Goede werknemers die weten waar ze mee bezig zijn, vaklieden. Servicegericht en netjes.
Hoewel de offerte niet helemaal bijgesteld moest worden, zijn we erg tevreden over het eindresultaat. Mooie gladde Muren geverfd en met fraai behang. Ook chique gordijnen en duurzame vitrage. En netjes een bedankje aan het eind. Heel attent. De behangafstomer konden we gratis gebruiken, wat een service.
er wordt goed meegedacht; indien nodig word je, amateur zijnde, tegengesproken door de professional waardoor het werk beter wordt. Men houdt zich aan afspraken. Er wordt prima omgegaan met vervelende verrassingen tijdens de klusuitvoering. Niet goedkoop maar wel kwaliteit/goed.
Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig, de oude lamellen werden verwijderd en meegenomen, geen rommel achtergelaten, zeer netjes gewerkt
Het Verfhuis heeft bij ons een marmoleum vloer gelegd over nieuw aangelegde vloerverwarming. Bij aanvang was er goed advies en konden we prima afspraken maken over de planning en uitvoering. De vloer is zeer strak en vakkundig gelegd. Het Verfhuis heeft daarvoor goed contact gehad met het verwarmingshuis en is ook zelf nog komen kijken om zeker te weten of de vloer goed gelegd kon worden. Enkele kleine oneffenheden in de vloer zijn mooi weggewerkt. We zijn zeer tevreden over het resultaat en kunnen het Verfhuis zeker aanraden.
Buitenkant van het huis laten verven, ik ben zeer tevreden, goed nauwkeurig werk geleverd door de schilders.
het opmeten en 2 weken later monteren was de medewerker er op de afgesproken tijd, geen gehaast en de rolgordijnen hangen prima
Uiterst correcte, vriendelijke en vooral vakkundig advies en levering/plaatsen van een nieuwe vloer en rolgordijnen.
Prima service en advies in de winkel. Komen afspraken na en goede service aan huis.
zie boven
Kom er al jaren
Everything delivered as planned and the communication was very good
Keurig vlgs afspraak,goede service,vriendelijk personeel
Heerlijk om alles uit handen te kunnen geven. De vloer laten leggen, muren laten verven, horren en raambekleding laten plaatsen. Alles is fantastisch uitgevoerd en op de afgesproken data. Je betaalt meer dan bij doe-het-zelfzaken maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Perfecte service en vakmanschap
Ik ben buitengewoon tevreden over jullie allemaal. Iedereen was altijd reuze vriendelijk en prettig om mee om te gaan. Prachtig werk verricht en precies volgens planning klaar. Ik wil wel 6 sterren geven!
We gingen op jacht voor een nieuwe pvc vloer en hadden een route uitgestippeld langs 3 bedrijven. Als eerste liepen we bij woninginrichting aan huis (scheffer) binnen en besloten direct de andere bedrijven over te slaan. We werden in de winkel namelijk vriendelijk geholpen en kregen ook twee stalen mee om thuis te bekijken. De vloer werd vervolgens ook geheel volgens afspraak keurig binnen gestelde tijd gelegd door een paar serieuze gasten. Omdat de muren net gestuct waren konden de plinten nog niet geplakt worden, maar het was geen probleem om daar nog eens voor terug te komen. Oftewel: wij zijn tevreden! En achteraf nog een bloemetje ontvangen. Bedankt!
Onze vloeren en raamdecoratie zijn prachtig en goed verzorgd. Fijn bedrijf met aandacht voor de klant en goede service.
Nieuwe lamellen gekocht. Bij het plaatsen zijn de oude lamellen in een andere kamer opgehangen. Gewoon service.
Netjes geholpen in de winkel. Bestelling ging vlot, afspraak gemaakt en snel geplaatst en ben zeer tevreden.
Alle afspraken die gemaakt zijn worden netjes op de afgesproken datum afgehandeld. Meer werk wordt gelijk opgepakt. Wij zijn dan ook zeer tevreden
Het was top geregeld allemaal!!
Prima advies service en afhandeling. Echt om terug te komen
Vriendelijke Medewerker en het antwoord was ook duidelijk
Herenstraat 96
2313 AM Leiden