloer is keurig gelegd, goede communicatie.
Goed geholpen
Goed geadviseerd, keurig gecommuniceerd en perfect geleverd en geïnstalleerd.
Vriendelijke medewerkers en deskundig advies. Voordat mijn jaloezieën uiteindelijk geleverd zijn en keurig opgehangen, duurde wel wat lang. Maar dat was vooraf netjes gezegd. Ziet er super uit. Mooie kwaliteit. Erg blij mee. Kortom: fijne winkel!
Ze hebben zo goed werk geleverd. Ze hebben ook alles netjes op tijd gedaan wat voor gemoedsrust zorgde bij ons. Ik stuur iedereen door naar dit bedrijf omdat ze ons uitstekend hebben geholpen
Ervaring bij ‘t Verfhuis Frank Scheffers in Leiden met gordijnen: goede collectie, goede service, vakmanschap. Erg tevreden en zou deze winkel van harte aanbevelen.
De vloeren zijn van prima kwaliteit en de werkmannen kwamen op de afgesproken tijd. Zeer tevreden
Kleuradvies, vloer, gordijnen en stalen deuren. Allemaal via Aanhuis, was heel praktisch. Ze waren flexibel en oneffenheden worden keurig opgepakt. Heel tevreden!
Het leggen van de PVC vloer is een stukje vakmanschap. Alles netjes afgewerkt en volgens afspraak. De vloerverwarming door aangesloten bedrijf laten doen. Dit ging iets minder qua afspraken, maar uiteindelijk alles goed gekomen.
Vriendelijke en professionele mensen die met je meedenken.
Wij zijn in de winkel goed geadviseerd over het soort raamdecoratie. We hebben een staal mee naar huis genomen om te kijken of de kleur en het materiaal bij onze meubels past. Daarna kwam snel iemand langs om de maten op te nemen en zodra de gordijnen klaar waren werd ik gebeld voor het monteren en dat is ook netjes en snel gebeurd. Aanrader!
Herenstraat 96
2313 AM Leiden