Very friendly and helpful team!

We ordered our curtains and painting for our house, and we were well advised and helped by the team. Everything is looking beautiful in our new house!

• Would you recommend us? Yes

Zeker aanbevolen!

Scheffer is een topzaak. Hier krijg je nog ouderwetse service. Bij de keuze voor raambekleding krijg je goed advies en wordt er meegedacht. We hadden een probleem met 1 van de touwtjes en dat werd heel snel en vakkundig opgelost. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe raambekleding en genieten hier elke dag van.

Zeer professioneel bedrijf.

Wij zijn buitengewoon tevreden over AanHuis Leiden. De advisering was zeer professioneel. Ze hebben de afgesproken planning 100 % zonder enige vertraging gehaald. De werkzaamheden zijn door eigen professioneel personeel uitgevoerd. Klachten werden direct naar volle tevredenheid en snel opgelost. Bovendien kregen we aan het einde een fraai cadeau en gratis gordijn-stokken. Kortom: een dikke 10 voor het hele fantastische team en van harte aan te bevelen voor de totale inrichting.

heel goed

Heel goed geholpen in de winkel en is vakkundig gelegen.

van aankoop tot uitvoering top

fijne mensen van aankoop tot oplevering geweldig muren, vloer, gordijnen en kasten alles volgens afspraak geleverd, top

Werken keurig en vakkundig

Vriendelijk personeel. Deskundig advies. En werken netjes en snel. Ruimen alles goed op. Zeer tevreden

Hele goed service

We zijn goed geholpen en goed geadviseerd. Snel alles geleverd en geplaatst.

Fantastisch

Ook al is een medewerker ziek wordt er toch geleverd. Dit bedrijf gaat tot het uiterste om de klant tevreden te stellen.

Mooi bedrijf, duidelijke communicatie, prima service

Mooi bedrijf, ruime keuze op gebied van woninginrichting, denken mee met klant. Duidelijke communicatie, afspraak is afspraak.

Prachtige vloer, heel secuur gelegd!

Mijn pvc-vloer is heel mooi geworden en prachtig gelegd door Henny. De plinten en randen zijn heel secuur afgewerkt, ook in de kleine lastige hoekjes. Ik ben er erg blij mee!

Zeker goed geadviseerd en geholpen

Vanaf het moment van het bezoeken van de winkel tot het installeren zijn we zeer netjes geholpen. We gaan hier zeker de rest van de spullen voor ons nieuwe huis bestellen.

Soepel, snel en goed

Het hele proces van raamdecoratie monteren ging erg soepel. Inmeten en monteren was snel en netjes gebeurt. En het hebben van een fysieke winkel is een grote plus, omdat je dan voor vragen van tevoren of tussendoor langs kunt gaan.

De vloer is perfect gelegd,mijn dank

Ik heb een goede ervaring opgedaan.

Super!

Goede voorlichting over plissé gordijnen, een mooie en uitgebreide collectie, alle ruimte om thuis ook nog te overleggen, netjes ingemeten en opgehangen, heel aardige mensen en perfecte service aan huis. Het staat prachtig en we zijn er heel blij mee. Ik kan Het Verfhuis (Aanhuis.nl) alleen maar aanraden.

heel tevreden

Van begin tot eind tevreden. Vriendelijke service en professionele afhandeling van zaken. Veel keuze en goede tips. Keurige montage! aanrader!

prettige firma

alles is goed verlopen ,fijne medewerkers in de winkel en op de werk vloer. En bij een volgende gelegenheid schakel weer jullie in. Ben dus zeer tevreden. groet Willem van den Berg.

Aan huis maakt mijn thuis!

Alles bij mij thuis komt van Aan huis,Frank Scheffer. Altijd perfecte service, van het uitzoek en van de spullen tot het inmeten en plaatsen. Een vertrouwd en veilig gevoel en mensen die met je meedenken!

Goede communicatie, netjes verzorgd werk.

Afspraken werden goed nagekomen, prettige en zeer deskundige medewerkers !

Zeer vakkundige , aardige & meedenkende mensen

Erg tevreden ! Zeer vakkundige ,aardige & meedenkende mensen

Prettig fijn geholpen

Goed advies niet opdringerig en dank voor de leuke attentie

Net bedrijf, nette mensen

Ik heb hier mijn tweede hor besteld, een die je kan oprollen. Dat is misschien het enige minpunt: ik heb hier eerst voorzethorren besteld. Ik had niet goed in de gaten dat dat grote dingen zijn van een meter bij een meter. Daarom een paar jaar later toch maar zo'n rolhor besteld. Misschien een volgende keer even attenderen hoe onhandig een voorzethor kan zijn qua formaat. Maar verder altijd nette mensen die komen opmeten in ophangen.

Professionele en snelle hulp

Fijne ervaring qua hulp en advies in de winkel en qua levering en plaatsing van onze hordeuren. Alles is erg soepel verlopen. De kwaliteit van de geleverde hordeuren is ook hartstikke goed.

Geweldige service, zeer klantvriendelijk.

Alle werkzaamheden in ons huis, zoals schilderen, vloeren leggen, raamdecoratie aanbrengen etc. worden al jarenlang vakkundig uitgevoerd. Altijd vriendelijk en klantgericht.

Niet goedkoop, wel perfecte service en topkwaliteit

Wij hebben in loop der jaren al veel laten doen door Verfhuis en komen er altijd weer terug. Niet omdat ze de goedkoopste zijn, maar wel omdat de service perfect is, goede planning, flexibel, leuke medewerkers en top-kwaliteit.

Prima ervaring

Goede producten en altijd iemand te bereiken van de winkel.

Herenstraat 96

2313 AM Leiden