Zeer goede voorlichting en service.
Wij hebben pvc vloeren, raambekleding, vloerbedekking en een inbouwkast laten plaatsen en zijn heel blij met het mooie resultaat. Vakmensen, vriendelijk en servicegericht. Niet goedkoop maar wel goede kwaliteit.
De vloeren van mijn gangetjes en trappen leggen met marmoleum is uitstekend gedaan. Het zit er mooi en stevig op. Vakwerk voor zover ik dat kan beoordelen. Hij heeft flink doorgewerkt en lange dagen gemaakt. Jammer was dat de traptree-neuzen die ik bij jullie besteld had niet meer geleverd werden. Die moet je dan eigenlijk niet aanbieden vind ik. Een andere oplossing was duurder maar staat ook erg mooi. Van de winkel binnenlopen voor advies tot de gelegde vloer kostte maar een paar maanden.
Wij zijn zeer tevreden met onze mooie nieuwe vloer en gordijnen. En blij met het persoonlijke contact in de winkel en de vriendelijkheid van alle medewerkers van het Verfhuis!
Prima advies gekregen over welke horren bij ons passen. Goed ingemeten en snel besteld en geïnstalleerd. Zeer tevreden
We werden prettig geadviseerd in de winkel over de aankoop van onze nieuwe vloer. Vervolgens is de vloer netjes aangelegd. We zijn erg tevreden!
Er werd meegedacht over onze nieuwe gordijnen. Het inmeten en plaatsen werd vakkundig gedaan. Fijne zaak.
Wij zijn al meerdere keren in deze winkel geweest en komen terug vanwege de aandacht, het goede advies en het meedenken. De service is prima.
Denken mee, goed assortiment, nemen alle tijd.
Marmoleum is een prachtig natuurlijk materiaal, dat helaas door steeds minder mensen goed gelegd kan worden. Aanhuis heeft die mensen: relaxed, op tijd, professioneel, geïnteresseerd, met een warme natuurlijke sfeer in huis als resultaat. Eindfactuur conform de offerte. Vijf sterren!
Gewoon goede vakmensen die een vloer perfect leggen, geen poespas
Het Verfhuis in Leiden heeft ons uitstekend geadviseerd. Raambedeking en vloer zijn vakkundig gelegd.
Klantvriendelijk in de winkel, deskundig advies zowel in de winkel als bij het inmeten. Alles vakbekwaam gemonteerd.
In de winkel enorm goed geholpen met het uitzoeken van de juiste gordijnen, er werd echt tijd voor genomen. Ik zeg altijd, alle waarde naar zijn geld. Ik ben blij dat we bij hun de gordijnen hebben gekocht. Alles is opgemeten, rails en gordijnen zijn opgehangen. En de aftersales zijn wij ook tevreden over.
We werden vriendelijk geholpen in de winkel en mochten verschillende stalen meenemen om thuis uit te proberen. Het werk werd in twee delen uitgevoerd. Eerst de slaapkamer en overloop en daarna de traprenovatie. Ons huis is er enorm van opgeknapt.
Zeer vakbekwame mensen, zowel op kantoor, in advies, als de monteurs, tijdens de installatie. Vriendelijk, klantgericht en behulpzaam. Dit is onze 2e ervaring met ' 't Verfhuis. Wij komen zeker terug als we weer iets nieuws zoeken.
Wij zijn goed geholpen met alle aankleding van de ramen in ons huis. En dit waren nogal wat ramen! We moesten wel wat lang wachten ivm de levertijd, maar toen alle stof eenmaal binnen was ging het heel snel. Kundig opgehangen ook! Bedankt
Bij aanhuis.nl krijg je professionele hulp en heel goed vakwerk. Een heel fijn bedrijf, een echte aanrader!
Ik de winkel zijn we goed voorgelicht. Levering geheel volgens afspraak. Gordijnen perfect. Lamellen, heerlijk met afstand-bediening. Voor mij een zegen. Kopen ging releaxed. Plaatsen en betaling idem dito.
Wij zochten hulp bij de inrichting en aankleding van ons nieuwbouw huis. Met dank aan Carlijn, die de volledige kleur en raamdecoratie en vloeren op elkaar heeft afgestemd. Het is een prachtige combinatie geworden. Geleverd volgens afspraken, mooie materialen en vakwerk geleverd. Top gedaan!!
Het werk is zeer netjes en volgens planning uitgevoerd;
Afspraken goed nagekomen en foutjes snel en adequaat opgelost
Met de firma Scheffer uit Leiden onze 1e verdieping een opfrisbeurt gegeven. Nieuwe vloer, kasten,raambekleding en behangen alles fantastisch op elkaar afgestemd en afgewerkt.
Ik ben goed geholpen in de winkel en er was genoeg keus. De jaloezie is goed gemonteerd door een vriendelijke medewerker.
Herenstraat 96
2313 AM Leiden